Merhaba Denas14Cinsel yolla bulaşır.. öpüşme ile tükürük yoluyla da bulaşır ama daha nadir. Çocuğunuza bir sorun teşkil etmez. Ama size de bulaşmıştır. tedavisi yok, atak azaltıcı ilacı var.. belirli sürelerde genital bölgede kaşıntılı içi su dolu lezyonlar oluşur, 1 hafta 10 gün içinde kendi kendine söner. Bir dahaki atak belki 1 ay belki 3 ay sonra olur, hastalığın seyri kişiye göre değişir.
Bağışıklık düştüğü vakitlerde virüs aktif olur. Bu yüzden beslenmeye kişisel bakıma ekstra özen göstermek gerekir.
Sizin bu hastalıkla ilgili tecrübeniz varmı bu aradaCinsel yolla bulaşır.. öpüşme ile tükürük yoluyla da bulaşır ama daha nadir. Çocuğunuza bir sorun teşkil etmez. Ama size de bulaşmıştır. tedavisi yok, atak azaltıcı ilacı var.. belirli sürelerde genital bölgede kaşıntılı içi su dolu lezyonlar oluşur, 1 hafta 10 gün içinde kendi kendine söner. Bir dahaki atak belki 1 ay belki 3 ay sonra olur, hastalığın seyri kişiye göre değişir.
Bağışıklık düştüğü vakitlerde virüs aktif olur. Bu yüzden beslenmeye kişisel bakıma ekstra özen göstermek gerekir.
Eğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..Merhaba Denas14
ilgin için teşekkür ederim öncelikle, tbana henüz bulaşmadı eşimle bana ve çocuğa bulaşmaması için titiz davarnıyoruz bu ara.. Bir de iki doktor ihtimal vermedi lezyonlara herpes olduğunu söyleyemem dediker, yine de kan testi yaptırdı sonuç bekliyoruz.. Belirtiler bu hastalıkla uyumlu olduğu için bulaşmaması veya uygun yaşam için öneri almak istedim. İnşallah değildir inşallah hasta olanlarada acilen aşı çıkarılır
Evet yıllardır herpes hastasıyım..Sizin bu hastalıkla ilgili tecrübeniz varmı bu arada
Geçmiş olsun Henüz birbirimize yaklaşmıyoruz henüz çok yeni bir konu en azından sonuçlar çıkana kadar Eşim çok emin, ağrılı kasık ağrısı, batma ve yanma hissi ile bir hafta geçirdi son birkaç gündür çok küçük sivilceye benzer ( ilki patlamış) gelenleri hiç sivilce gibi olmayan patlamayan kırmızı küçük noktalar halinde ve 5-6 saat sonra rengi normale dönüp küçüldü.. içerisinde genital bölgede koltuk altında kürek kemiğin üzernde tek tük boynunda çıkıyor... ayrı ayrı yerlerde bilmiyorum nedir bu Emin olmasının en geçerli nedeni masaj salonu hatası ve ordaki masözün elle tacizi cinsel birleşme asla olmadığını söylediği ve görüntülerden de doktorlar ihtimal vermiyorEğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..
Evet yıllardır herpes hastasıyım..
Anladim. Bahsettiğiniz belirtiler herpes gibi durmuyor. Genital herpes boyunda koltukaltinda cikmaz hele sizinki gibi yeniyken. Cikipta 5-6 saatte kuculmez. Hastaligin seyri boyle değil. Cildiyeye gidin basit teşhis koyar birkac krem ile geçer.Fotograftakininde hic alakasi yok. Umarim yanilmiyorumdur temiz cikar. Geçmiş olsun.Geçmiş olsun Henüz birbirimize yaklaşmıyoruz henüz çok yeni bir konu en azından sonuçlar çıkana kadar Eşim çok emin, ağrılı kasık ağrısı, batma ve yanma hissi ile bir hafta geçirdi son birkaç gündür çok küçük sivilceye benzer ( ilki patlamış) gelenleri hiç sivilce gibi olmayan patlamayan kırmızı küçük noktalar halinde ve 5-6 saat sonra rengi normale dönüp küçüldü.. içerisinde genital bölgede koltuk altında kürek kemiğin üzernde tek tük boynunda çıkıyor... ayrı ayrı yerlerde bilmiyorum nedir bu Emin olmasının en geçerli nedeni masaj salonu hatası ve ordaki masözün elle tacizi cinsel birleşme asla olmadığını söylediği ve görüntülerden de doktorlar ihtimal vermiyorsiz evli misiniz çocuğunuz var mı?
İnşallah yanılmazsınız teşekkür ederim Geçmiş olsun size de.. Acil şifa diliyorumAnladim. Bahsettiğiniz belirtiler herpes gibi durmuyor. Genital herpes boyunda koltukaltinda cikmaz hele sizinki gibi yeniyken. Cikipta 5-6 saatte kuculmez. Hastaligin seyri boyle değil. Cildiyeye gidin basit teşhis koyar birkac krem ile geçer.Fotograftakininde hic alakasi yok. Umarim yanilmiyorumdur temiz cikar. Geçmiş olsun.
Teşekkürler sizede inşallahİnşallah yanılmazsınız teşekkür ederim Geçmiş olsun size de.. Acil şifa diliyorum
Merhaba, ilk test sonucumuz negatif çıktı şükür yalnızca hsv2 ye bakıldı... Doktor bir ay sonra tekrarlayacağız dedi, ama kırmızı lezyonlar çıkmakta hala şimdi önümüzdeki günlerde onları kontrol edecek umarım bu test yanıltmamıştır ve diğerleri de negatif çıkar Doğru teşhis yapabilseler de kurtulsakTeşekkürler sizede inşallah
Sevindim herpese hiç benzemiyordu zaten.hic sanmiyorum o zamanda negstif cikar insallah.Merhaba, ilk test sonucumuz negatif çıktı şükür yalnızca hsv2 ye bakıldı... Doktor bir ay sonra tekrarlayacağız dedi, ama kırmızı lezyonlar çıkmakta hala şimdi önümüzdeki günlerde onları kontrol edecek umarım bu test yanıltmamıştır ve diğerleri de negatif çıkar Doğru teşhis yapabilseler de kurtulsak
Teşekkürler :)Teşekkür ederim Darısı başınıza, umarım kesin çözümü aşısı vs yakın zamanda çıkar...
Acil yardım yeni hsv 2 oldumEğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..
Biozonan denedinmi yarın denicem murat beser doktorda eşime gecer diye korkuyorumEğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..
Özelden yazarmısın ne yapmam gerek iki atak gecirdim vajinam yara oldu kenarı korkudan hayata küstümBiozonan denedinmi yarın denicem murat beser doktorda eşime gecer diye korkuyorum
Birsey cıkasa pozitif olurdu şükür allah bizimkinide negatif cıkarsınMerhaba, ilk test sonucumuz negatif çıktı şükür yalnızca hsv2 ye bakıldı... Doktor bir ay sonra tekrarlayacağız dedi, ama kırmızı lezyonlar çıkmakta hala şimdi önümüzdeki günlerde onları kontrol edecek umarım bu test yanıltmamıştır ve diğerleri de negatif çıkar Doğru teşhis yapabilseler de kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?