Genital estetik doktor tavsiyesi

Bende oldum yakın zamanda,ama çok şükür bahsettiğiniz hiçbir şikayet bende olmadı hiç.Ağrı,ödem,şişlik tam tersi ağrısız ağrı kesici bile kullanmadım hiç doktor yazdığı halde.antibiyotik ve pansumanları yaptım,üç günde buz kompresihepimize geçmiş olsunbende pişman değilim.daha 10gün oluyo,düzelecek görüntüsü inşallah.dikişler düşünce rahat olur sanırım

Ameliyat ücretleri toplam ne kadae tuttu acaba? Beb de Gökcen hanımda yaptırmak istiyorum ama fiyat hakkında bir bilgim yok

Buyuk abdest bende ne yazikki cikamadim korkudan hatta cikmamak icin sadece corba yedim ilk uc dort gun sonra dayanamayip yemeye basladim karnim agrilar girince lavman yaptim kendim oradan kolay cikmasi baski olmamasi icin ilk 15 gun o sekilde yaptim sonrasinda kabiz olmamak icin sivi tukettim ilac vermisti doktor kabiz olmamam icin kullanmama gerekte kalmadi kayisi bir bardak suya koyup sabaha kadr beklemis suyu ictim kabiz olmuyosunuz yumusatiyor sizede tavsiye ederim kabiz olmazsaniz zaten kolay atlatirsini kabiz olursanizda lavman yapin kesinlikle

Yaa ne şanslısınız benim 4 gün çok fenaydı şimdi iyiyim şükür

Evet korku etkiliyor kesinlikle çok şükür bu süreçleri atlattık artık sonuç odaklı beklemedeyim inşallah oda sıkıntısız hallolur

Merhabalar ben de ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat çalışıyorum da kaç gün sonra işe gidebilirim? Ve doktor önerisi verirseniz çok sevinirim. İstanbulda yasıyorum.

Merhabalar ben de ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat çalışıyorum da kaç gün sonra işe gidebilirim? Ve doktor önerisi verirseniz çok sevinirim. İstanbulda yasıyorum.
Şöyle cevap vereyim size tam anlamıyla toparlanma 3 haftayı rahat buluyor iki hafta benim baya ağrım oldu ve hep yattım çalışıyorsanız kendinizi ona göre ayarlayın kesinlikle normal doğum ve dikişle alakası yok zor bir ameliyat yani ve ben de İstanbuldayım ankarada Gökçen Erdoğan da ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…