- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Merhaba,yuze kullanabiliyor demişsiniz ama sivilce vb. seyler cıkartmıyor değil mi?
Arkadaşlar düşündüm bunu ama emin degildim,siyah ve kalın tüylerde de etkili olur mu diye,hatta genel olarak kesin çözüm olur mu diye
Arkadaşlar selam,
Fikirlerinizi almak istiyorum çünkü emin olamadıgım için genital bölge tüylerini yok etmek için Lazere gitsem mi?
Teçrübelerinizi paylaşabilirmisiniz lütfen..
Hangi lazerden yptrdiniz?bnde yaptrdm alexandre ama cokta fayda etmediKesinlikle gitmelisin 6 sene önce yaptırdım bekardim o kadar rahatim ki hep temiz büyük rahatlık
Merhaba eger imkanin varsa Philips Lumea al kendine. Kiz kardesim 2 ay kadar önce aldi ve cok memnun. Yüzüne, intim bölge ve heryerine kullaniyor.
Benim de aynı şekilde tüy yapım. Ama bir kaç yıl rahat gezdim ama hamilelikle beraber tekrarladı malesef . Eskisi kadar olmasa da , ağda kullanmam gerekiyorYaptıralı ne kadar oldu?çıkmadı mı sonra tekrardan?birde tüy yapınız nasıldı?
Canim lumia genetal bölgeye kullanılıyormu sen kullanıcı olarak iyi bilirsinMerhaba eger imkanin varsa Philips Lumea al kendine. Kiz kardesim 2 ay kadar önce aldi ve cok memnun. Yüzüne, intim bölge ve heryerine kullaniyor.
Bende hormon bozukluğu var. Kistim falan var. Tamamen bitmese de inceldi azaldı seyreldi. 10 Seans gittim.Yaptıralı ne kadar oldu?çıkmadı mı sonra tekrardan?birde tüy yapınız nasıldı?
Canım yapma, yüze jilet mı vurulur. İğneli yaptır gerekirse, biraz daha aciyormus diğer lazerler göre öyle diyorlar. Onu yaptır jilet sürme, yüz bu sonuçta. Ya kalırsa öyle kalın kalın ne olacak ? Allah korusun. Bence jilete falan gerek yok, iyi bir makine ise ayva tüyü bile yok etmesi lazım.Tecrübeli bayanlar yüzde yani bıyıklarda kullanmak için de bıyıklari önce jiletle temizlemek gerekiyormu, ben lumia aldım özellikle bıyık için kullanmak istiyorum fakat bir türlü jilet kullanmaya cesaret edemiyorum ya ise yaramaz tüyler sertlesirse diye
Canım genitale uygulanıyor mu ? Acı yapıyor mu ? Ben de düşünüyorum böyle bir cihaz almayı. Önerir misin ?Lumea kullanıp tamamen bitti artık çıkmıyor diyen de var sanırım hormon ve tüy yapısından kaynaklı. Ben de lumea kullanıyorum memnunum ama belli aralıklarla yapıyorum sürekli. Yine de büyük rahatlık. Lazerde çok canım yandı ilk seanstan sonra gitmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?