Genital bölgeye ağda yapılması zararlı mı?

Lathego_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
213
0
26
Trabzon
Arkadaşlar şimdi bazı yerde okuduğuma göre genital bölgeye ağda yapılmaması gerekiyomuş. Sadece bikini bölgesine ağda yapılmalıymış. Peki ben anlamıyorum tüylerini tamamen alanlar nasıl alıyo? Madem yapılması çok zararlı neden ve nasıl yapıyo?

Bende bikaç kere okumuştum buna benzer birşey.Ağda yapmıyorlarsa epilasyon makinesiyle,yada eldivenle alıyorlardır.

Agdanın zararlı oldugunu ben de duydum ama gerçek olabilecegine ihtimal vermiyorum ya da vermek istemiyorum:26:

zararlı derken neye zararı oluyormuş? ciltte sarkma haricinde bir zararı yoktur bence.

Ağda derken aslında herhangi bir epilasyon yöntemi de zararlı sanırım. Bi de şöyle bi şey var: Ağda bantı alıyorum, bu genital bölge için uygun değildir diyo. Kullansak ne olur ki?

Ağda derken aslında herhangi bir epilasyon yöntemi de zararlı sanırım. Bi de şöyle bi şey var: Ağda bantı alıyorum, bu genital bölge için uygun değildir diyo. Kullansak ne olur ki?

Denedim onu ben canım, acısına dayanabiliyorsan buyur

Normal ağda iyidir bence o kadarcık bir şeyde sarkmaz orası. Tabi 50-60 a geldin mi aaa sarkmış bu kesin ağdadan oldu demezsen tabi

20 yıllık kullanıcı annem en iyi örnek hala kadın fit anladınız siz yani korkmayın sarkar markar diye

Son düzenleme:
bikini bölgesiyle ganital bölgeyi ayırd edemedim ben şuan bikini bölgesi sadece pelvik kısmı mı oluyor yani üst kısım mı

Yani ağda bantı acıtır, normal ağda mı kullanmalıyız? :26:

Yani ağda bantı acıtır, normal ağda mı kullanmalıyız? :26:

Canım genital bölge için ağda bandı kullanma, oradaki tüyler hem kalın hem de sık olduğundan bacak gibi değiller, yapıştır çek yapıştık çek tüy falan almaz mosmor yara yaparsın, denedim çünkü, hiç bu kadar acımamıştı. Normal ağda en iyisidir, benim gibi sonrasında da karınca yağı kullandın mı kıllar yerini minik tüylere bırakıyor alması daha iyi

sarkma olayı çok abartı, öyle bikaç senede sarkmaz hemen, 50-60 yaşına gelince anca. o yaştan sonra da takıcağımı sanmıyorum

bana göre tek zararı siyahlaştırması. o da kötü cidden :/ ama bir ay temiz gezme rahatlığını bırakamıyorum. hem sanki jiletle alınca bembeyaz oluyor.

Canım normal ağda dediğin bu mu? Bunda da yapıştır çek yapılmıyo mu ki sonuçta ağda beziyle? Anlayamadım da :/

Neden siyahlaşıyor ki? :26: Hangi ağdayı kullanıyosun da siyahlaşıyor? Ne yapmak lazım siyahlaşmaması için? Çok soru sordum ya

Son düzenleme:
valla ağda sıcağı yakıyor sanırım.
kuaför yapıyor bana sir ağda, marka filan bilmiyorum ama hepsi siyahlaştırıyor. bende siyahlaşma olmadı diyen çıkmadı şimdiye kadar. kremlerle beyazlaştıranlar olmuş ama o da hiç sağlıklı gelmiyor bana.

benim doktorum ağdanın zararını gözeneklerin açılması nedeniyle o bölgenin enfeksiyona daha açık olmasıyla açıkladı. lazer epilasyonda ise gözenekler kapandığı için sorun olmazmış. zaten lazerin rahatlığını yaşadıktan sonra yıllarca ağda yaptığıma yanıyorum.

Nasıl yani bu kararma engellenmez mi şimdi? Evli bayanlar lütfen söylesenize siz nasıl baş ediyosunuz bu durumla? Kararmasıyla acısıyla?

çok aşırı bi kararma olmadı hiç bende ama ben zaten esmerim, öyle olunca o bölgenin rengi de esmer oluyor zaten biraz ama çok takılıcak bir şey de değil, eşin kararmış diye beğenmicek mi?

Vallah ben 3 senedir kuaforde sir yaptırıyorum komple. Gayette aldırıyorum şuanlık bı sorun yok ama LAzer apils yaptırıcam hem beyazlatıyor bembyeaz kalıyor inşallah

Sir derken canım? Kararma veya batık yok değil mi?
Yok karama yok aksine 1 sene jılet kulanmıştım O zamn kapkara olmuştu tiskinçti.. Bikini giyerken bile beliiydi. Şimdi akça pakça oldu Batık oluyor ama her banyoda keseliyorum sıkıyorum çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…