Arkadaşımın flörtünü kıskanmak çok saçma olur. 3-5 günlük birine bu kadar değer verirken o kadar yıllık arkadaşının da doğum gününü hatırlamasını isterdim yani kıskanılacak bir durum yok ortada. Ki zaten flörtü bile saçma bulmuş kendisine bu kadar değer vermesini o da ayrı konuMesafe koya koya degilde böyle gereksiz alınganlık yaparsanız daha çok yanlız kalırsınız. Ek olarak sanki arkadaşınızın flörtünü de kıskanmışsınız gibi düşündüm.
Kıskanmak değil ya üst üste gelmiş benceMesafe koya koya degilde böyle gereksiz alınganlık yaparsanız daha çok yanlız kalırsınız. Ek olarak sanki arkadaşınızın flörtünü de kıskanmışsınız gibi düşündüm.
Bence de. Ben " belki de doğum günlerini çok önemsemiyordur" diye iyi niyetli düşünüyordum kendi gelmiş yanımda 1 ay sonrası için doğum günü hazırlığı yapıyor. Bu şekilde farkına varmış oldumSen haklısın, seninle işine geldiği gibi konuşuyor ben olsam yakın arkadaş kategorisinden çıkartıp normal arkadaş kategorisine geçirirdim bu kişiyi. Beklentinizi de ona göre düşürün.
Birinin flörtünü kıskanmak çok saçma olur zaten. Ama 3-5 günlük flörte bu kadar değer verip bana gelince umursamaz olması beni soğuttu arkadaş olarak. Yani lafın gelişinde bir anda "senin doğum günün bugün müydü?" diye sormak nedir yani 5 gün geçmiş bir de. Resmen "sen beni boşver ben yakın arkadaşın degilim" demekle birebirKıskanmak değil ya üst üste gelmiş bence
Ben önemsiyorum bu konuları. Kendi de canı istediği kişiye karşı önemseyip bende önemsemediği için ona göre mesafemi koyucam. Kırıldığımı söylemek bir sey degistirmez çünküUzun yıllardır gerçekten çok samimiyiz dediğim arkadaşım doğum günümü çok zor hatırlıyorsa, ben de alınırım.
Fakat bu bu konulara değer verip vermemekle alakalı daha çok. Bu konuları önemsemeyen, unutulmasını da önemsemez.
Bir kere unutulan doğum günü için mi arkadaşlığa mesafe koyacaksınız? Çok saçma geldi... O şuan yeni bir ilişkide ve doğum günü hayali kurması gayet normal bende en yakın arkadaşımın her yıl kutlamam bazen msj atarım bazen pastayla sürpriz yapar bazen tamamen unuturumama o benimkileri hiç unutmaz sağolsun ama ben unuttum diye tribe girmez. Olsun insanlık hali der geçer... Sonuçta aramızdaki bağ önemli benim için
Benim beklediğim de sadece bir mesajdı zaten. Bu kişi flörtü değil arkadaş olarak görüyor. Uzun yıllardır sevgilisi yok belki onun için bu kadar plan filan kurdu ama konuştuğu kişiden bağımsız olarak yine de soğudumBence arkadaşının davranışı normal sen fazla alınmışsın. Romantik ilişkiyle arkadaşlık ilişkisi bir değil hele ki ilk zamanları daha bir heyecanlı olması gayet normal. Ben de 17 yıllık arkadaşımı çok seviyorum ama sorsan doğum gününü özellikle kaç defa kutladım bilmem, bir mesaj yazarım elbet ama her yıl elimde pastayla kapısına gitmem açıkçası. Çoğu arkadaşımın doğum gününü de aklımda tutamam öyle bir hafızam yok. Ama flörtüm ya da sevgilimin ilk birlikte geçireceğimiz doğum günü olsa bunu önemserim.
Kutlamak unutmamak aranızda Olan bağın gücünü gösterir ama.Bir kere unutulan doğum günü için mi arkadaşlığa mesafe koyacaksınız? Çok saçma geldi... O şuan yeni bir ilişkide ve doğum günü hayali kurması gayet normal bende en yakın arkadaşımın her yıl kutlamam bazen msj atarım bazen pastayla sürpriz yapar bazen tamamen unuturumama o benimkileri hiç unutmaz sağolsun ama ben unuttum diye tribe girmez. Olsun insanlık hali der geçer... Sonuçta aramızdaki bağ önemli benim için
Evet beklediğim sadece bir mesajdı yani. Neyse atmadı kendi kaybetti bundan sonra ona göre davranıcam ben de. İnce düşünceli insanları hayatıma çekmek için pozitif enerji göndereyim evrene ben deKutlamak unutmamak aranızda bağın gücünü gösterir ama.
Evet beklediğim sadece bir mesajdı yani. Neyse atmadı kendi kaybetti bundan sonra ona göre davranıcam ben de. İnce düşünceli insanları hayatıma çekmek için pozitif enerji göndereyim evrene ben de
Beni anladığınız için teşekkürler.Bu konumda empati kurabildiğinize göre bence siz ince düşünceli bir insansınızJacbs alınmak olarak görmüyorum ben.
Değer görmek istemissiniz gormemissiniz alınganlık ortada bı sıkıntı yokken gösterilen şeyin adıdır.
Sizin durumda bir sıkıntı bir değersizlik var
Silmeyin ama bidahakine sizde onunkini kutlamayın ilk tavriniz bence bu olmalı, tabi doğum günü yakın mi onun o da önemli ? Çok varsa nasıl bekleyeceksiniz