genital bölgedeki tüyleri nasıl temizlemeli...

off ya vallaha kadın olmak zor. kılmış tüymüş kaşmış bıyıkmış derken ömür bitiyo be

YA ARKADAŞLAR ARANIZDA YENİYİM BİRŞEY SORMAK İSTYRM BEN UZUN ZAMANDIR JİLETLE ALIYORUM ve AĞDAYA GEÇMEK İSİTORUM ANCAK TÜYLERİN YÖNLERİ FARKLI BUNU NASIL YAPICAM

ben jilletle alıyodm ama ağda yaptrdm bi ceseratle..korktuğm kdr acıtmdı..tabi ama biraz yine acıdı..ama o kdr abartı bi acı deil...en iyisi ağda..

çok şey yazılmış ama ben de duramadım. ben bikini bölgesi, vajinaya yakın yerleri ağdayla alıyorum ama klitorise yakın yani dudak gibi olan yerleri kısaltıyorum. oraları da ağdayla almak pek iyi değil diye biliyorum hem sağlık açısından hem de sarkmaya sebep olduğu için ilerleyen zamanda, zaten öyle görüntüsü de hoşuma gitmiyor pek :) bazen o ara yerleri eldivenleya da parmak ucuma az ağda sürüp öyle toparlıyorum. yöntem çok :) mecbur kalırsam -mesela bugün- tüy dökücü krem kullanıyorum, sürekli kullanım için iyi değil ama nadiren olunca sorun olmuyor fazla. tamamına hiç jilet yapmadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…