her iki ağdayıda denedim epilatörde geniş başlılık benimki daha kötü kanatıyor bkini bölgesi için olanları işe yarıyordur sanırım
kılın uzadığı yönün tersine çekme kılları..uzadığı yöne doğru çek..belki bu kanamayı azaltabilir...
dediğin gibi bacak bacak üstüne atamıyorum.kuaföre gitme olayınada sıcak bakmıyorum doğrusu başkalarına gösteremem o bölgeyi doktora bile zor açıyorum valla...ağdayı kendim yapsam mantar filan yapmaz demi.?
ağda bencede en güzeli bi iki denemede acıyor ama tüyleri hem yumusak oluyor hemde zamanla azalma yasıyorsun jilet vurunca cok sert oluyor bi ormanla karsılasmak an meselesi :bbo:[/QUOTE:dance::dance: komikmiş yaa çok güldüm şu orman meselesine
ben, bi ara lazer epilasyona gittim. ama o kdar kıllıyım ki bitmedi gitti. sadece biraz azaldı. sonra yine ağdaya başladım. ama ağda da derimi çekio ya çok acıo.
ve çılgın ben....epilady ile aldım genital bölgemi!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar epilady'i pek tavsiye etmiyorum. etinizi sıkıştırıo ve batık yapıo. tüyler tek tükse sadece üst kısmı alıcaksanız olabilir ancak. onun dışında ben çektim siz de çekmeyin yani=)
canım bebantenin 3 çeşiti var.mavi yeşil bide beyaz mı ne.hangisini kullanıyosun?benim hem kıl kökleri hemde makata çatlak var onun için kullansammı acaba?:jeyyar:
kızlar bende o kıllar yüüznden gina gelmişti, inanın ağrı eşiğim çok yüksektir fakat bir türlü ağda yapmadım, en son lazer epilasyona karar verdim, eşimle birlikte gittik hatta, hiç bir zararı yok, ama hamile bayanlara yasak ve orasında bir rahatsızığı olanlara önerilmiyor, 6 seans yani 2 sene gittim, inanın %80 azaldı, nerdeye bitti gibi bi şey, o kadar rahatım ki, bir kere agda yapıyorum şimdi 2 ay çıkmıyoro derece yani, eğer maddi imkanlarınız varsa işini bilen bir lazer epilasyoncuya gidin bence...
iyi de şöyle tamamen bitmiyor mu yine mi ağdaya ihtiyaç oluyor?dedim ya, ağrı eşiğim çok yüksektir baya zorladı ama sonunu düşünerek kendimi sıktım öyle söylüyeyim, şimdi de gayet memnunum iyiki gitmişim diyorum, yoksa nasıl baş ederdim bilmiyorum...
zaten gittikçe daha da az acıyor o yüzden daha rahat gidiyorsun sıkıntı olmuyor, bir de çok soğuk bir ortamda yapıyorlar o da seni baya bir uyuşturuyor zaten, olabilecek en az şekilde hissediyorsun acıyı.
hım nasıl acıyo desem, elimi farkında olmadan sıcak bir tencereye dokundurup anında çektiğini düşün, o kadar acıyo sadece, daha doğrusu yanıyo ...
dedim ya, ağrı eşiğim çok yüksektir baya zorladı ama sonunu düşünerek kendimi sıktım öyle söylüyeyim, şimdi de gayet memnunum iyiki gitmişim diyorum, yoksa nasıl baş ederdim bilmiyorum...
zaten gittikçe daha da az acıyor o yüzden daha rahat gidiyorsun sıkıntı olmuyor, bir de çok soğuk bir ortamda yapıyorlar o da seni baya bir uyuşturuyor zaten, olabilecek en az şekilde hissediyorsun acıyı.
hım nasıl acıyo desem, elimi farkında olmadan sıcak bir tencereye dokundurup anında çektiğini düşün, o kadar acıyo sadece, daha doğrusu yanıyo ...
arkadaşlar çok haklısınız bende ağda yaptırdığım zamanki rahatlığı hala bulamıyorum. hem uzun sürede çıkıyor hemde pürüzsüz oluyordu. 2 yıldır jilet yapıyorum, 2 günde bir yapmam lazım, kaşıntısı,sertliğide cabası...
ancak 2003 yılından beri çeşitli sebeblerden jinekologdan çıkmayan biriyim. ne yazık ki kadın hastalıkları çok çeşitli ve ne zaman olacağı belli olmadan yakalanıveriyorsunuz. kadın organı çok hassas... en ufak bir bozulmada bakterilerle, mikroplarla karşı karşıyasınız... işin sağlık kısmını düşününce ben vazgeçtim ağdadan. vücudun zaten kendi kendini koruyan bir yapısı var asıl biz ona etki ederek bu doğal yapıyı bozuyoruz.
ama hala söylüyorum ağdanın sağladığı rahatlık tabi ki hiç bişeyde yok.
valla hanımlar ben evlenmeden önce jilet kullanıyordum.evlendikten sonra 4 senelik evliyim 4 senedir sir ağda kullanıyordum.son 1 senedir falan alerji yapmaya başladı.sirden de vaz geçtim.şimdi ıpl epilasyon yaptırıyorum.5 seans yaptırdım.yarısından fazlası azaldı.şimdi çok daha rahatım.
benim eşim jinekolog ve evlendiğimiz günden beri bana ağda yaptırtmıyor.evlendikten sonra jilet kullanmaya başladım. o bölgede sarkmaya neden olduğunu ve dahada önemlisi zaten hassasiyete sahip biryer olduğunu ve ağdanın kıl köklerini açarak hertür enfeksiyona açık hale getirdiğini söylüyor.
benim bildiğim çok ciddi bir zararı yok, günrşin alnında bile kalsan bir müddet sonra insana zarar veriyor onunda kesin zararı vardır ama en azından şu ana kadar kimseden bir şey duymadım, kanser, veya onun gibi bi şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?