veet markasını kulanıyor ben,m kuaforüm bacak için rooldada özel bölgem içinde veetin sirini kulanıyor penbe penbe
jıletten donuyorsan açır tabikide. ama benim bile 3 seene oldu acır yani buna are yokAcısına dayanamıyorum ben acısınaa
jıletten donuyorsan açır tabikide. ama benim bile 3 seene oldu acır yani buna are yok
Emla hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçbir işe yaramıyorEee napacağuk?Para biriktirip emla almam lazım o zaman canım ya :26:
Kesinlikle regl döneminden önce yaptırma acı çok daha fazla oluyor. Regl döneminden sonra yaptır ve yarım saat önceden ağrı kesici al. ilk seferde çok acıyor ama sonraki seferlerde azalıyormuş acı
Ağrı kesici işe yarar mı canım?
Arkadaşlar şimdi bazı yerde okuduğuma göre genital bölgeye ağda yapılmaması gerekiyomuş. Sadece bikini bölgesine ağda yapılmalıymış. Peki ben anlamıyorum tüylerini tamamen alanlar nasıl alıyo? Madem yapılması çok zararlı neden ve nasıl yapıyo?
Ağrı kesici işe yarar mı canım?
ilk bir kaç ağdada acır ama zamanla acı azalır canım çünkü tüyler azalacağı için, acı da azalacak. belki şöyle bir şey yapsan hani farklı bir tavsiye, o sırada sevdiğin hareketli bir müzik aç, sesini de aç sonuna kadar, müzik dinlerken acıya odaklanmazsın belki
ben çok sık yaptıramıyorum ağda, bulunduğum yerde yapan yok ama ailemin yanına gittikçe yaptırıyorum herhangi bir kararma yok. emla kremi de gittiğim kuaför önerdi sonraki gidişimde aldım kremi kullandım kılların çekildiğini hissettim ama herhangi bir acı hissetmedim.
epilatör de denedim daha önceki yıllarda, aşırı batık oldu ve çok dikkatli kullanmak gerekiyor bir yerlerini sıkıştırmamak için, morartıyor da.
ben lazere başlayacağım ağda sarkıtır berbat eder.Çoğunluk jilete vuruyorum tabi ben evli olmadığım için rahatımAğda kullandım evet ama artık jilete vurdum lazer için
Sarkma yapmıyor bence uzzuuun yıllar agda yapan annem öle bişi yok dedi
Kararma ciltten cilde değişir
Lazere gelince kasinlikle o ışınların zararlı olduğunu düşünüyorum
Bir buçuk senedir ağda yapıyorum öncesinde jilet kullandığım için daha sık ve sertti ama şuan yok gibi ve yumuşacık her ay dhada azalıyor
Tabi ben yapısal olarak kılsızım belki o yüzden az kalmıştır yani özüne dönmüştür jiletten sonra garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?