Hayır çünkü önce benim doğum günümü unutanın kendisi olduğunun farkındaydıSizden 3 gün sonraymıs dogum günü. Sizde kutlamamıssınız. Tepki verdi mi? Veya ima etti mi? Kutlamamanızla alakalı?
İyi de sizin dogum gününüzü unutan insan dogum gününde veya ondan sonraki günler icerisinde alınganlık yapabilirdi “kutlamadın” diye. Yani dogum gününüzü unutmaktan ziyade kutlamamıs olabilir mi?Hayır çünkü önce benim doğum günümü unutanın kendisi olduğunun farkındaydı
Evet kendi doğum günü için alınganlık yapmadı. Benim doğum günümü 5 gün sonra öyle laf arasında "senin doğum günün bugün müydü" diye sordu. Ben de "Hayır 5 gün önceydi" dedim. O da "aa kuzenlerimin hep Kasım'da karıştırmışım" dedi. Ben de "olabiliyor bazen öyle senin de bu aralardı galiba de mi " deyip geçiştirdim. Yani aslında 2 yıl böyle üst üste unutmuş olmasına kırıldığımı net şekilde belli etmem gerekiyordu belki de ama ben artık boşvermeyi seçtimİyi de sizin dogum gününüzü unutan insan dogum gününde veya ondan sonraki günler icerisinde alınganlık yapabilirdi “kutlamadın” diye. Yani dogum gününüzü unutmaktan ziyade kutlamamıs olabilir mi?
Güzel cevap vermissiniz bence. Açıkcası kendimden örnek verecek olursam dogum günleri kız arkadaslar arasında önemsemem. En yakın kız arkadasımın bu sene kutlamadım mesela bildiğim halde. Ama o kutladı. Aa sen kutladın, aa sen kutlamadın vs seylerimiz asla olmadı olmazda. Yanyana gelince telafi edelim dedim bende.Evet kendi doğum günü için alınganlık yapmadı. Benim doğum günümü 5 gün sonra öyle laf arasında "senin doğum günün bugün müydü" diye sordu. Ben de "Hayır 5 gün önceydi" dedim. O da "aa kuzenlerimin hep Kasım'da karıştırmışım" dedi. Ben de "olabiliyor bazen öyle senin de bu aralardı galiba de mi " deyip geçiştirdim. Yani aslında 2 yıl böyle üst üste unutmuş olmasına kırıldığımı net şekilde belli etmem gerekiyordu belki de ama ben artık boşvermeyi seçtim
Ben de. İnsanlar genel olarak böyle mi bilmiyorum ama bazıları kendilerini tamamen adayacakları insanı bekliyor ilgincSevgilisi olunca ya da evlenince değişen insanlardan nefret ediyorum
Kutlamak olarak bahsettiğim mesaj şeklinde zaten yani önemli olan hatırlanmak.Güzel cevap vermissiniz bence. Açıkcası kendimden örnek verecek olursam dogum günleri kız arkadaslar arasında önemsemem. En yakın kız arkadasımın bu sene kutlamadım mesela bildiğim halde. Ama o kutladı. Aa sen kutladın, aa sen kutlamadın vs seylerimiz asla olmadı olmazda. Yanyana gelince telafi edelim dedim bende.
Yalnız sizin olay üst üste yasanmıs. Yavas yavas mesafeyi koyabilirsiniz tabii. Yalnızlık güzeldir. Hayatımızın çeşitli evrelerinde insana muhtaç duyabiliyoruz dertlesmek icin. Yeni insanlar tanıyabilirsiniz.
Beni anladığınız için teşekkürler.Bu konumda empati kurabildiğinize göre bence siz ince düşünceli bir insansınızOnun doğum günü de benden 3 gün sonraydı. Ben de kutlamadım. Benim doğum günümü unutursa ben de unuturum değer dengesi diye bir şey var sonuçta. Böyle ibretlik olaylar yani
Karaktersiz geliyor banaBen de. İnsanlar genel olarak böyle mi bilmiyorum ama bazıları kendilerini tamamen adayacakları insanı bekliyor ilginc
Çünkü şu anda ona jestler yapmak istiyo, duygusal bağ kurmak istiyo, romantizm yasamak istiyo o hediyeyi verirken, sapla samani karistirmaya, herkesi kendinle kiyaslamaya kalkarsan, bana yapmadi ona yapti diye, bence de yalniz kalirsin.Bence de. Ben " belki de doğum günlerini çok önemsemiyordur" diye iyi niyetli düşünüyordum kendi gelmiş yanımda 1 ay sonrası için doğum günü hazırlığı yapıyor. Bu şekilde farkına varmış oldum
