Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

soyle soylım geçen yazdan bu yana gitmedım lazere yine çıktılar yarn için yeniden gidiyorum ama olsun çıksada 4-5 ay rahatsın :hulya:
alıştım artık ara vermemek gerekıyor ben bitti die gitmedım ama uzadı yeniden
tamamen bitmesı zaten yalan oyle bişey yok
genitalın alt bolgelerde mutlaka çıkıor
biter derlerse inanmayınhihoyyyt

nd yag cihazı ınanılmaz acıtıyor
koltuk altıma alxle başladım 3.seansda acaip azaldı
ama bitmedı bu seferde nd yaga geçtim oda çok acıtıyor çünkü daha derine inıyor
tavisye etmiyorum çok kısa sürede derine insede çıkarıyor hiç memnun değilm
soylemeden edemedim :hulya:soyleyelım yararlanalım
tüğ sekli ve yapısına gorede değişiyor

bencede bitmez cnmmm ben 4 seasn oldu genital kolatı ve göbege gideli..henuz 4.seasnı yeni yaptırdım 5 gün oldu:)ama 3.seasnın sonunda normalde 2 ayda bir gitmek gerekiyor ya ben 3 .ay geçti merak ettim nsl çıkcak diye yine çıktı heryerden ama inceler rahatsız etmiyorlar ama çıkıp uzuyorrr..bitmez gibi geliyor ama eski halyle bile kıyaslayamam yani:)bana 7-8 seasnta biter diyor lazerdekiler..hanii 4-5 seasnta biter demelrine inanmayın..bitseydi benimki biterdi kapkalın simsiyah kıllarım vardı en iyi cihazın gördügü kıl tipi:)
sabır gerekiyor bu lazerde canım çok agrıyor yaptırırken..bu aradaaa ben hep emla sürmeden gittim lazere busefer unnutttum sürmeyiii ama inananın zerre etkisi yokmuşşş onu anladım ..yine aynı acıyı çektimm..boşuna emla sürüpte seans sayısını uzatmayın derim..ben ayva tüyü gibi çıkmalarına yada çok incelmesine razıyım yetrki rahatsız etmeisn:)

Son düzenleme:
bende macka da cok iyi bir yerde 7 seans alt bacak, koltuk alti ve genital bolgeye lazer yaptirdim. cok cok azaldi killarim, tuy haline geldiler ama bitmediler. son seanslarda 4 ayda filan uzuyodu tuyler ama baya uzuyolardi:) genital in alt bolgelerinde maalesef normalde gorunmeyen tuyleri uzatti lazer ve rahatsiz edici hale getirdi. genital ust bolge, koltuk alti ve alt bacaklairmda cok basarili bir azalma oldu. lazer yaptirdigim yerdeki baya artik lazer in bundan sonra kalan tuyleri gormeyecegini ve igneli epilasyon yaptirmam gerektigini soyledi, su anda igneli yaptiriyorum, 2 seans yaptirdim, birinci seans ta cok memnun kalmadigim bir yere yaptirdim maalesef hem cok uzun surdu hemde cok canim yandi ama su anda daha iyi bir yer buldum, sanirim bir seans sonunda bitecek gibi gorunuyor. lazer e 2 yil once basladim, uzun sursede 2 yildir hic agda vs. ile ugrasmadigim icin herseye deger cok mutluyum ayrica batik sorunuda bitmis oldu lazerle.

emla sürünce seansmı uzuyor canım..

emla sürünce seansmı uzuyor canım..

evt cnm lazere gittigim doktor dedi..1-2 sesn kesin uzar dedi...ama ben emla sürüyordum acısına dayanamama diye yinede acıyordu:)o sıra emla olmadan dahada çok agrır diyordum ama inan zerre fark yok..ondan artık emla sürmeden gitcem:)

ama ama ama lazer acıtmıo sanıodm ben öle diodu uanibilmiyorumkismile

banada öyle diyolardıı ta kiiii ilk seansa girdikten sonra anladım acıyomu acımıyomu diyee.. gerçi kişiden kişiye değişebilirr ama ben dayanamıyorummm..
ama sonuçtanda çok memnunum pürüzsüzlüğü görünce iyiki katlanmışım diceksinizz

yaa arkadaşlar bişey sorucam şimdi benimkiler dökülüyo çektikçede geliyo elime ama çekmekte bi mahsuru varmı acabaCADIARZU

