- 10 Ağustos 2022
- 120
- -32
- 22
-
- Konu Sahibi flightdispatcher
Yok artık lazer epilasyon yaptıracağım. Kabul ediyorum iğrenç görünüyor:))Amerika kitasini keşfetmiş gibi vajina anlatıyor ya
Evlenince bence senede 1-2 aldığın kıllarını hiç alma eşine süprüz olur
Kibledim konuyu.
Ama yazmadan duramayacagim
Bir türk atasözü der ki; el şeyi görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanırmiş
İşte diyorum ki sanat eseri değil ki karşısına geçip saatlerce izlesin..Onun işlevi farklı Sen yanlış anlamışsınKendimin bile bakınca hoşlanmayacağım bir şeyi tabiki de kocama sunmam zaten :)
Yok değilim :))Yoo bazilarinin kıllı fantazileri var belli onlardansin
Gece iç çamaşırınızı çıkarın diyor zaten doktorlar :)Oranın düz olmasıyla dar pantolonun ve iç çamaşırın ne alakası varrr
Hele kıl , tüy almamak başlı başına bence iğrençlik
20 yaşındaki bi genç kız için çok fazla anlamlar yüklemişsin vulvuna
Tek diyeceğim NE ALAKA NE ALAKAAA
Sen o kıllardan vulvanı görebildin mi gerçekten ya, emin misin tek çizgi oldugundanYok artık lazer epilasyon yaptıracağım. Kabul ediyorum iğrenç görünüyor:))
Evet öyle şu an ama lazer epilasyondan sonra estetik harikası bir şey olucak ki şimdi de öyle iç dudak sarkmanız mı var acaba :)) bi lazer de bunların hepsi gider ama sizin ki ameliyat, para, acı, lazer, his kaybı da olur. Ah keşkeAnlattıkları zaten ütopik şeylerde bende istediği cevabı vereyim dedim.Hersey iyi güzeldi de o çok övdüğü organ amazon ormanları gibidir benimde orda bi midem kalktı
İyi de velev ki bir şey biliyorsun da yazdın.. yazdıklarında bir şey yapın demiyor ki yapmayın diyor.Hanımefendi ben de biliyorum iğrenç olduğunu yazıya ekledim zaten aksini iddia etmiyorum :)
Geçen ağda yaptırdım. Görebildim:)) evet kokuyor kabul ediyorum. Lazer epilasyonda hepsi gidecek ama :) kusura bakmayın ilerde ameliyat yaptırıp para döküp acı çekemezdim.Sen o kıllardan vulvanı görebildin mi gerçekten ya, emin misin tek çizgi oldugundan
Ayrıca kokar o bee ıyykk.
Ayna karşısına geçip vajinanı mı izliyorsunAynaya bakınca moraliniz bozulmasın:)
Lazer epilasyon da hepsi gidecek :)) merak etmeyin lütfen 4 -5 seansa bakar :)) ama diğer türlü kalıcıBir arpa boyu olmadan almanız lazımken senede 1-2…
Ay sen bana laf mı çarptın küçüğümEvet öyle şu an ama lazer epilasyondan sonra estetik harikası bir şey olucak ki şimdi de öyle iç dudak sarkmanız mı var acaba :)) bi lazer de bunların hepsi gider ama sizin ki ameliyat, para, acı, lazer, his kaybı da olur. Ah keşke
Hayır tabiAyna karşısına geçip vajinanı mı izliyorsun
Valla öyle yapın ben öyle yaptım.Düz yerlere sürtünün diyor ya
Ahhh be çocuğum nasıl da güldümBurnunu da fazla silme uzar bakk annen öğretmedi ise benden öğrenmiş ol amann haa
Genetik olduğunu düşünmüyorum. Sizinki öyle ise çok şanslısınız. Çünkü tüylerle gezmek gerçekten de iğrençDar don giydim hep dar pantolonlarda ve senin gibi pis kıllı hic gezmedim 41 yaşındayım o çizgi midir nedir öyle çünkü bu yapısal beyni ufak vulvalası büyük koca yürekli ergenimiz ha masturbasyona hiç girmim