Genital siğil

Kızlar bende de makat çevresinde fazla ve vajina dudaklarında az az var. Kaşınıyor ara ara ve siğil olduğuna karar verene kadar 1-2 ay geçti emin olamadım konduramadım. 2 yıllık evliyim eşimden mi geçti, geçmişinde birliktelik yaşamış. Henüz doktora gitmedim gittikten sonra savunmanı hazırla dedim. Bana diyor ki dışarıdan tuvaletten de bulaşmış olabilir. Bu kadar kolay mı ya dedim o düşük bir ihtimal, ne tepki vereceğimi şaşırdım. Eşimde de siğil var ama et beni gibi ve kaşınmıyor diyor. Doktora haftaya gittiğimde netleşecek her şey daha çok başındayım. Ben gittiğimde hpv pozitif çıkarsa eşim de gidecek kan verecek. Kadın doğum gideceğim öncelikle o artık gerek görürse genel cerraha yönlendirir. İşimiz kolay değil sağlıkla kalın

Canım zaten eşinin senden önceki birlikteliği olmuşsa ordan kapmıştır . Yani şuan sende siğil çıkmışsa seni aldatıyor anlamına gelmiyor bu virüs yıllarca vücutta kalabiliyor çünkü. Kadınların bağışıklığı genelde daha düşük olduğu için siğil çıkıyor. İnşallah pozitif çıkmaz .sonuçlarını yaz canım iyi haberlerini bekliyoruz .rabbim yardımcımız olsun şifa versin hepimize

Canım zaten eşinin senden önceki birlikteliği olmuşsa ordan kapmıştır . Yani şuan sende siğil çıkmışsa seni aldatıyor anlamına gelmiyor bu virüs yıllarca vücutta kalabiliyor çünkü. Kadınların bağışıklığı genelde daha düşük olduğu için siğil çıkıyor. İnşallah pozitif çıkmaz .sonuçlarını yaz canım iyi haberlerini bekliyoruz .rabbim yardımcımız olsun şifa versin hepimize
Evlenirken yapılan testlerde buna bakılmıyor mu acaba? Yani bakılmalı bence..
inşallah iyi haberler veririm. Çocuk düşünüyoruz 1 yıldır ve her tahlilimi yaptırdım, smear testinde de çıkmadı. Demek ki ayrı bakılan bir virüs bu
Çok amin 🙏

Smearın temiz çıkması güzel bişi ,inşallah hpnde negatif çıkar. Bunun için evlenirken test yapılmıyor ama aşı yapabilirdiniz tabi işe yarıyor siğil ve diğer tipleri için. Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin. Moralini bozma elbet atlacağız bir gün rabbimin izniyle 🤲

Ben sirkeli suda 20 dk kadar oturuyorum hergün işe yarıyor gibi . Sirekeyi direktde uyguladım küçüklerde evet etkili oluyor
aa bende yarım saat sonra acımaya baslıyor artık sirkeli suda nasıl gercekten ıse yarıyor mu pamuk yerıne

aa bende yarım saat sonra acımaya baslıyor artık sirkeli suda nasıl gercekten ıse yarıyor mu pamuk yerıne
Nasıl uyuşturuyorsun canım merak ettim ? Evet direkt koyuyorum ve tabikide canımı çok yakıyordu . Sirkeli su da oturmak bana iyi geldi, sıcak suya sirke koyup 20 dk oturuyordum o karnıbahar görünümündekileri ovalıyordum sonrasında düşüyorlardı. Kaşıntıyada iyi geliyor ama pamukla uygulamak da baya etkili ben acısına dayanamıyordum

Nasıl uyuşturuyorsun canım merak ettim ? Evet direkt koyuyorum ve tabikide canımı çok yakıyordu . Sirkeli su da oturmak bana iyi geldi, sıcak suya sirke koyup 20 dk oturuyordum o karnıbahar görünümündekileri ovalıyordum sonrasında düşüyorlardı. Kaşıntıyada iyi geliyor ama pamukla uygulamak da baya etkili ben acısına dayanamıyordum
bu süreçte adetlernz nasıldı

Pamukla direkt sirke mi uyguluyordunuz yoksa suyla karıştırarak mı uyguluyorsunuz sirkeyi

aa cıddenmı yanı acımıyor suda ve dokuluyor kac sefer uyguladın nasıl oldu benım pamukla koyunca baya acıyor anestol krem kullanıyorum oncesınde uyusturup

X