çok sağol canım... cvp yazdığın içinde teşekkürler ..valla bana 3gunluk tuyle gel diolardı ve dedğin gibi seviye en yüksekteymş daha etkili olsun die de savunma yapıolar yok zaten bidaha girmem ben alexe falan ayva tuylerle mutlyuyum :) hem o kadar ışın zarar veriri dio etrafımdaikiler bende tıstım öncden lazermi vardı die ama dedn doru parayı aldıktan sonra umurlarında olmuo tabiiii onun için bidaha lazemri dersen amann dicemm :)

evet kızlara katılıyorum tamamen bitmiyo ince ince hala çıkmaya devam ediyo hee eskiye nazaran çok çok iyi ama kesinlikle TAMAMEN BıTMıYOR
benim 5 senasım bitti temmuzda 6. seansım var bakalım 7-8 seansa tamamen bitecekmi?

bende düşünüyorum bebeğimi memeden kestikten sonra

ankarada lazer epil.yaptırıpta memnun kalan arkadaşlar bana bir yer yada yerler tavsiye edermisiniz

merhaba arkadaşlar aynı durumdayız bende okul bitsin yaptırırım dedim cuma günü okul bitti 1-2 ay sonra başlarım iyici bi araştırmam gerekiyo. bayanlar için en çok rahatsız edici kıllar orada kurtulmak için biraz uğraşıcaz bakalım

bende düşünüyorum bebeğimi memeden kestikten sonra

ankarada lazer epil.yaptırıpta memnun kalan arkadaşlar bana bir yer yada yerler tavsiye edermisiniz

istda olsaydın tavsiye edeceğim yer vardı ama ank yok (( hijyen çok önemli bende baya araştırmıştım bende başladım lazer e büyük rahatlıkmış :)

milliyet gazetesinden alıntıdır:

Adana’da özel muayenehanesinde hizmet veren dermatolog Dr. Münevver Aslan, lazer epilasyonun tüy ve kılları ortadan kaldıran yöntem olmadığını söyledi. Hassas ciltlerin uygulama sırasında yanabileceğini bildiren Dr. Aslan, bu yılbaşından itibaren yönetmelik değişikliğiyle güzellik merkezlerinin muayenehane veya polikliniğe dönüştürülmesine karar verildiğini, lazer epilasyon ve fotoepilasyon tedavilerinin sadece muayenehane, poliklinik ve hastane kapsamında yapılması zorunluluğu getirildiğini kaydetti.

Toplumda lazer epilasyonunun kılları tamamen yok ettiğine dair genel kanı bulunduğunu anımsatan Dr. Aslan, şöyle dedi: “Kılların dökülmüş olması hepsinin kaybolacağını göstermez. Bu nedenle tüm tüyler bitene kadar tedavi garantisi vermek aldatmacadan başka bir şey değildir. Böyle bir gerçek varken, insanları kandırmamak gerekir. Kıl kökü yeterli moleküle sahip değilse yani beyaz ve sarı renge yakınsa hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın, bu tüyleri ortadan kaldırılamaz. Kıl köklerinin hepsi koyu renkte olan ve kalın kıllara sahip olanlar bütün kıllarından kurtulabilir. Ama bunu en baştan bilebilmek ve garanti vermek mümkün değildir. Biz hastaya bu durumu en başından beri anlatıyoruz.”

beyaz ve sarı renge yakın tüyler iğneli epilasyon ile yokolur.zaten hiç bir yöntem ortadan kaldırmaz ibaresini lazer ve çeşitleri için söylenildiğini düşünüyorum.bunun dışındaki açıklayıcı bilgiler için dr.hanıma teşekkür etmek lazım.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…