- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 39
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Merhaba eger imkanin varsa Philips Lumea al kendine. Kiz kardesim 2 ay kadar önce aldi ve cok memnun. Yüzüne, intim bölge ve heryerine kullaniyor.
Kesınlıkle buyuk rahatlık
İstersenız phılıps lumia da alıp evde kendınızde yapabılırsınız
Canım tüy yapın nasıldı?benim siyah ve kalın.Kesinlikle gitmelisin 6 sene önce yaptırdım bekardim o kadar rahatim ki hep temiz büyük rahatlık
Yaptıralı ne kadar oldu?çıkmadı mı sonra tekrardan?birde tüy yapınız nasıldı?tecrübemi paylaşayım git tabikiinan büyük bi rahatlık
Zaten lazer en cok siyah sert ve kalın tuylerde etkılı daha cabuk sonuc verırArkadaşlar düşündüm bunu ama emin degildim,siyah ve kalın tüylerde de etkili olur mu diye,hatta genel olarak kesin çözüm olur mu diye
Hic yeri degil ama ..siz kullandiniz mi acaba ? Bu kadar eminsiniz..Kesınlıkle buyuk rahatlık
İstersenız phılıps lumia da alıp evde kendınızde yapabılırsınız
Evet bilmedıgım seyı katıyyen onermem zatenHic yeri degil ama ..siz kullandiniz mi acaba ? Bu kadar eminsiniz..
Aynen ama o alt kısımda kalan yerde bıle tek tuk kalıyorsiyah ve kalın tüylerde daha etkili zaten.ama tam olarak bitmiyor alt kısımlarda(hani şu dudak çevresi denilen kısım)muhakkak kalıyor zaten yapan şahıs da öyle söyler.ama imkanın varsa lumia al hijyen açısından sorun olmaz çünkü o aletler çok kişi için kullanılıyor ,dezenfekte ediyorlar ama ne derece;??
Yani alıp philips lumea yı evde kendim denesem mi? Bıktım artık batıklar sivilcelerden :/Zaten lazer en cok siyah sert ve kalın tuylerde etkılı daha cabuk sonuc verır
Lazere baslamadan once jıletle temızlerler kı lazer etkılı olsun dıye
Yenı teknolojıler ınce ve sarı tuylerı gormeye yonelık olarak gelıştı
Annem estetısyendi benım teyzelerımde guzellık uzmanı tecrubeyle sabıt yani
Bence en guzeli lumia alıp kendınız yapın derımYani alıp philips lumea yı evde kendim denesem mi? Bıktım artık batıklar sivilcelerden :/
Merhaba,yuze kullanabiliyor demişsiniz ama sivilce vb. seyler cıkartmıyor değil mi?Merhaba eger imkanin varsa Philips Lumea al kendine. Kiz kardesim 2 ay kadar önce aldi ve cok memnun. Yüzüne, intim bölge ve heryerine kullaniyor.
Kesin çözüm mü? Yoksa çıkma ihtimali var mı tekrar?Bence en guzeli lumia alıp kendınız yapın derım
Hıc zararı yok rısk yok ipl sistem zaten ev ortamı hıjyenı konfor
Guvenılır merkez bulmak daha zor
Kesin çözüm mü? Yoksa çıkma ihtimali var mı tekrar?
Tek seferde bıtmez tum vucut yuzde yuz de bıtmez duzenlı ve dogru kullanırsanız uyguladıgınız bolgede yuzde 80 oranında azalır ve gucsuzlesırKesin çözüm mü? Yoksa çıkma ihtimali var mı tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?