Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar az önce doktordan geldim.Gercekten moralim altüst durumda.Kondiloma denilen bişeymiş.1 ay önce felan 1 tane wardı fakat şimdi çoğaldılar.Çok korkuyorum,korkmakla birlikte stresde yapıyorum.Aldara kreminden verdi.Yarın alıcam kullanmaya başlıycam.Napıcam bilmiyorum.Tedavi sonuç gösteriyomu lütfen beni bilgilendirin yoksa düşünerek kafayı yiycem.
çok teşekkür ederim.beni asıl üzen cinsel yolla bulaşıyormuş bu hastalık nadiren havuz hamam vc gibi yerlerdende geçiyormuş.cinsel deneyımım yok ne kadar sanssız bı ınsanım ben ya.destegınız için teşekkürler
canım merhaba, geçmiş olsun! havuzdan kapılabiliyor canım, aldara bu konudaki en iyi krem, benim birkaç tanıdığıma iyi geldi, siğilleri geçirmişti, geçmezse de yaktırabilirsin veya dondurma yöntemini denersin canım, korkma, geçicekler bi şekilde :)a.s.
aldarayı ben daha önce kullnamıştım dediğim gibi bana pek etkili olmadı.. iki kere yaktırdım ve suan tekrar çıktı ama çok hassas bi yerde olduğu ve çok küçük olduğu için tekrar krem kullnıcam...
Sedanın dediği gibi ilaç 120 ytl civarında ama ben sigortadan aldım ilaç raporu çıkarırsanız alabiliyosunuz 26 ytl gibi bi para ödedim....
aldarayı ben daha önce kullnamıştım dediğim gibi bana pek etkili olmadı.. iki kere yaktırdım ve suan tekrar çıktı ama çok hassas bi yerde olduğu ve çok küçük olduğu için tekrar krem kullnıcam...
Sedanın dediği gibi ilaç 120 ytl civarında ama ben sigortadan aldım ilaç raporu çıkarırsanız alabiliyosunuz 26 ytl gibi bi para ödedim....
aldara krem kullanan yakınlarım var bitanem hiç moralini bozma çok çok iii geldi
bağışıklık sistemini kuvvetlendiren besinler yemeğe özen göster ama bol bol