• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgedeki tüyleri nasıl temizlemeli...

ben cinsel bölgemi genç kızlığa ilk adım attığım günden itibaren prof kadın doğum doktorunun tavsiyesi üzerine ayrıca okulda verilen cinsel eğitim sonucunda makasla kırpıarak temizliyorum.
bana söylenen en sağlıklı temizlik bu cinsel bölgeye ait kıl kesme makası edinmek o makası temiz tutmak ve kıllar uzadıkça kırpmak nedeni şöyle açıklanmıştı prof tarafından bölge hassas olduğu için ağda gözenekleri açıyor ve gözenekleri büyütüyor böylece var olanmikropların girişine yol açıyor jiletle tahriş olabilir vede yanlışlıkla kesilebilinir ama makasla üzerinden kırpmak en sağlıklısıdır gözenekler genişlemez ve kıl yayılmaz gerçektende öyle allahtan eşimde öyle kırpılmış seviyor :kedi:

Kırpmayla uzun kalmıyomu canım kıllar :)

ben cinsel bölgemi genç kızlığa ilk adım attığım günden itibaren prof kadın doğum doktorunun tavsiyesi üzerine ayrıca okulda verilen cinsel eğitim sonucunda makasla kırpıarak temizliyorum.
bana söylenen en sağlıklı temizlik bu cinsel bölgeye ait kıl kesme makası edinmek o makası temiz tutmak ve kıllar uzadıkça kırpmak nedeni şöyle açıklanmıştı prof tarafından bölge hassas olduğu için ağda gözenekleri açıyor ve gözenekleri büyütüyor böylece var olanmikropların girişine yol açıyor jiletle tahriş olabilir vede yanlışlıkla kesilebilinir ama makasla üzerinden kırpmak en sağlıklısıdır gözenekler genişlemez ve kıl yayılmaz gerçektende öyle allahtan eşimde öyle kırpılmış seviyor :kedi:

makasla kesince kıllar kalır.

kırpmak sağlıklı olabilir ama yine de kıllar kalır..kılın olduğu bir yerde hijyenden söz etmek ne kadar mümkün..sir ağdada gözeneklerin açıldığı doğru ama mis gibi oluyor..vazgeçemiyor insan vallaguclubacismile

kesinlikle sir ağda valla yıllarca jile6t yaptım eziyetti son 3 yıldır kuafrde ağda yaptırıyırum çççoooook rahat valla hiç acımıyoda bitiveriyo hemen temizliği vazgeçilemez yani :)))

ve kizlar duzenli agda yapildiginda acayip azalio tuyler gercekten de

kesinlikle sir ağda valla yıllarca jile6t yaptım eziyetti son 3 yıldır kuafrde ağda yaptırıyırum çççoooook rahat valla hiç acımıyoda bitiveriyo hemen temizliği vazgeçilemez yani :)))

canm haklsın valla jiletle
yapmak cesaretişi bu arada ne kadr veriyorsunn
ben tüm vücut 50veriyorum

ya bi de jiletle hic basa cikamaz herlde insan 3 5 gunde bir bi de hep cogalirbilmiyorumkismile

valla hanımlar ben evlenmeden önce jilet kullanıyordum.evlendikten sonra 4 senelik evliyim 4 senedir sir ağda kullanıyordum.son 1 senedir falan alerji yapmaya başladı.sirden de vaz geçtim.şimdi ıpl epilasyon yaptırıyorum.5 seans yaptırdım.yarısından fazlası azaldı.şimdi çok daha rahatım.

merhaba ben vajinal bölge için lazer epilasyon düşünüyorum ;ama çeşitli söylentiler oluyo zararlı oldugu konusunda ;bilgisi olan var mıııı

merhaba ben vajinal bölge için lazer epilasyon düşünüyorum ;ama çeşitli söylentiler oluyo zararlı oldugu konusunda ;bilgisi olan var mıııı

valla lazer epilasyon yapanlara sorarsan bi zararı yok..ama oradaki lkıllar biraz kalın olduğu için dayanması zor..bence o kadar acı çekmeye değmez..yap sir ağdanı ayda 1..maddi ve manevi o kadar yorulma derim..

gittim kuaföre sır agdayla aldırdım:tomato::tomato:
buyaşıma kadar hep jiletle almıştımalsanaalsanasmile
ee bir yerdende başlamak lazımdı
biraz acıdı ama şuanki durumunada degdi dogrusuzemuszemuszemuszemus

sır agda dan vazgecmem asla bacakalrıma koltuk altıma ve genital bölgemebayanssulusmile
seyreltiyor:delphin:

genetal bölgem çok hassas ağda yapmaya çalışınca kanıyor jiletde hem çabuk çıkarıyor hem tahriş ediyor önerebileceğiniz bişeyler varmı

ben epilasyon aletini tercih ediyorum kullanımı ağdadan daha pratik zaten acı durumu herşey acıtıyor.

her iki ağdayıda denedim epilatörde geniş başlılık benimki daha kötü kanatıyor bkini bölgesi için olanları işe yarıyordur sanırım

tüy dökücü kremler zaten kullanılmıyor o bölgeye ama bir cildiyeciye sormanda fayda var malum riksli bölge

arkadaşlar çok haklısınız bende ağda yaptırdığım zamanki rahatlığı hala bulamıyorum. hem uzun sürede çıkıyor hemde pürüzsüz oluyordu. 2 yıldır jilet yapıyorum, 2 günde bir yapmam lazım, kaşıntısı,sertliğide cabası...

ancak 2003 yılından beri çeşitli sebeblerden jinekologdan çıkmayan biriyim. ne yazık ki kadın hastalıkları çok çeşitli ve ne zaman olacağı belli olmadan yakalanıveriyorsunuz. kadın organı çok hassas... en ufak bir bozulmada bakterilerle, mikroplarla karşı karşıyasınız... işin sağlık kısmını düşününce ben vazgeçtim ağdadan. vücudun zaten kendi kendini koruyan bir yapısı var asıl biz ona etki ederek bu doğal yapıyı bozuyoruz.

ama hala söylüyorum ağdanın sağladığı rahatlık tabi ki hiç bişeyde yok.

ya ben sir filan da denedim olmuyo onun çıkmasını bekliyorsun falan kısayken alamıyorsun.e evli bi bayanım her zaman temız olmam gerek o yüzden jilete maalesef talimim.

Back