İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Genital Herpes Hakkında Sizin için hazırladığım detaylı bilgiler!

Kızlar herpes kaptıktan sonra daha sik vajinit ve mantar olan varmi herpesten sonra ilk kez mantar oldum sonrada bakteriyel vajinit ya sürekli tekrarlıyor sanırım herpesbu tür fırsatçı enfeksiyonları tetikliyor bu durumu yasayan var mı artık biktiiim kukumu kesip atacağım

Canım bende de vajinit vardı sürekli tekrarlıyordu üstüne sistit de olmaya başlamıştım bu herpese yakalanmadan önce. Ama şimdi sabahları yarım çay bardağına 1 kaşık doğal sirke katıp içiyorum ve sistitim bitti vajinit de azaldı. Mantar bende de var. Travazol kremi öneriyorlar henüz düzenli kullanıma başlayamadım ama doğal lavanta yağının da mantara iyi geldiğini biliyorum. Hala daha herpes ataklarım yoğun olduğu için henüz mantardır bilmem nedir onlara odaklanamıyorum. 1 sene olacak neredeyse ama hala sürekli atak geçiriyorum. Valtrex çok ağır geliyor çok uyku yapıyor kullanamıyorum. Son zamanlarda sirkeli su içmeyi de bıraktım her sabah her sabah uğraşamıyorum. Sıkıldım iyice ya

Dediklerini deneyecem canım. Tekrarlayan ataklar için bi takviye kullanıyor musun ? Propolis yada omega3 veya zerdecop da iyidir sogar lysine bu yazdiklarim bana çok yardımcı oldu kesinlikle dene :) bağışıklık yüksek olmalı her gün bir kupa yeşilçay içmeyi alışkanlık haline getir hem virüsle savaşıyor hem vücuda bir çok faydası var

açıkcası burada bir kadın uzun, kefirli zerdeçallı bir tarif vermişti. 4 ay kullanmış 1 yıl atak geçirmemiş. ona başlamayı düşünüyorum. Çok bunaldım. her ay mutlaka tekrarlıyor ve uçuksuz 2 haftam olmadı. baskılama tedavisine başlamaya çalıştım o hap da bana ağır geldi uyku yapıyor diye hiç düzenli kullanamadım. bir ara sirkeli su ile 1 çay kaşığı çörekotu yiyordum sabahları. onunla biraz 10 güne uçuksuz çıkabildim. ama yumurtlama dönemimde yine atak geçirdim. sen bu söylediklerini nasıl kullanıyorsun? önce o kadının tarifini deneyeyim olmazsa seninkini de denerim.

4 ay değil 1 yıl boyunca kullanmış. ben hiç düzenli ilaç falan kullanabilen birisi değilim ya. ne yapacağım şimdi

4 ay değil 1 yıl boyunca kullanmış. ben hiç düzenli ilaç falan kullanabilen birisi değilim ya. ne yapacağım şimdi
Bu kadar atağın oluyorsa muhakkak 6 ay boyunca valtrex baskılama tedavisi uygulamalısın.ilacın uyku yapma gibi bir yanetkisi yok. İçinde bulunduğun psikolojik durum uykunu getiriyor olabilir . İlk 2 sene atakların fazla olabilir. İçki ve sigara varsa kesinlikle bırakmalısın. Süt ve et ürünleri azalt. Sebze ve meyve ağırlıklı beslen. Farkı göreceksin.

Ben de 1. seneyi doldurmak üzereyim. Atak sayımda azalma yok gibi ama en azından lezyonlar geçen aylara göre daha kısa sürede iyileşiyor daha az inatçı diyebilirim. Valtrexi ben çok düzelsiz kullandım ya, umarım vücut bağışıklık kazanmamıştır bu ilaca karşı. Tekrar doktoruma gideyim baştan başlayayım o zaman. Ama işin garip tarafı bu ataklar sürecinde de 1 ay kadar falan düzenli günlük 500 mg kullandığım oldu ama var olan uçuklarımı hiç geçirmedi. sadece kaşıntıyı ve ağrıları azalttı ilaç. Bu da ilaca olan güvenimi sarstı haliyle. Sigarayı bırakacağım zaten zamlar çığırından çıktı. Sizin nasıldı ilk seneleriniz?

Benim 2 ayda 1 oluyor genelde. Şimdi yeni değişik bir ilaca başladım. Tamamen bitkisel ve herpesi tamamen yok ettiklerini iddia ediyorlar. İsterseniz özelden yazabilirim.

