- Konu Sahibi November 22
-
soyle soylım geçen yazdan bu yana gitmedım lazere yine çıktılar yarn için yeniden gidiyorum ama olsun çıksada 4-5 ay rahatsın :hulya:
alıştım artık ara vermemek gerekıyor ben bitti die gitmedım ama uzadı yeniden
tamamen bitmesı zaten yalan oyle bişey yok
genitalın alt bolgelerde mutlaka çıkıor
biter derlerse inanmayınhihoyyyt
bencede bitmez cnmmm ben 4 seasn oldu genital kolatı ve göbege gideli..henuz 4.seasnı yeni yaptırdım 5 gün oldu:)ama 3.seasnın sonunda normalde 2 ayda bir gitmek gerekiyor ya ben 3 .ay geçti merak ettim nsl çıkcak diye yine çıktı heryerden ama inceler rahatsız etmiyorlar ama çıkıp uzuyorrr..bitmez gibi geliyor ama eski halyle bile kıyaslayamam yani:)bana 7-8 seasnta biter diyor lazerdekiler..hanii 4-5 seasnta biter demelrine inanmayın..bitseydi benimki biterdi kapkalın simsiyah kıllarım vardı en iyi cihazın gördügü kıl tipi:)
sabır gerekiyor bu lazerde canım çok agrıyor yaptırırken..bu aradaaa ben hep emla sürmeden gittim lazere busefer unnutttum sürmeyiii ama inananın zerre etkisi yokmuşşş onu anladım ..yine aynı acıyı çektimm..boşuna emla sürüpte seans sayısını uzatmayın derim..ben ayva tüyü gibi çıkmalarına yada çok incelmesine razıyım yetrki rahatsız etmeisn:)
emla sürünce seansmı uzuyor canım..
bencede kaydirigubbakcemile3
ilk seanslarda çığlıklarımı bütün merkez duyuyodu ohaoldumsmile :roflol:
ama ama ama lazer acıtmıo sanıodm ben öle diodu uanibilmiyorumkismile
merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende alex yaptırdım 3 seans tamamen alınmışsa kıllar yanma olmadı bazen göbeğime doğru atış yaptğında kıl yanında deriye yapışıyor o kabuk yaptı bende çok minik ama senin sanırım lazerin dalga boyunu çok yüksek vermişler ondan alexe ablam ve arkadaşımda gidiyor byle bir kabuk yanma olmadı hepimzde farklı şehirlerde gidiyoruz.umarım geçer ben hep bepanthen yada madecassol sürüyorum yara kabuk hemen iiyileştiren kremler.öyle hatalrınıda kabul etmezler sağlık sonuçta bu para aldılarmı gerisi önemli olmuyor onların için
yaa arkadaşlar bişey sorucam şimdi benimkiler dökülüyo çektikçede geliyo elime ama çekmekte bi mahsuru varmı acabaCADIARZU
bi mahsur yok canım bende öle yapıyodum :)) onun bi yok yaniii çekmeye devam et :)
zemuszemus
bende düşünüyorum bebeğimi memeden kestikten sonra
ankarada lazer epil.yaptırıpta memnun kalan arkadaşlar bana bir yer yada yerler tavsiye edermisiniz
milliyet gazetesinden alıntıdır:
Adana’da özel muayenehanesinde hizmet veren dermatolog Dr. Münevver Aslan, lazer epilasyonun tüy ve kılları ortadan kaldıran yöntem olmadığını söyledi. Hassas ciltlerin uygulama sırasında yanabileceğini bildiren Dr. Aslan, bu yılbaşından itibaren yönetmelik değişikliğiyle güzellik merkezlerinin muayenehane veya polikliniğe dönüştürülmesine karar verildiğini, lazer epilasyon ve fotoepilasyon tedavilerinin sadece muayenehane, poliklinik ve hastane kapsamında yapılması zorunluluğu getirildiğini kaydetti.
Toplumda lazer epilasyonunun kılları tamamen yok ettiğine dair genel kanı bulunduğunu anımsatan Dr. Aslan, şöyle dedi: “Kılların dökülmüş olması hepsinin kaybolacağını göstermez. Bu nedenle tüm tüyler bitene kadar tedavi garantisi vermek aldatmacadan başka bir şey değildir. Böyle bir gerçek varken, insanları kandırmamak gerekir. Kıl kökü yeterli moleküle sahip değilse yani beyaz ve sarı renge yakınsa hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın, bu tüyleri ortadan kaldırılamaz. Kıl köklerinin hepsi koyu renkte olan ve kalın kıllara sahip olanlar bütün kıllarından kurtulabilir. Ama bunu en baştan bilebilmek ve garanti vermek mümkün değildir. Biz hastaya bu durumu en başından beri anlatıyoruz.”
zaten en zevk aldığım durum haline geldi çektikçe geliyo elime bi yer harıçç.. genitalın alt kısmı maşallah ora hala formundaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?