- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
Sizinde erkek bebege benziyor. HayirlisiSizce benim bebeğimin cinsiyeti ne? 11 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinde erkek bebege benziyor. HayirlisiSizce benim bebeğimin cinsiyeti ne? 11 haftalık
Erkek pararlel degil kizlar 30 drecec kadr aciyla yukari bakiyor nubu@gzm9192 yorum yapabilir misin? 12+3 ultrason çıktısı
Erkek gibiSizce benim bebeğimin cinsiyeti ne? 11 haftalık
Sizin ki kiz gibi duruyor. HayirlisiBizde yorum bekliyoruz kızlarrr
Kızlar teşekkür ederim keşke tahmininiz doğru çıksaydı ama dr buraya yüklediğim ultrasondan bikaç gün sonra tekrar baktı ve erkek olduğunu söyledi.
Erkeğe benzettim ben canımBizde yorum bekliyoruz
Erkeğe benzettim ben canım
Yukarıya doğru kalkan bir açı var canım, bir çıkıntı var, kafa şekli de erkek gibi, ben erkeğe benzettim. Tabi en doğrusunu Allah bilirNasıl benzettin canım ben okadar inceledim anlamadım
Yukarıya doğru kalkan bir açı var canım, bir çıkıntı var, kafa şekli de erkek gibi, ben erkeğe benzettim. Tabi en doğrusunu Allah bilir
%80 kız dıyorumhayırlıolsun. Erkekler cok belırgın olurlar sızın mınış bıçımsız daha. Kızlar cabuk şekıllenmezler ve nub paralel bu kız demek eger dık olkBizde yorum bekliyoruz
Bana erkek gibi geldi biye bilmiyorumBuda benm kuzum burda 10+4 tahmin edebilen var mi :)
Eki Görüntüle 2073378