- 24 Mayıs 2012
- 139
- 4
- 66
- Konu Sahibi SonSavasci
-
kullandığımız baskılama haplarını alkol bile etkilemiyor. tek etkileyen sanırım kanser ve aids ilaçları onun dısında ekinezya vb takviyelerde sıkıntı olmaz.Merhaba tekrar.Gecen ekinezya cayını aldım.Bagısıklık sistemini kuvvetlendiriyormus sanırım,ne kadar ise yarar bilmiyorum ama dilerim ise yarar :) Ekinezyayı ne sıklıkta ve ne kadar icmeliyim? ve bizim kullandıgımız bu baskılayıcı haplarla kullanılabilir mi?sakıncası varmı?bilgi verebilirmisiniz
kullandığımız baskılama haplarını alkol bile etkilemiyor. tek etkileyen sanırım kanser ve aids ilaçları onun dısında ekinezya vb takviyelerde sıkıntı olmaz.
açıkcası ben sık sık ekinezya çayı içiyorum :) şuana kadar bir sorun yaşamadım
Selamlar tekrardan
10 gun once asivirali kestim ( zaten gunde sadece 200 mg alıyordum) ama 3 gun once ucuk cıkan yerde beyaz sivilce gibi bisey cıktı.
Bu ucukmu degilmi bilmiyorum ve hala devam ediyor tabi azaldı.İlginc olan sey,ucuk cıkarkenki belirtileri hissetmedim ve cıkan sey acıtmadı.Bir iltihaplı sivilce nasıl acıtır ve agrırsa yalnızca o kadar...bu ucukmu acaba ve ben artık anlayamıyorum ve sizce ne yapmalıyım?Farketmeden cıkması beni daha cok korkutuyor cunku ilişkim var ve dikkat etmem lazım
Bugun tam on gun oldu ilk yara ciktigindan bu yana, iyilesme beklerken tam tersine dun bir suru yeni kabarciklar cikti, sayfada 'desitin' kremin etkili oldugunu okumustum. Kulak pamuguyla tek tek aftlarin uzerine surdum, ilk etapta birsey yoktu, hatta rahatlatti ama sonrasinda gece boyunca acidan uyuyamadim. Sabah aftlar hepten kabarmisti, bugun butun gun bepanthene'le rahatlatmaya calistim. İlk atak uzun surer demisti dr, ama boyle birden bire bi suru yeni aftin cikmasi normal mi? Lutfen vereceginiz yanitlara cok ihtiyacim var, etrafimda kimse yok danisabilecegim
Cok tesekkur ederim, o kadar ihtiyacim vardi ki gelecek cevaba, en yakin arkadasim bile sokaga cikmamam gereken bir hastalik kapmisim gibi davraniyor duydugundan beri, beni anlayan birilerinin varligi cok rahatlatoci gercekten. valtrex'in ikinci kutusunu kullaniyorum, desitini burdan okumustum ve gercekten yaralarimi kuruttu ciddi anlamda, test sonucum hala cikmadi 13 gun olmasina ragmen ama gittigim dr kesinlikle herpes dedi , umarim test sonuclarim temiz cikar. Desitini kulak pamuguyla yaralara surmeme ragmen her yere yayildi ve dusta vs. derimden cikmiyor, bir yan etkisi olur mu sizce, birde bactobran ve bepanthene'i biraktim sadece cok canimi yakiyorlar, yaralari sondurmek bir tarafa, surekli nem yarattiklari icin sanirim birden bire cogalttilar. Yanlis bir karar degildir umarim
ortalama 1.5 yıldır çıkmayan uçuk dün tekrar çıktı moralim bozuldu ama daha hafif seyrediyor. hafif bi halsizliğim var onun dışında bişey yok. ilaçlarını ve vitaminlerimi kullanıyorum umarım en kısa zamanda iyileşecek
Merhabalar, ben yaklaşık 7 yıl önce genital herpes çıkarmıştım ilk çıktığında araştırmam sonucu hemen herpes olduğunu anladım ama bir kaç doktora gittim ve doktorlar da herpes tanısı koymuştu, o yılllarda bu hastalıkla çok mücadele ettim, çok sık çıkıyordu, hemen hemen her regl bitiminde tekrar ediyordu, çok acı verici idi ama giderek tekrarlamalar azalmaya başladı ve senelerdir hiç tekrar etmemişti, en son ne zaman tekrarladığını hatırlamıyordum bile...3-4 ay önce çıkar gibi olmuştu ama hemen geçmişti... Bugün tekrar çıktı, hiç bir problemim yokken, durup dururken neden çıktı anlamıyorum, üstelik 6 aydır hiç ilişkim bile söz konusu değilacayip canım yanıyor, çok şiddetli bu sefer, o yıllardan beri hep valtrex yanımda taşıdığım bir ilaçtı ama kullanmıyordum, atak çıkarsa diye, bugün çıktığını farkettiğim an bir tane valtrex içtim, yara acayip acı veriyor. bunca yıl sonra tekrar etmesi beni acayip bunalıma soktu, hatta hastalık hastası modundayım, bunun tekrar etmesine sebep birşey mi var diye, hatta yarın gidip tüm hastalıklar için test yaptırcam...benim anlamadığım bu uçuğun bir milim bile oynamadan hep aynı noktada çıkmasının sebebi nedir?
bu hastalık sinirlere yerleşiyor ve sinir uclarındaki aynı yolu takip ediyor ve aynı yerde gelip cıkıyor. arasıra yolunu sasırıp farklı yerlerde cıksada genellikle aynı yerde cıkıyor. canım kaç yaşındasın? bazen hormonlar tetikliyebiliyor, stresli bir dönemdemisin buda tetikleyebilir? yada hastalık vs atlattınmı? Haber bekliyorum senden belki yardımcı olurum.
32 yaşındayım, evet biraz sıkıntılı bir akşam geçirmiştim, sabahında çıktı. Düşünüyorum da daha sıkıntılı dönemlerim oldu, hiç çıkmamıştı. Ama valtrex almamın çok ciiddi faydası oldu, ertesi gün acısı geçti, hatta bugün normale dönme aşamasındayım :) acı falan kalmadı, o kızarık, kabaran, acıyan yer sanki yara olmadan normale dönecek...7 yıldır öğrendim bununla mücadele etmeyi sanırım :)) 2 günde normale dönme aşamasına geçtiğim için, bugün moralim çok iyi :)
canım bu 7 senede hiç birine bulaştırdınmı? Bulaştırmamak için neler yaptın ben 2 senedir uğrasıyorum ve nekadar bilgi edinsemde içimde hep bir korku var
Birde sadece aktifken bulasiyorsa benim erkek arkadasimda hicbisey yokken ben nasil kapmis olabilirim bu virusu? İlk yara ciktiktan sonra 7 gun boyunca ateslendim. Sizde boyle brlirtiler olmusmuydu ilk atakta, birde benim yaralarimin izleri kaldi, normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?