Lazer Epilasyon Genital bölgeye Lazer

Tecrübeli bayanlar yüzde yani bıyıklarda kullanmak için de bıyıklari önce jiletle temizlemek gerekiyormu, ben lumia aldım özellikle bıyık için kullanmak istiyorum fakat bir türlü jilet kullanmaya cesaret edemiyorum ya ise yaramaz tüyler sertlesirse diye

Lumia gerçekten daha mantıklı 7 seans gitseniz 700 lira lumia 1000 lira ve heryerinze uygulayabiliyorsunuz

Ben bir dermatoloğa yaptırıyorum tüm vücudumu, biraz pahalı olsa da aleti soğutmalı olduğu için daha az acı çekiyorum, emla krem mutlaka kullanın bikini bölgesi için, acıyor ilk seansta Tüm vücudumda gayet etkili oldu, büyük rahatlık gerçekten. Arkadaşlar alet önermişler onu da araştırın belki evde daha ekonomik ve rahat olur.

Arkadaşlar selam,

Fikirlerinizi almak istiyorum çünkü emin olamadıgım için genital bölge tüylerini yok etmek için Lazere gitsem mi?

Teçrübelerinizi paylaşabilirmisiniz lütfen..

Aynn bnfe yptrmk istiyrum lumea kullnlr memnunmu nette kullci yrumlrini okumustum uzun suruyo islem demisti bekliomussun oylemi gercekten sarji filn bitiomus galiba

Lumia dediğiniz şey modern ağda sistemi tüyleri ağda nekadar azaltırsa okadar azaltır
Lazer ise cilt ve kıla göre seçilip yani doğru uygulandığında kalıcı çözümdür .

Ben 60 lira sadece çene bıtığa verip yaptırdım ki kaktüs derecisinde kalın kıl ama tenimde pamuk gibi beyaz bıyık bölgesi gözaltıyla aynı hassasljkta ne leke oldu ne sivilce vs

20 liraya yapan yerlerde vardı aynı aletle yaptırmadım cikdimdende paramdanda boşuma olmak istemedim . Kendi dermatologumda yapıyo bu işi 10 seanstan önce mümkün değil bitmez dedi . Ben 3,4 seansa para verdim 2 seansta dökülmem olmadı ücretsiz yaptılar

Vücut içinde garanti verdiler bitmezse anlaşılan seans paketinde bitene kadar ücretsiz yapıcaz diye . Tüm vücut 4000 gibi bi fiyattı yaza girerken kampanya yaptılar 1500 e komple yapıcaklardı ki bunun içinde 8 seans çene bıyıkta vardı

Siz lumia falan almayın gidin iyi biyere

Merhaba eger imkanin varsa Philips Lumea al kendine. Kiz kardesim 2 ay kadar önce aldi ve cok memnun. Yüzüne, intim bölge ve heryerine kullaniyor.

Kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Benim de ablam aldı 1000 tl'ye. Fiyat pahalı gelebilir ama kesinlikle değer. Kimseye vücudunuzu açmanız gerekmiyor,acı ağrı sızı yok, istediğiniz zaman yapma özgürlüğü. Üstelik yalnızca 3 uygulamadan sonra bile tüylerim azaldı.

Canım ben 3 sene gittim farklı farklı makinalar kullandım. Tüm vücuttu benimki.. hiç bişi işe yaramadı desem yalan olmaz. Sadece seyreldi ve geç çıkıyor o kadar. Ağdaya döndüm.

Lumea kullanıp tamamen bitti artık çıkmıyor diyen de var sanırım hormon ve tüy yapısından kaynaklı. Ben de lumea kullanıyorum memnunum ama belli aralıklarla yapıyorum sürekli. Yine de büyük rahatlık. Lazerde çok canım yandı ilk seanstan sonra gitmemiştim

Kizlar fayda goreniniz tamamen kurtulaniniz oldu mu gercekten.ben 10 seans yaptrdim tum vucut.z 10. Seanstada yarisi duruyordu.gebelik dusununce daha fazla devamda edemedim.zaten 10 seanslik ucreti pesin odmistim.8 10 seansa kesin biter dedikleri icin.simdi tekrar baska merkeze bile gitmeye korkuyorum.hem paramdan oluyorm hem acisi hemde radyasyonu sonuc hüsran

Ev için ipl cihazlarda bikini bölgesine uygulanıyor ama genital bölgenin tamamına uygulanmıyor, lumia için de o şekilde sanırım.

Canım yapma, yüze jilet mı vurulur. İğneli yaptır gerekirse, biraz daha aciyormus diğer lazerler göre öyle diyorlar. Onu yaptır jilet sürme, yüz bu sonuçta. Ya kalırsa öyle kalın kalın ne olacak ? Allah korusun. Bence jilete falan gerek yok, iyi bir makine ise ayva tüyü bile yok etmesi lazım.

Canım genitale uygulanıyor mu ? Acı yapıyor mu ? Ben de düşünüyorum böyle bir cihaz almayı. Önerir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…