Genital siğil

Arkadaşlar sizdede siğil kuruduktan uzun süre böyle taş gibi izi kalıyor mu Ki 1 aydır o şekilde anal bölgedekiler gitmiyorlar böyle taş gibi bişi kalmışlar ama kurumuşlardı onlar. Ben onlara her seferinde asit sürüyorum ama öyle kalmşlar. Zaten mahvettim çok fazla sürdüm asiti

Çok kötüyüm gerçekten vajinal bölgemde ufaklı bir sürü çıkıyor .ben galiba kurtulamıcam

Çok kötüyüm gerçekten vajinal bölgemde ufaklı bir sürü çıkıyor .ben galiba kurtulamıcam
Nisacim oyle deme asini oldun mu, her gun zaten bagisiklik guclendiren seyler de yapiyorsundur. Yapilacak tek sey ciktikca bir sekilde yakmak. Ben bir aydir imidara kullaniyorum yapacak bir sey yok maalesef gecmeyenleri de jinekologumun tavsiyesine gore gidip yaktiracagim. Ben 5-6 aydir aktif olarak sigil cikartiyorum yani 1 sene icinde %70 atiliyor, yapilacak sey bagisikligi guclu tutmak mecburen gidecek bir sekilde yani. Eskilerin yazilarini okuyorum hpv olan gelmis, hpvsi gecmis foruma girmeyi unutmus vs cok var boyle. Biz de atlatacagiz bir sekilde

Evet bağışıklık güçlendirici kullanıyorum aşının ilk dozunu bir hafta sonra vurulacam inşallah öyle konuştuk eczaneyle. İmidara kullandım ama bende hiç bir şekilde fayda etmedi. İki kez yaktırdım tam dedim kurtuluyorun galiba bu gün baktım ufak ufak bir sürü çıkmış

vajina girişindeki siğiller nasıl oluyor et parçası gibimi yoksa doğal birşeymi onlar.Siğil karnabahar gibimi

Aynı senin gibi oldum inan ozon yağıda aynısını yapıyor ve hiç yakmadığı için içimden diyorum bu mu yok edecek o lanet şeyleri
sırkelı suya devam edıyorum asırı ıyı temızlendı bebek gıbı oldu ne kadar tesekkur etsem az sırkeyı oyle koyunca canım cok yanıyordu dayanamıyordum artık aspırınde kullandım ben baya ıse yaradı oda cevızyagını da gunduz surdum buyukler parcalandı ama az bı kuculme oldu verrutol alamadım daha sen nasılsın

Başka ne olabilir ki canım ben gördüğüm herşeye siğil diyorum
siğildir kesın bende de aynısı var ımkansız orda durduk yere kabarcık cıkması onlemını al ufakken gonder mazeret bulmayalım bende ısterdım olmasın ama maalesef ozon ıse yaramadı mı

Bugün hpv testi yaptılar siğiller görünce
1 ay sonra sonuç çıkacak. Bu sürede ben de sirkeye başlarım gibi geliyor.
Siğil çıkan herkeste illa hpv pozitif mi çıkıyor. Daha sonuç çıkmadan kocamı darladım bugün senin yüzünden diye başka nasıl geçecek

siğildir kesın bende de aynısı var ımkansız orda durduk yere kabarcık cıkması onlemını al ufakken gonder mazeret bulmayalım bende ısterdım olmasın ama maalesef ozon ıse yaramadı mı
Bilmiyorum çok değişikler deri altı beyaz kabarcık. Ozon yağını iki üç hafta kullanmam lazımmış ama bence işe yaramayacak

Umarım kurtulursun canım darısı hepimizin başına

vajina girişindeki siğiller nasıl oluyor et parçası gibimi yoksa doğal birşeymi onlar.Siğil karnabahar gibimi
Vajina girişindekiler et beni gibi . Karnabahar görünümünde olanları yok ettim onlar yok ama çok ufak siğiller var sadece onları aşırı dert ediyorum

Vallahi bende evliyim 8 yıldır hiç öyle bişey başıma gelmedi ama lazere başladıktan sonra bende bunlar çıkmaya başladı bilmiyorum yani nasıl bulaştığına dair bir fikrim yok inan ki işin orasıyla ilgilenmiyorum. Benim hpv testim negatif geldi. Testler de yüksek tiplere bakılıyor çünkü onlar yoksa negatif geliyor ama aslında hepimiz pozitifiz çünkü hpvliyiz.

Ben de lazere gittim ama geçen sene bitti ordan kalma mı acaba , bu kadar zaman çıkmadı siğil şimdi mi çıktı anlamıyorum ki. Doktora da sordum eskiden bulaşıp şimdi çıkmış olabilir mi diye bilemem dedi nerden bilsin tabi

Bende siğil çıktığında bir kaç ay önce başlamıştım ama bu virüs hemen siğil yapmıyormuş yıllarca oyle kalabiliyormuş. Bağışıklığının düştüğü bir anca ortaya çıkıyormuş. Kabus gibi resmen. Çok yoruldum onlarla uğraşmaktan gerçekten bir an önce bitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…