Merhaba bacılarım virüsümü aldım bende geldim bu 4. Günüm , hastanedeyim, ve canım çok yanıyor. Çocuklarım Evde onları çok özledim, ben burda yürüyemiyor, yatamıyor ve oturamıyorum
Bünyem çok zayıf, çok çabuk hasta oluyorum, tecrübeli hanımlar bana fikir verin bundan sonra ne yapayım, İnan’ın hiçbir bilgim yok

Canım Geçmiş olsun öncelikle. Sen kimden kaptın? Unutma ilk atak her zaman en zor olandır çok aşırı acıyor biliyorum ama gececek.. sonraki ataklarda bir sivilce gibi olup geçiyor. İlaçlarını kullan oranı kuru tut ve ellerinisürekli yika başka bi yerine bulaşması ilk ay çok kolay olur. Çişini falan duşta su tutarak yap yoksa çok acir bol bol yeşilçay üç bağışıklığını yüksek tut

Eşim çok temizdir, bende şöyle gelişti, vajinamda kist fark ettim, hemen kadın doktoruna gittim bana kondolüm dedi, özel bir merhem verdi, onu 2-3 günde bir sadece kistin üzerine sürdüm etrafını ise kremledim bulaşmasın diye, 3. Sürüşümde altbölgemde beyaz noktalar gördüm sabah hemen doktora gittim ve herpes olduğunu söyledi, ilaçlarını kullandım fakat akşamına tirremeye başladım, ertesi sabah acıyla uyandığımda o kadar çok iltihap akmıştıkı hemen doktora tekrar gittim ve durumumun çok ciddi olduğunu ilk defa olduğu söyledi ve hastaneye yatırdı. Sanırım 2 hafta daha burdayım, canım çok yanıyor.
Doktor virüsün vücutta bulundugunu ve sanirim o kist icin kullandigim merhemin tetikledigini söyledi

Bunun temizlikle ve pislikle bir alakası yok. Yollar önce bulaşmış ve şimdi çıkmış olabilir. Bu senin içinde eşin için de geçerli. Önceki tarihlerde yazılmış gayet faydalı bilgiler var. Okumanı öneririm. Çok çok geçmiş olsun. O kadar kafaya takılacak tehlikeli bir hastalık değil . Takma kafana :)

Yorum und icin tesekkür ederim, 4 gündür bu odadayım dışarı çıkmam yasak ve 2 hafta daha burda kalmalıymışım gidişata göre duygularım hepden depreşti:)

Yorum und icin tesekkür ederim, 4 gündür bu odadayım dışarı çıkmam yasak ve 2 hafta daha burda kalmalıymışım gidişata göre duygularım hepden depreşti:)
Nasıl yani yaa?? Ne alaka? Başka bir problem de var o zaman. Genital herpes 2 hafta hastanede yatıran bir hastalık değil. Günlük hayatına gayet rahat devam edebilirsin yani

Nasıl yani yaa?? Ne alaka? Başka bir problem de var o zaman. Genital herpes 2 hafta hastanede yatıran bir hastalık değil. Günlük hayatına gayet rahat devam edebilirsin yani
Yok ilk defa olduğu için çok şiddetliymiş, afedersin iltahap sanki işemişim gibi akıyor, canım çokk yanıyor yürüyemiyorum, kendi yüzüme gözüme dokunmam bile yasak, içerde yoğunmuş iltihap, dışarda ise şişlik var ve patlayıp iyileşmesini bekliycez, aşırı sepici olduğu içinde odadan çıkarmıyorlar

Canım senin yanlışın olmasın herpeste hastaneye yatirilmaz ki tamam cok aşırı Aciyo ama eve yolluyorlar on gün falan ilaçla geçiyor.. senin bartholin kisti olabilir mi acaba yada farklı bişey?

Ilk atakta benimde Vajinamdan çok yoğun koyu yeşil ve çok kötü kokulu bir akıntı geliyordu.. dediğin gibi sürekli akıyordu.. doktorum temizleme suyu ve hap verdi onlarla geçti 1 haftada sonrasında kontrole gittim. Dr smear aldı ve sonuçta yoğun enflamasyon cıktı. Bana bu sefer antibiyotik hap ve fitil verdi 2 hafta kullandım onları da. Yine kontrole gittiğimde doktorum baktı ve tertemiz dedi arada bir sirkeli suyla yika ve kuru tut dedi.. vitamin ve doğal takviyeler yazdi ayrıca atak olursa içmem için waltex te yazmıştı..

Ah keşke yanılsam, ama bu yatakta geçecek 4. Gecem, doktorum bugün laboratuvara göndermek için test yaptı, sonuç 5 günde geliyormuş, 4 tane doktora göründüm hepsi aynı şeyi söyledi, jinekoloji bölümündeyim, yan odalarda bebekli anneler ve hamileler var, o yüzden daha dikkatliler. Bartholon kisti yok şükür

Allah şifa versin canım ıns tez zamanda atlatırsın moralini yüksek tut alt tarafı uçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…