- Konu Sahibi November 22
-
valla kızlar bende gittim 2 sene boyunca %80 azaldı hem koltuk altı hem de alt bölgem için, çok rahatlatıcı bi şey biraz acıyo ama olsun deyiyor, az kaldığı için de daha gitme gereği duymadım kalanları da ağdayla temizliyorum, zaten bi kere yapıyorum 2 ayda ancak çıkıyor :kedi:
yani maddi imkanlarınız varsa gidin bence, benim toplam 2000tl falan tuttu 2 sene için çok da değil aslında...
makul fiyat cok aşırı deil de ben genıtal bolgemı kuafore dahı aldıramıyorum kaldkı lazer epilasyon utanıyorm evde sir agdayla alıyorum :umursamaz:
çok acıyo mu?
selam kızlar bende artık uğraşamıyorum ağda vs..lazer yaptırıcam fakat ümraniyedeyim..ümraniyede tavsiye edebileceğiniz bir merkez varmı ? hatta gidip menun kaldığınız..
slm kızlar annemin bi arkadaşı antalyada bir merkeze gidiyordu lazer için 5000 tlye yakın para da verdi. ama bitmemiş. yapan da doktor falan değilmiş gerçi. şimdi bitene kadar bedava yapma sözü verdiler. ben bunu duyunca korktum antalyada bir özel hastaneye gittim orada yapıyorlardı. eğer 650 tl peşin verirsen bitene kadar yaparız dediler. sonra doktora sordum onunki neden bitmemiş diye. kıl kökü siyah olursa lazer daha iyi görüyor ve daha etkili oluyor dedi. benim tüylenme süremi falan sordu.( ağdadan sonra ne kadar sürede çıkıyor falan) seninki 4 maksimum 5 seans sürer dedi. ama çekiniyorum çünkü bitmezse hem paramdan olucam hem de acı çektiğimle kalıcam
valla başkalarını bilemem ama ben çok zor dayandımeyvahedigeldismile
utanan arkadaşlar varsa zaten acıdan utanmak aklınıza bile gelmiyooo
ama ama ama lazer acıtmıo sanıodm ben öle diodu uanibilmiyorumkismile
2008 kasım ayından beri lazerle uğraşıyorum artık delirme noktasındayım.:S yanii bitiimi derseniz artık ayva tuyu gibi çıkıo azalmada var..ama zaten ben bi çok arkadşaımla konuştum tamamen bitmesi gibi bişi yokmuşş ...bide ben bişi sorucam arkadaşlar ben alexander la lazer oluyorum son senasta çok yuksek atıldı ve çok fena kabuklaşma yara oldu sonradan çok hafif iz kaldı bugn gittm göstermeye ama kabul etmioalr kabuklaşması normal dediler tek sizin öle olmuo gibi bişi dendi ama başka yerde yapan arkdaşımla konuştum o başka yerde yaptıro hemde adı duyulmuş bi yer o da aynı şeyi dediinde ona da dalga geçer gibi bepanten sur geçer demişler :S:S yanı 2 senedir gidiyorum ilk defa bu kadar kötu oldu 1 seans daha verdiler aynı seviyede ama ben yaptırmak istemorum çünkü aynı şey olucak gene
biraz uzun oldu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?