size kötü bi anı anlatayım bir arkadasıma ait:)
kızcagız doguma yakın adasını yapıyor evde..bir ay önce kadar sanırım zaten tüyleri zayıf ve acık renkmiş..
dogumda rahat olurum diyor..aynanın karsısında alıveriyor özel bölgesini..
dogum zamanı geliyor normal dogum yaptı..birazda yaşlı olan gözlüklü dr yanındaki asistana soruyor dikiş atarken
-kızım bu ipmi tüymü:)
meger orda bi tanecik kalmış tüy oda zaman içinde uzamış:)
yer yarılırsa içine ilk ben giricem dedim o an diyor arkadasım :)
birdaha tövbe kendim almam diyor ve düzenli olarak agdacıya gidiyor:)
inş gulumgulum...
nerden baksan 10senemiz daha va yaşıcak desene
o zamana kadar araba çarpmaz, kalp krizi geçirmez, güneşten cild kanseri olmaz, yada herhangi bir hastalıktan ölmezsek
jiletle alanlara bir sorum olacak.ben önce sabun sürüp köpürtüp jiletle alıyordum. ama arkadaşımın doktoru sabun filan kullanma demiş. sabun vb. kaçarsa içerinin dengesi bozuluyormuş.sadece suyla da olmuyor tüyler kalıyor. siz ne kullanıyorsunuz jiletin kayması için?
Kızlar ben vajina temizliği için kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim bişey var nasıl bir yöntem uyguluyorlar bide popdaki tüyler falan da temizleniyor mu
genital bölgeye kesinlikle sir ağda benzeri çektirmeli usülleri önermiyorum, kesinlikle kesinlikle hayır, hele kuaföre gidilip o koşulların sağlıklı mı sağlıksız mı olacağı riskine girilemez, diyelim ki güvenilir bi yer, yine de insanlık hali bu, 10 sene hata olmaz bi hata sana denk gelir,
doktorlar da önermiyorlar, genital bölgeye yapılan sir ağda his kaybına neden oluyor, ki bu da kadınlar için çok çok önemli bir husustur..
hiç olmazsa bu bölge jiletle temizlenmeli, her seferinde bir jilet ve en fazla 4 günde bir..
sir ağda için bu bölgenin uzatılması fikrini bile düşünemiyorum, son derece sağlıksız ve mikrop yuvası..
dikkat edelim lütfen..
doğrudur fakat ben senelerce jilet kullandım kıllar sertleşiyor her çıkışında kaşınıyor sürekli almak gerekiyor. ben buna hiç gelemiyorum
kıl sertleşmesini bilmiyorum, doğrudur ama
sir için uzaması esnasındaki mikrop sorunu mu, kuaförlerdeki her seferindeki sağlık riski sorunu mu, his kaybı sorunu mu
yoksa
her an temizlik ve bu temizlik gülünün dikeni olan kaşıntı veya kalınlaşma sorunu mu
hem istediği kadar kalınlaşsın sonuçta onlar zaten olmayacaklar ki, gidecekler
Ben o bölgeye ağda hiç yapmadım...
Kuaföre gidip oramı da açmam...
Dr'uma sormuştum, ağdanın özellikle o bölgeye uygulanmaması gerektiğini söyledi...
Nedeni de kıl dönmesi ve vajinal dudaklarda sarkma yapıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?