Merhaba ben 2 ay oldu hem estetik hem daraltma ama deneyim olmadigi icin iyi yada kotu diyemiyorum ama goruntu olarak memnunum deneyimledikten sonra yazarim ama size yardimci olmak adinaBilgisi olan yokmudur bu konuda ??
Çok memnun olurum gerçektenMerhaba ben 2 ay oldu hem estetik hem daraltma ama deneyim olmadigi icin iyi yada kotu diyemiyorum ama goruntu olarak memnunum deneyimledikten sonra yazarim ama size yardimci olmak adina
Yaman estetik eray beye oldum soyadini suan hatirlayamadim ama tek dogum doktoru o var zatenÇok memnun olurum gerçektensiz hangi doktorda oldunuz acaba
Teşekkür ederimYaman estetik eray beye oldum soyadini suan hatirlayamadim ama tek dogum doktoru o var zaten
Ben İstanbuldayım farkli şehir zor benim içinMalatya'da Zercan Kalı var. Gözde Akademi Hastahanesi sahipleri. Kuzenimin vajinoplasti yaptırıp memnun kaldığını duydum tavsiye ederim.
Tekrar merhaba deneyim oldu mu acaba merak ettim bi zorluğu varmi yoksa ameliyat olduğunuza kat be kat değdi miMerhaba ben 2 ay oldu hem estetik hem daraltma ama deneyim olmadigi icin iyi yada kotu diyemiyorum ama goruntu olarak memnunum deneyimledikten sonra yazarim ama size yardimci olmak adina
Ben 2019’da Gökçen Erdoğan’da vajinoplasti oldum. 7 bin tl verdim diye hatırlıyorum. Ama işinde çok iyi, güvenilir bir doktor.Gökçen Erdoğana gitmeyi istiyordum ama fiyatı baya bi artmış
Merhaba canm olmadi ne yazikki psikolojik olarak korkuyorum sanki canım yanicakmis gibi geliyor orasi cok kucuk oldugu icin nasil olur endisesi sariyor esimde hazir oldugunda deneriz diyor napicam bilemiyorum hic deneyemedik daha suan zaten tekrar hasta oldum bitmesini bekliyorum goruntuden memnunum ama bu nasil olur bilemiyorum denesem direk yazicam sanaTekrar merhaba deneyim oldu mu acaba merak ettim bi zorluğu varmi yoksa ameliyat olduğunuza kat be kat değdi mi
Birde öyle durum oluyor değil miMerhaba canm olmadi ne yazikki psikolojik olarak korkuyorum sanki canım yanicakmis gibi geliyor orasi cok kucuk oldugu icin nasil olur endisesi sariyor esimde hazir oldugunda deneriz diyor napicam bilemiyorum hic deneyemedik daha suan zaten tekrar hasta oldum bitmesini bekliyorum goruntuden memnunum ama bu nasil olur bilemiyorum denesem direk yazicam sana
Sonuçtan memnun kadınız mi peki bende yarın olacağım nasipse Gökçen hanım da. Ve birde hastanede ne lazım oldu aklınızdami pijama takımı terlik yeterli miBen 2019’da Gökçen Erdoğan’da vajinoplasti oldum. 7 bin tl verdim diye hatırlıyorum. Ama işinde çok iyi, güvenilir bir doktor.
Gec gordum canim kusura bakma hicbirsey gerek olmuyor sadece rahat edebilmek icin elbise tercih edersen daha iyi olur senin icin ama hastanede yatisin olacaksa yanina yedek kiyaftler ve ped almalisiniz kanama oluyor ama kalmicaksan gerek yoktu oldun mu ameliyatini bilemiyorum olduysan insAllah guzel gecmistirBirde öyle durum oluyor değil mineyse en azından görüntüden memnunsun inşallah senin için güzel geçer bende nasipse yarın olacağım dualarınıza talibim birde hastanede ne lazım oluyor yazarsanız çok sevinirim ya bu konuda hiç bi fikrim yok birazda aceleye geldi karman cormanim açıkçası
Oldum çok şükür canım güzel geçti ama şuan ağrım çok fazla ek ağrı kesici almam gerekiyor doktor 4 güne ağrı geçer dedi ama bugün 3. Gün hala fazla yürümek oturmak baya zor senin kaç gün sürmüştü ağrı gerci herkeste farklı olur ama ne bileyim sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyorGec gordum canim kusura bakma hicbirsey gerek olmuyor sadece rahat edebilmek icin elbise tercih edersen daha iyi olur senin icin ama hastanede yatisin olacaksa yanina yedek kiyaftler ve ped almalisiniz kanama oluyor ama kalmicaksan gerek yoktu oldun mu ameliyatini bilemiyorum olduysan insAllah guzel gecmistir
Benim lk uc gun agrim hafif oluyordu oyle asiri bir agrim olmadi doktorun verdigi ilaclari kullaniyordum agri kalmiyordu uc gun cok guzl gidiyordu dorduncu gun cok ayakta kaldim oram cok kotu sisti odem yapti bir dikisim bile atti agrim cogaldi ondan sonra ben abartisiz 15 gun falan hep yattim hicbir is yapmadim butun gun yatip bacaklarim altina yuksek birsey koyuyordum etek giyiyordum ic camasir kanamam varsa kullandim yoksa giymedim orayi hep acik biraktim surtunup terleyip tahris olmasin diye fazla ayakta kalmamaya calis ilaclarini duzenli al cok agrin olursa uyusturucu kremler var ondan alip kullan agrini hissetmezsin birde kendini yorma ben cok ayakta kaldigim gun agrim cogaldi ama yatarsan ilaclarini alip dikkat edersen sorunsuz atlatirsin birde pozitif dusun agriyi dusunme hepsi bir ayda geciyor sabret insAllah istedigin sonucta guzl olurOldum çok şükür canım güzel geçti ama şuan ağrım çok fazla ek ağrı kesici almam gerekiyor doktor 4 güne ağrı geçer dedi ama bugün 3. Gün hala fazla yürümek oturmak baya zor senin kaç gün sürmüştü ağrı gerci herkeste farklı olur ama ne bileyim sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor
Ay bu mesajiniz çok motive etti beni Allah razı olsunBenim lk uc gun agrim hafif oluyordu oyle asiri bir agrim olmadi doktorun verdigi ilaclari kullaniyordum agri kalmiyordu uc gun cok guzl gidiyordu dorduncu gun cok ayakta kaldim oram cok kotu sisti odem yapti bir dikisim bile atti agrim cogaldi ondan sonra ben abartisiz 15 gun falan hep yattim hicbir is yapmadim butun gun yatip bacaklarim altina yuksek birsey koyuyordum etek giyiyordum ic camasir kanamam varsa kullandim yoksa giymedim orayi hep acik biraktim surtunup terleyip tahris olmasin diye fazla ayakta kalmamaya calis ilaclarini duzenli al cok agrin olursa uyusturucu kremler var ondan alip kullan agrini hissetmezsin birde kendini yorma ben cok ayakta kaldigim gun agrim cogaldi ama yatarsan ilaclarini alip dikkat edersen sorunsuz atlatirsin birde pozitif dusun agriyi dusunme hepsi bir ayda geciyor sabret insAllah istedigin sonucta guzl olur
Buldunuz mu İstanbulda doktor?Ben İstanbuldayım farkli şehir zor benim için