Su sıcak olsun ama tabi kendini yakmaaa cıddenmı yanı acımıyor suda ve dokuluyor kac sefer uyguladın nasıl oldu benım pamukla koyunca baya acıyor anestol krem kullanıyorum oncesınde uyusturup
Günde bir kere yapıyordum ki halada yapıyorumaa cıddenmı yanı acımıyor suda ve dokuluyor kac sefer uyguladın nasıl oldu benım pamukla koyunca baya acıyor anestol krem kullanıyorum oncesınde uyusturup
aa bunu deneyecegım verrutolu de almaya gıderım az sonra tesekkur ederim ben bu arada ıcerde cıkmıstı mınık mınık pamuga sırke dokup ıcerı koymustum baya ıtmıstım ileri ful dokmustu 30 dakıka sonra bı anda en azından ılerletmıyorum ıcerıye aklında bulunsun tatlım ve eskısınden daha guzel oluyor derı rengın vs mantar koku hıc olmuyor bendeSu sıcak olsun ama tabi kendini yakmabende öyle oldu ama sizde nasıl bilmiyorum. Evet pamukla direk koyunca zaten acıyordu onu çok yapamadım canım çok acıyordu. İsterseniz o büyüklere verrutol sürmeyi deneyin işe yarıyor. Ama kürdan ucuyla çünkü deriyi yakıyor
Ne demek canım kurtulalım da her türlü bilgiyi paylaşırız bir birimizleaa bunu deneyecegım verrutolu de almaya gıderım az sonra tesekkur ederim ben bu arada ıcerde cıkmıstı mınık mınık pamuga sırke dokup ıcerı koymustum baya ıtmıstım ileri ful dokmustu 30 dakıka sonra bı anda en azından ılerletmıyorum ıcerıye aklında bulunsun tatlım ve eskısınden daha guzel oluyor derı rengın vs mantar koku hıc olmuyor bende
verrutol ne kadar surede ıse yarıyorNe demek canım kurtulalım da her türlü bilgiyi paylaşırız bir birimizle
ben bide cevizyağını duydum herkes kesin diyor ama cok ınsan kullanmamıs sanırım denesemmı onuda duydunmu senEvet canım küçüklere bende sirke sürüyorum gerçekten döküyor. Verrutolü dene üstüne kalıcak zaten bir kaç saat.ben sürüyorum sabahları,akşamda sirkeli suda oturuyorum sonra ovalıyorum onu peçeteyle siliyorum. Uyumadan bir daha sürüyorum. Her gün aynı işlemi yapıyorum .allahın izni ile kurtulacağız inşallah
Küçüklerde 2,3 günde . Büyüklerde bir haftayı bulur belki daha fazla ama sonuç veriyorverrutol ne kadar surede ıse yarıyor
Evet bende ceviz yağı birde çay ağacı yağını duydum ikisini alıp tedbir amaçlı almayı düşünüyorumben bide cevizyağını duydum herkes kesin diyor ama cok ınsan kullanmamıs sanırım denesemmı onuda duydunmu sen
Kullandın mı peki etkisini gördün münioli ve hindistan cevizi yağı önerdiler
ben yarın alıcam ve tesekkur ederım dun aksamdan berı 3 kere sırkelı suya oturdum baya ıyı acımıyor da ama bı saat pesınden sırke pamuk yapıyorum herhalde 4 gunde dusmek yerıne 2 gunde duscek gıbı duruyorlarEvet bende ceviz yağı birde çay ağacı yağını duydum ikisini alıp tedbir amaçlı almayı düşünüyorum
Etkisini gördün mü pekikullanıyorum 3 ay kullan dediler
Aspirini duydum ama denemedim daha yarın ceviz yağı filan alcam çıkan küçüklere sürücem. Valla herşeyi sürüyorum yemn ederim sürmediğim şey kalmadıben yarın alıcam ve tesekkur ederım dun aksamdan berı 3 kere sırkelı suya oturdum baya ıyı acımıyor da ama bı saat pesınden sırke pamuk yapıyorum herhalde 4 gunde dusmek yerıne 2 gunde duscek gıbı duruyorlarbu arada ben aspirinide duydum denedım bugun o da baya etkılı sankı ıyıce beyazlastı bı gunde sen duydunmu
Rica ederim ne demek canım düşsünde isterse bir günde düşsün yeterki düşsün gitsin lanet şeylerben yarın alıcam ve tesekkur ederım dun aksamdan berı 3 kere sırkelı suya oturdum baya ıyı acımıyor da ama bı saat pesınden sırke pamuk yapıyorum herhalde 4 gunde dusmek yerıne 2 gunde duscek gıbı duruyorlarbu arada ben aspirinide duydum denedım bugun o da baya etkılı sankı ıyıce beyazlastı bı gunde sen duydunmu
aynen bende aynıyım boyle olmamız daha ıyı bence ama bos bos dusuncelere gırmıyoruz savasıyoruz cıktıkca yok etme derdındeyızAspirini duydum ama denemedim daha yarın ceviz yağı filan alcam çıkan küçüklere sürücem. Valla herşeyi sürüyorum yemn ederim sürmediğim şey kalmadı
Bu gün aktara gittim ozon yağı verdi deneyen oldumu acaba ben ceviz yağı istedim o ısrarla bunu verdi bu gün kullanmaya başlıyacağımaynen bende aynıyım boyle olmamız daha ıyı bence ama bos bos dusuncelere gırmıyoruz savasıyoruz cıktıkca yok etme derdındeyız
duydum arastırmak lazım sayfalara goz attım da ozon tedavisi var cok fazla yagıyla alakalı mı bılmıyorumBu gün aktara gittim ozon yağı verdi deneyen oldumu acaba ben ceviz yağı istedim o ısrarla bunu verdi bu gün kullanmaya başlıyacağım