3-4 gündür tanıdığı ve bir anda bu kadar değer gösterdiği erkekten engel yediğine göre bu konuda ben haklıyım.Ben kaç yıllık arkadaşıyken benim doğum günümü umursamayıp başkalarını umursuyorsa düşüncelerim gayet de normal. Ve konunun sevgilisiyle ve flörtüyle ilgili olmadığını yukarıdaki o kadar mesajlara rağmen anlamak istemeyen kisiler var malesef.Gidip de arkadaşımın sevgilisini kıskanacak değilim. Benim için mesajla da olsa hatırlanmak önemli. Ama doğum günümü 5 gün sonra laf arasında öylesine söylüyorsa o zaman flörtünden ayrıldığında gelip yas tutacağı kapı da ben değilim. Liseli ergen gibi 3-5 günlük insanı bu kadar yüceltip engel yiyip sonra bana yazmasın bir zahmetÇok alıngan dolayısıyla da yorucusunuz gerçekten. Ne var Doğum gününde de insanlar bu kadar takılıyor hiç anlamam. Sanki siz istediniz ben doğayım şu gün doğayım ama diye. Ben bütün yakınlarımın Doğum gününü bilirim bir müşkülüm yoksa kutlarım ama bunu benimkini de kutlasınlar beklentisiyle yapmam. İnsanlık hali unutmuş ne var bunda? Yeni tanıştığı erkekte haliyle odak noktasında olduğu için onunkini de hatırlamış. Ben arkadaşınızın yerinde olsam size mesafe koyarım asıl, daha flört döneminde böylesiniz. Sevgilisi olsa kızın burnundan getirirsiniz
3-4 gündür tanıdığı ve bir anda bu kadar değer gösterdiği erkekten engel yediğine göre bu konuda ben haklıyım.Ben kaç yıllık arkadaşıyken benim doğum günümü umursamayıp başkalarını umursuyorsa düşüncelerim gayet de normal. Ve konunun sevgilisiyle ve flörtüyle ilgili olmadığını yukarıdaki o kadar mesajlara rağmen anlamak istemeyen kisiler var malesef.Gidip de arkadaşımın sevgilisini kıskanacak değilim. Benim için mesajla da olsa hatırlanmak önemli. Ama doğum günümü 5 gün sonra laf arasında öylesine söylüyorsa o zaman flörtünden ayrıldığında gelip yas tutacağı kapı da ben değilim. Liseli ergen gibi 3-5 günlük insanı bu kadar yüceltip engel yiyip sonra bana yazmasın bir zahmet
Aynı şeyleri yaşadık diyelimondan
Yerine göre yanlızlık kuru kalabalıktan iyidirMerhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bir konuyla ilgili sormak istiyorum. Arkadaş çevrem çok fazla değil onların da 2-3 tanesiyle çok samimiyim. Geçen günlerde doğum günümdü. Çok samimi olduğum arkadaşlarımdan 1 tanesi kutlamadı.5 gün sonra görüştügümüzde laf arasında "senin doğum günün bugün müydü ya" dedi. Ben de "hayır 5 gün önceydi" dedim. Kuzenlerinin dogum günleri de Kasım ayındaymıs onun icin karıstırmış öyle dedi. Normal karşıladım çünkü herkes doğum günlerine çok önem vermeyebilir diye düşündüm. Ama bugünlerde yeni tanıştığı bir erkek var onun doğum günü 5 Aralık'taymış. Ona almak istedigi hediyeyi şimdiden düşünüyor. Yani canı istediginde doğum günlerine gayet de önem veren bir insanmış ki bu konuştuğu kişiyi daha birkaç gündür tanıyor. Yani bazı kızların bu kadar erkek arkadaş,sevgili meraklısı olmalarını anlayamıyorum. Tamam ona da kıymet verilir ama kaç yıllık arkadaşının doğum gününü umursamayıp birkaç gündür görüştüğü kisinin daha ortada bir sey yokken 1 ay önceden doğum gününü planlaması bana karşı samimiyetsizlik olarak geldi. Böyle durumlar olunca da o kişiye mesafe koymak istiyorum. Böyle mesafe koya koya yalnız kalıcam belki ama zaten samimiyetsiz insanlara ihtiyacım yok yalnızlık da güzel.
Bu arada konuştuğu kişiye kurabiye yapıcaktı "sırf bana değer verdigini kanıtlamak icin kurabiye yapmana gerek yok" demis konustuğu kisi. O da geldi bana sordu ona deger verdiğimi çok mu belli ediyorum diye. Ben de "evet. Onun doğum gününe daha 1 ay varken bile şimdiden alacağın hediyeyi planlıyorsun. Birinin doğum gününü önemsemek değer verdiğini gösterir. O da hissetmiş demek ki plan yaptıgını.bir insanın doğum gününü unutmamak da bir değer göstergesidir" dedim (kendime de ithafen söyledim anlamış mıdır bilemem)
Yani şunu düşünüyorum acaba ben mi samimi insanlarla karşılaşamıyorum. Çünkü ben karşımdaki insanlara gayet değer veren biriyim ama onlar öyle olunca ben de mesafe koyuyorum. Yalnızlık en iyisi mi sizce ?
Ya da şey ' seninle bir ömür düşman oluruz 'Anladım. Bu tarz konularla uğraşmaktansa artık mesafeli arkadaşlıklar daha mantıklı geliyor bana. O şekilde daha çok kıymeti biliniyor insanın
Ayrılık moduna da dönüştürmeyelim yaaYa da şey ' seninle bir ömür düşman oluruz '
Doğru söyle şimdi kangren olmuş ilişkileri kesip atmak hiç gorusmemek sana da iyi gelmiyor muAyrılık moduna da dönüştürmeyelim yaa