Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Ben de bugün genital bölgeme 2. seansa gitçem. Lazer epilasyon sonrasında bazı sıkıntılarım oldu ama yine de çok memnunum. ılk seanstan 2buçuk ay sonra kıllar çıktı. bugün 3 ay bitti. Çok büyük rahatlık yaaa

valla arkadaslar benim de bugun 6 seansim baya bitmislerdi ama killar geri geldiler ben de anlamadim aca normallmi seviniyordum killar dan kurtuldum diye amma olmadi ya parama mi acim yoksa cektigim aciyami yanayim

evet bende 5 seans gittim ince ince çıkıyorlar hala ??

valla ben sastim bu ise kac seans gitcez daha ben dun 6 seansa gittim kadina sordum niye bunlar geri geldi diye kadini cevabi gider sonra bunlarin hepsi dedi ama dun baya fazla derecesini cikar di baya yandim acidi beee insallah deger parayama acirsin aciyami

Off yaa kadın olmak ne zor ınşallah kurtulabilirsiniz.. Birde Ankarada tavsiye debileceğiniz bir yer varmı?bilmiyorumkismile

Ben de 6. seansı yeni yaptırdım bakalım bu seans nasıl sonuç verecek ama üstler iyi de alt genital hala çıkıyo sinir oluyorum

Valla çok sevindim.
Bakırköyde bir yer buldum reglim bitsin hemen başlıcam.
İsim veremiyoruz sanırım ama bir çok arkadaşım kesin sonuç aldı.
...B]

Merhaba,

Nasıl bir azimle oldu bilmiyorum ama bu başlık altında yazılanların neredeyse hepsini bir çırpıda okudum ve konuda hiçbir bilgim yokken bir anda aydınlandım alkisalkisalkis Çok yararlı oldu. Bilimsel veriler bir yana, farklı tecrübeleri yaşamış insanların paylaştıkları bilgiler de çok önemli.

Merfe, Bakırköy'deki bu yer neresi acaba bana mesaj olarak yazabilir misin?
Ya da başka biri varsa Bakırköy'deki bir merkezden sonuç almış olan veya tanıdıkları olan bana yazabilirse çok sevinirim.

Ben de şimdiye kadarki tecrübelerimi paylaşayım.
Farklı sistemler olduğunu bilmiyorken güvendiğim bir yerde koltuk altım için lazer epilasyona başladım. 6 seanslık paket aldım. Meğerse cihaz IPL'miş. Dördüncü seansa yeni gittim. Kıllarım seyreldi ve inceldi ama hâlâ çıkanlar çoğunlukta benneyaptımki Seanslardan sonra kıllar tamemen dökülüyorlar ve seans sırasında canım çok fazla yanmıyor. Parasını ödediğim için buradaki seanslara devam edeceğim ama bacaklarım için alexendrite kullanan başka bir yere gitmek istiyorum. Tabii doktor bulunan bir yer olmalı.

Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
benim hic umudum yok amma baslamis bulundum birkere insallah umutlarim bosa gitmez
hiç merak etme egeli pişman olacaını hiç sanmıyorum. Ben inanılmaz rahtladım aylarır tüy yüzü görmüyorum 1 yıldır ağda yada epilasyonun yanından bile geçmedim.5 seans sonunda müthiş hissediyorum harika bişey 4aydır çıkmıyor hiç bişey

merhaba bende yaptırmak istiyorum ama kesin çözümmü ve ne kadar zamanda bitiyo tedavi geçende bir tanıdığım yaptırmış ama ona tedavi bitene kadar hiç bir şey kullanmayacaksın ağda vs gibi şeylerde iyide öyle kıllı nasıl gezeceksin yada benmi anlamadımbilmiyorumkismile

canım ilk uygulamadan itibaren aylarca 3-4 tüyden fazlasını görmüyosunki ne kılı .... 1.5-2 ayda 1 gidiyosun ben seansa giderken bile almıyorum hiç bişi çıkmıyoki

kizlar birsey sorucam.kilar daha siyah olunca daha iyi sonuc aliniyor diye duyum.bu dogru mu ?
evet canım beyaz tenliysen ve tüy rengin koyu ise çok hızlı sonuç alıyorsun ben aynı anda başladığım bi arkadaşıma göre daha hızlı sonuç alıyorum o benden açık tenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…