Genitalll sigil yardimmmm 😔😔😔😔😔

Gecmiş olsun. uzulme ama demek ki eşin seni aldatmıs ya da aldatıyor. bu genel de birden fazla kişiyle beraber olan kadın ya da erkeklerde olur.

Bana eşinden bulaşmış dedi doktor kafam karıştı iyce
tasıyıcı kadınlar filan hikaye canım. doktor sana doğru soylemiş. eşin hayat kadını vb. gibilerle beraber olmus. klozetten filan gecmez. tekrar gecmiş olsun

Gecmiş olsun. uzulme ama demek ki eşin seni aldatmıs ya da aldatıyor. bu genel de birden fazla kişiyle beraber olan kadın ya da erkeklerde olur.
Ben henüz 7 aylık evliyim benden öncesini bilemem ama 7 aydır ıssız ve hep yanımda imkansız aldatması

Resmen şehir efsanesi, sağlık konusunda insanları yalan yanlış bilgilendirmeyin belli ki bilginiz yok

Bana eşinden bulaşmış dedi doktor kafam karıştı iyce

Hpv tuvalet ve benzeri gibi şeylerden bulaşmaz. Cinsel vücut sıvılarıyla bulaşır. Eşinizde semptom göstermemesi taşımadığı anlamına gelmez sadece sizin değil eşinizin de tedavi olması gerekir. Ayrıca evet doktor doğru söylemiş, lütfen canınızı sıkmayın sağlam bir beslenme planı uyku düzeni tedavi ile tekrarlamayabiliyor özellikle stresten uzak durmalısınız

Bu arada smear testinizin sonucu nedir tip kaçmış biliyor musunuz
en az bir yuksek tipli hpv pozitif yazıyor sonuçta smear testi sonucum 'da ama tipleme yaptırmadım biopsi yapılması gerekiyormus çok korkuyorum smear örnegi bile zor verdim enfeksyon mantar 7 aylık evliyim 7 aydır iki sorunu yasiyordum son bir buçuk aydırda hpv cıktı başıma

Iyy kocan artik nasıl iliskiler yaşadiysa her pisligi sana bulastirmis ama sen böyle tek tedavi olmaya çalistikça iyilesemezsin kocanin da tedavi olmasi lazim yoksa sana bulastirmaya devam eder

Ben henüz 7 aylık evliyim benden öncesini bilemem ama 7 aydır ıssız ve hep yanımda imkansız aldatması
Once de olabilir yeni de.. hem issiz hem boyle bir dert açmış basina yazık degil mi sana daha 20 yasindasin. Çocuk yapma bari hemen.

Çok bilginiz var ise buyurun efendim. Ben kulaktan dolma bir şey anlatmam, kız kardeşime doktoru söyledi. "Asıl taşıyıcı bayanlardır, bulaştıranlar bayanlardır" diye. DOKTOR SÖYLEDİ.
Bekar kız kardeşimin taşıyıcı yani. Evlendiğinde eşine bulaştırma olasılığı yüksek dendi. Neyse asıl siz bilmediğiniz için karşınızdakini bilgisiz görmeniz doğal. Önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…