• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgedeki tüyleri nasıl temizlemeli...

size kötü bi anı anlatayım bir arkadasıma ait:)
kızcagız doguma yakın adasını yapıyor evde..bir ay önce kadar sanırım zaten tüyleri zayıf ve acık renkmiş..
dogumda rahat olurum diyor..aynanın karsısında alıveriyor özel bölgesini..
dogum zamanı geliyor normal dogum yaptı..birazda yaşlı olan gözlüklü dr yanındaki asistana soruyor dikiş atarken
-kızım bu ipmi tüymü:)

meger orda bi tanecik kalmış tüy oda zaman içinde uzamış:)

yer yarılırsa içine ilk ben giricem dedim o an diyor arkadasım :)
birdaha tövbe kendim almam diyor ve düzenli olarak agdacıya gidiyor:)

çok saçma. tüyle ipliği ayırt edemeyen bir doktorla doğum yapmak da ne kadar doğru bilemeyeceğim yani.bilmiyorumkismile iyi ki başka şeyleri karıştırmamış.:bbo:

Son düzenleme:
inş gulumgulum...
nerden baksan 10senemiz daha va yaşıcak desene :D
o zamana kadar araba çarpmaz, kalp krizi geçirmez, güneşten cild kanseri olmaz, yada herhangi bir hastalıktan ölmezsek :D

benım doktorum sakın agdayla yapma dıo cunku agdayla kılları cektıkden sonra o bolgedekı gozenekler acık kalıomus ve o bolgemız devamlı kapalı oldgu ıcın ter nem den bakterı kapıo dedı bende agdayla yapmıom once tras kopugu suruyom sonrada jıletle yapıom

jiletle alanlara bir sorum olacak.ben önce sabun sürüp köpürtüp jiletle alıyordum. ama arkadaşımın doktoru sabun filan kullanma demiş. sabun vb. kaçarsa içerinin dengesi bozuluyormuş.sadece suyla da olmuyor tüyler kalıyor. siz ne kullanıyorsunuz jiletin kayması için?

jiletle alanlara bir sorum olacak.ben önce sabun sürüp köpürtüp jiletle alıyordum. ama arkadaşımın doktoru sabun filan kullanma demiş. sabun vb. kaçarsa içerinin dengesi bozuluyormuş.sadece suyla da olmuyor tüyler kalıyor. siz ne kullanıyorsunuz jiletin kayması için?

Sabun o kısmın ph dengesini bozar, sonrada mantar olursun bizim gibi :( çok sıkıcı bir illet bence sabun olayını bırak illa bir kayganlaştırıcı sabunumsu birşey sürmen gerekiyorsa. Sebamed intim, veya numismed intim sadece genital bölge için üretilmiş sabunları kullan. aynı oranda köpürüyor hemde daha ferah bir his veriyor

Ben bu ay ilk defa ameliyat eldiveni denedim sonuç gayet hoş yavaş çıkıyor ve batma yapmıyor,
ağda yüzünden :S mantar oldum bir daha asla kullanmam.

ben 3 yöntem kullanıyorum
bazen sir ağda yapıyorum
bazen eldivenle alıyorum
bazende epilatör ile alıyorum
çokta rahat oluyor

bende yıllardır jılet kullanıyordum tavsıye üzerıne eldıven denedım 5 6 yıldır eldıven kullanıyorum adete yakın almazssan acımıyor dogumdan önce ve snr jıletle aldım meburen eldıvenden şaşmam asla

Kızlar ben vajina temizliği için kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim bişey var nasıl bir yöntem uyguluyorlar bide popdaki tüyler falan da temizleniyor mu:17:

Kızlar ben vajina temizliği için kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim bişey var nasıl bir yöntem uyguluyorlar bide popdaki tüyler falan da temizleniyor mu:17:

öncelikle hijyenik,işini sağlam yapan bir kuaför seçmelisin sağlığın içinç ben her ay düzenli gidiyorum çok da memnunum.normal bir sedye olabilir başka bir şey olabilir. yatacaksın ve bacaklarını açacaksın bir de elinle germen lazım o bölge çok hassas çünkü. en son işi bitince de ayaklarını yukarı kaldırıyosun popoya da ağda uyguluyorlar. kafanda büyütme sakın acılı da olsa sadece 10 dk....

