Bende oldum yakın zamanda,ama çok şükür bahsettiğiniz hiçbir şikayet bende olmadı hiç.Ağrı,ödem,şişlik tam tersi ağrısız ağrı kesici bile kullanmadım hiç doktor yazdığı halde.antibiyotik ve pansumanları yaptım,üç günde buz kompresiAy bu mesajiniz çok motive etti beni Allah razı olsundediklerini uygulayacağım. Şu bi gerçek kolay bir ameliyat değil ve kesinlikle yanımızda biri olması gerekiyor bende 3 çocuk baştan kendim hallederim dedim ama nerde imkansız gorumcemi çağırdım genelde yatıyorum bi akşam yemek yapayım dedim ama ağrıdan duramadım dediğin gibi iyileşene kadar yatmak gerekiyor. Birde benimde sanırım ödem oldu ve afedersin büyük abdeste çıkamadım hala korkuyorum ve o tetikliyor galiba ama her şeye rağmen ameliyat olduğuma pişman değilim umarım sonuç güzel olur ve bu ağrılara değer
Değdi ,değecek inşallahTekrar merhaba deneyim oldu mu acaba merak ettim bi zorluğu varmi yoksa ameliyat olduğunuza kat be kat değdi mi
Ameliyat ücretleri toplam ne kadae tuttu acaba? Beb de Gökcen hanımda yaptırmak istiyorum ama fiyat hakkında bir bilgim yokOldum çok şükür canım güzel geçti ama şuan ağrım çok fazla ek ağrı kesici almam gerekiyor doktor 4 güne ağrı geçer dedi ama bugün 3. Gün hala fazla yürümek oturmak baya zor senin kaç gün sürmüştü ağrı gerci herkeste farklı olur ama ne bileyim sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor
Buyuk abdest bende ne yazikki cikamadim korkudan hatta cikmamak icin sadece corba yedim ilk uc dort gun sonra dayanamayip yemeye basladim karnim agrilar girince lavman yaptim kendim oradan kolay cikmasi baski olmamasi icin ilk 15 gun o sekilde yaptim sonrasinda kabiz olmamak icin sivi tukettim ilac vermisti doktor kabiz olmamam icin kullanmama gerekte kalmadi kayisi bir bardak suya koyup sabaha kadr beklemis suyu ictim kabiz olmuyosunuz yumusatiyor sizede tavsiye ederim kabiz olmazsaniz zaten kolay atlatirsini kabiz olursanizda lavman yapin kesinlikleAy bu mesajiniz çok motive etti beni Allah razı olsundediklerini uygulayacağım. Şu bi gerçek kolay bir ameliyat değil ve kesinlikle yanımızda biri olması gerekiyor bende 3 çocuk baştan kendim hallederim dedim ama nerde imkansız gorumcemi çağırdım genelde yatıyorum bi akşam yemek yapayım dedim ama ağrıdan duramadım dediğin gibi iyileşene kadar yatmak gerekiyor. Birde benimde sanırım ödem oldu ve afedersin büyük abdeste çıkamadım hala korkuyorum ve o tetikliyor galiba ama her şeye rağmen ameliyat olduğuma pişman değilim umarım sonuç güzel olur ve bu ağrılara değer
Bulamadım ankaraya gittimBuldunuz mu İstanbulda doktor?
İyi iyi maşallahDeğdi ,değecek inşallahiki ay dolunca tam şeklini alır dedi doktor
Yaa ne şanslısınız benim 4 gün çok fenaydı şimdi iyiyim şükürBende oldum yakın zamanda,ama çok şükür bahsettiğiniz hiçbir şikayet bende olmadı hiç.Ağrı,ödem,şişlik tam tersi ağrısız ağrı kesici bile kullanmadım hiç doktor yazdığı halde.antibiyotik ve pansumanları yaptım,üç günde buz kompresihepimize geçmiş olsun bende pişman değilim.daha 10gün oluyo,düzelecek görüntüsü inşallah.dikişler düşünce rahat olur sanırım
Şuan ameliyat fiyatı 35 bin ben 28 buçuk ödedim zamlanmis maalesefAmeliyat ücretleri toplam ne kadae tuttu acaba? Beb de Gökcen hanımda yaptırmak istiyorum ama fiyat hakkında bir bilgim yok
Evet korku etkiliyor kesinlikle çok şükür bu süreçleri atlattık artık sonuç odaklı beklemedeyim inşallah oda sıkıntısız hallolurBuyuk abdest bende ne yazikki cikamadim korkudan hatta cikmamak icin sadece corba yedim ilk uc dort gun sonra dayanamayip yemeye basladim karnim agrilar girince lavman yaptim kendim oradan kolay cikmasi baski olmamasi icin ilk 15 gun o sekilde yaptim sonrasinda kabiz olmamak icin sivi tukettim ilac vermisti doktor kabiz olmamam icin kullanmama gerekte kalmadi kayisi bir bardak suya koyup sabaha kadr beklemis suyu ictim kabiz olmuyosunuz yumusatiyor sizede tavsiye ederim kabiz olmazsaniz zaten kolay atlatirsini kabiz olursanizda lavman yapin kesinlikle
Çok sevindim iyi olmanıza,çok çok geçmiş olsunYaa ne şanslısınız benim 4 gün çok fenaydı şimdi iyiyim şükür
Çok teşekkür ederim sagolunÇok sevindim iyi olmanıza,çok çok geçmiş olsun
Evet korku etkiliyor kesinlikle çok şükür bu süreçleri atlattık artık sonuç odaklı beklemedeyim inşallah oda sıkıntısız hallolur
Tabiki yazarim inşallahGoruntu tam olarak 2 ayda ancak oturuyor sonucunuzu yazin merak ederim
Şöyle cevap vereyim size tam anlamıyla toparlanma 3 haftayı rahat buluyor iki hafta benim baya ağrım oldu ve hep yattım çalışıyorsanız kendinizi ona göre ayarlayın kesinlikle normal doğum ve dikişle alakası yok zor bir ameliyat yani ve ben de İstanbuldayım ankarada Gökçen Erdoğan da ameliyat oldumMerhabalarben de ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat çalışıyorum da kaç gün sonra işe gidebilirim? Ve doktor önerisi verirseniz çok sevinirim. İstanbulda yasıyorum.
Merhaba canım nasılsın. Benim henüz 6 hafta dolmadı deneyim yok ama sanki çok dar değil gibi ssen ne yaptın memnun kaldın mı merak ettimGoruntu tam olarak 2 ayda ancak oturuyor sonucunuzu yazin merak ederim