Of of hemde nasıl. Her yerimi tahriş ediyordumkaşıntı atağın çok oluyormuydu tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of of hemde nasıl. Her yerimi tahriş ediyordumkaşıntı atağın çok oluyormuydu tatlım
Geceleri daha çokgün boyunca hepmi kaşınıyordu ara ara kaşınıyor bende
sirkeyi denedinmi ise yarıyor muBendende o kadar aldılar. Banada bir asit verdi çıkanlara süreyim diye sonra eczane vermedi bunu oraya süremezsin bu çok yakıcı olmaz dedi. İşte bilgileri bu kadar birde doktor olmuşlar
bide anestolu denedınmı keserdı kasıntını en azındansirkeyi denedinmi ise yarıyor mu
Ben sirkeli suda 20 dk kadar oturuyorum hergün işe yarıyor gibi . Sirekeyi direktde uyguladım küçüklerde evet etkili oluyorsirkeyi denedinmi ise yarıyor mu
Ben hemoroid dolayısıyle kremler var bende kaşıntıyı alıyorlarbide anestolu denedınmı keserdı kasıntını en azından
Evlenirken yapılan testlerde buna bakılmıyor mu acaba? Yani bakılmalı bence..Canım zaten eşinin senden önceki birlikteliği olmuşsa ordan kapmıştır . Yani şuan sende siğil çıkmışsa seni aldatıyor anlamına gelmiyor bu virüs yıllarca vücutta kalabiliyor çünkü. Kadınların bağışıklığı genelde daha düşük olduğu için siğil çıkıyor. İnşallah pozitif çıkmaz .sonuçlarını yaz canım iyi haberlerini bekliyoruz .rabbim yardımcımız olsun şifa versin hepimize
direkt mi koyuyorsun uyusturmadan ben uyusturuyorum hala acıtıyor sırke canımıBen sirkeli suda 20 dk kadar oturuyorum hergün işe yarıyor gibi . Sirekeyi direktde uyguladım küçüklerde evet etkili oluyor
aa bende yarım saat sonra acımaya baslıyor artık sirkeli suda nasıl gercekten ıse yarıyor mu pamuk yerıneBen sirkeli suda 20 dk kadar oturuyorum hergün işe yarıyor gibi . Sirekeyi direktde uyguladım küçüklerde evet etkili oluyor
Nasıl uyuşturuyorsun canım merak ettim ? Evet direkt koyuyorum ve tabikide canımı çok yakıyordu . Sirkeli su da oturmak bana iyi geldi, sıcak suya sirke koyup 20 dk oturuyordum o karnıbahar görünümündekileri ovalıyordum sonrasında düşüyorlardı. Kaşıntıyada iyi geliyor ama pamukla uygulamak da baya etkili ben acısına dayanamıyordumaa bende yarım saat sonra acımaya baslıyor artık sirkeli suda nasıl gercekten ıse yarıyor mu pamuk yerıne
bu süreçte adetlernz nasıldıNasıl uyuşturuyorsun canım merak ettim ? Evet direkt koyuyorum ve tabikide canımı çok yakıyordu . Sirkeli su da oturmak bana iyi geldi, sıcak suya sirke koyup 20 dk oturuyordum o karnıbahar görünümündekileri ovalıyordum sonrasında düşüyorlardı. Kaşıntıyada iyi geliyor ama pamukla uygulamak da baya etkili ben acısına dayanamıyordum
Pamukla direkt sirke mi uyguluyordunuz yoksa suyla karıştırarak mı uyguluyorsunuz sirkeyiNasıl uyuşturuyorsun canım merak ettim ? Evet direkt koyuyorum ve tabikide canımı çok yakıyordu . Sirkeli su da oturmak bana iyi geldi, sıcak suya sirke koyup 20 dk oturuyordum o karnıbahar görünümündekileri ovalıyordum sonrasında düşüyorlardı. Kaşıntıyada iyi geliyor ama pamukla uygulamak da baya etkili ben acısına dayanamıyordum
Adetlerim hep düzenliydi bir sıkıntı yaşamıyorumbu süreçte adetlernz nasıldı
Gece direkt pamukla sürüyordum ayrca sirkeli sudada oturuyordumPamukla direkt sirke mi uyguluyordunuz yoksa suyla karıştırarak mı uyguluyorsunuz sirkeyi
aa cıddenmı yanı acımıyor suda ve dokuluyor kac sefer uyguladın nasıl oldu benım pamukla koyunca baya acıyor anestol krem kullanıyorum oncesınde uyusturupNasıl uyuşturuyorsun canım merak ettim ? Evet direkt koyuyorum ve tabikide canımı çok yakıyordu . Sirkeli su da oturmak bana iyi geldi, sıcak suya sirke koyup 20 dk oturuyordum o karnıbahar görünümündekileri ovalıyordum sonrasında düşüyorlardı. Kaşıntıyada iyi geliyor ama pamukla uygulamak da baya etkili ben acısına dayanamıyordum