merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 1.5 2 yıldır bu dertten muzdaribim.halen psikolojik olarak atlatamıyorum.herseyi okudum uyguladım ama nafile..
öncelikle waltrex baskılama tedavisi denedim ama fayda etmedi bana.şöyleki sadece atakların agresifliğini baskıları.sancısız geçirdim..
her hafta bilemedin 2 haftada bir ısrarla çıkıyor.
lizin dediler aldım aloevera çay ağacı yağı besin takviyeleri vs her biri bi umut ama yok..olmadı
eşimle ne zaman birlikte olsak pırt çıkıyor zaman uykusuz kalsam çıkıyor genital temizliği ne zaman yapsam yine çıkıyor hatta bi çok zaman o şekilde dolaşıyorum ve inanılmaz rahatsız edici pis hissediyorum kendimi.
keşke bu virüsü almadıgımız o güzelgünler e geri dönebilsek..
bir iki tane takip ettiğim aşı çalışması vardı umut vadeden.insan derneklerine geçilmiş umarım başarılı olurlar umarım bari yılda 1 e düşürürler en kötü ihtimalle.
bir de bi arkadaş vardı sneryg kürü uygulayan 6 aylıkmış bu inşallah iyi sonuç elde ederse ben de getirmeye çalışacağım son umut olarak
bunun dışında sormak istediğim bir şey var waltrex in bu denli uzun kullanımı vücutta herhangi bir sıkıntıya sebep olmuş mudur?yani bebek planlıyorduk ve bundan dolayı erteliyoruz hep korkuyorum