genital bölgeye kesinlikle sir ağda benzeri çektirmeli usülleri önermiyorum, kesinlikle kesinlikle hayır, hele kuaföre gidilip o koşulların sağlıklı mı sağlıksız mı olacağı riskine girilemez, diyelim ki güvenilir bi yer, yine de insanlık hali bu, 10 sene hata olmaz bi hata sana denk gelir,

doktorlar da önermiyorlar, genital bölgeye yapılan sir ağda his kaybına neden oluyor, ki bu da kadınlar için çok çok önemli bir husustur..
hiç olmazsa bu bölge jiletle temizlenmeli, her seferinde bir jilet ve en fazla 4 günde bir..

sir ağda için bu bölgenin uzatılması fikrini bile düşünemiyorum, son derece sağlıksız ve mikrop yuvası..
dikkat edelim lütfen..

genital bölgeye kesinlikle sir ağda benzeri çektirmeli usülleri önermiyorum, kesinlikle kesinlikle hayır, hele kuaföre gidilip o koşulların sağlıklı mı sağlıksız mı olacağı riskine girilemez, diyelim ki güvenilir bi yer, yine de insanlık hali bu, 10 sene hata olmaz bi hata sana denk gelir,

doktorlar da önermiyorlar, genital bölgeye yapılan sir ağda his kaybına neden oluyor, ki bu da kadınlar için çok çok önemli bir husustur..
hiç olmazsa bu bölge jiletle temizlenmeli, her seferinde bir jilet ve en fazla 4 günde bir..

sir ağda için bu bölgenin uzatılması fikrini bile düşünemiyorum, son derece sağlıksız ve mikrop yuvası..
dikkat edelim lütfen..

doğrudur fakat ben senelerce jilet kullandım kıllar sertleşiyor her çıkışında kaşınıyor sürekli almak gerekiyor. ben buna hiç gelemiyorum:53:

doğrudur fakat ben senelerce jilet kullandım kıllar sertleşiyor her çıkışında kaşınıyor sürekli almak gerekiyor. ben buna hiç gelemiyorum:53:

kıl sertleşmesini bilmiyorum, doğrudur ama

sir için uzaması esnasındaki mikrop sorunu mu, kuaförlerdeki her seferindeki sağlık riski sorunu mu, his kaybı sorunu mu
yoksa
her an temizlik ve bu temizlik gülünün dikeni olan kaşıntı veya kalınlaşma sorunu mu
hem istediği kadar kalınlaşsın sonuçta onlar zaten olmayacaklar ki, gidecekler :34:

kıl sertleşmesini bilmiyorum, doğrudur ama

sir için uzaması esnasındaki mikrop sorunu mu, kuaförlerdeki her seferindeki sağlık riski sorunu mu, his kaybı sorunu mu
yoksa
her an temizlik ve bu temizlik gülünün dikeni olan kaşıntı veya kalınlaşma sorunu mu
hem istediği kadar kalınlaşsın sonuçta onlar zaten olmayacaklar ki, gidecekler :34:

elbette gidecekler ama çıkarken kaktüs gibi oluyo onlar da ayol:61:

hem bu kalınlaşma ve kaşıntı sorunu herkeste olmuyor.
ben burada öğrendim bu sorunun bazı cilt tiplerinde ve tüy türünde olduğunu.
ilk dediğim yöntemler uygulanmalı baktı sizin dediğiniz sorunlar çıktı ve katlanamıyor, en son çözüm sir

kizlar kesinlikle jilet kullanmayin jilet cokcok daha sagliksiz ustelik ufacik bi kesikten hemen mikrop kapilabiliyo..doktorlarin tercihi hc bi seklde alinmamasi sadece makasla kisaltilmasi ama tabi biz kizlar rahat edemiyoruz oyle..ben nisan ayinda lazer epilasyona basladim artik nerdeyse cikmiyo hic we gercekten cok rahatiim hic dert tasa yok.kesinlikle oneririm..:3:

Ben o bölgeye ağda hiç yapmadım...
Kuaföre gidip oramı da açmam...
Dr'uma sormuştum, ağdanın özellikle o bölgeye uygulanmaması gerektiğini söyledi...
Nedeni de kıl dönmesi ve vajinal dudaklarda sarkma yapıyormuş...

Ben o bölgeye ağda hiç yapmadım...
Kuaföre gidip oramı da açmam...
Dr'uma sormuştum, ağdanın özellikle o bölgeye uygulanmaması gerektiğini söyledi...
Nedeni de kıl dönmesi ve vajinal dudaklarda sarkma yapıyormuş...

dediğin gibi ağda dudaklarda sarkma yapıyormuş hem de his kaybı yaratıyormuş.
Tüy dökücü kremlerin de kimyasal maddelerden dolayı rahim kanseri riskini arttırıyormuş,
geriye çok da fazla seçenek kalmıyor zaten.. kadın olmak çok zor :30:

Back