ben cinsel bölgemi genç kızlığa ilk adım attığım günden itibaren prof kadın doğum doktorunun tavsiyesi üzerine ayrıca okulda verilen cinsel eğitim sonucunda makasla kırpıarak temizliyorum.
bana söylenen en sağlıklı temizlik bu cinsel bölgeye ait kıl kesme makası edinmek o makası temiz tutmak ve kıllar uzadıkça kırpmak nedeni şöyle açıklanmıştı prof tarafından bölge hassas olduğu için ağda gözenekleri açıyor ve gözenekleri büyütüyor böylece var olanmikropların girişine yol açıyor jiletle tahriş olabilir vede yanlışlıkla kesilebilinir ama makasla üzerinden kırpmak en sağlıklısıdır gözenekler genişlemez ve kıl yayılmaz gerçektende öyle allahtan eşimde öyle kırpılmış seviyor :kedi:
ben cinsel bölgemi genç kızlığa ilk adım attığım günden itibaren prof kadın doğum doktorunun tavsiyesi üzerine ayrıca okulda verilen cinsel eğitim sonucunda makasla kırpıarak temizliyorum.
bana söylenen en sağlıklı temizlik bu cinsel bölgeye ait kıl kesme makası edinmek o makası temiz tutmak ve kıllar uzadıkça kırpmak nedeni şöyle açıklanmıştı prof tarafından bölge hassas olduğu için ağda gözenekleri açıyor ve gözenekleri büyütüyor böylece var olanmikropların girişine yol açıyor jiletle tahriş olabilir vede yanlışlıkla kesilebilinir ama makasla üzerinden kırpmak en sağlıklısıdır gözenekler genişlemez ve kıl yayılmaz gerçektende öyle allahtan eşimde öyle kırpılmış seviyor :kedi:
ağda bencede en güzeli bi iki denemede acıyor ama tüyleri hem yumusak oluyor hemde zamanla azalma yasıyorsun jilet vurunca cok sert oluyor bi ormanla karsılasmak an meselesi :bbo:
kesinlikle sir ağda valla yıllarca jile6t yaptım eziyetti son 3 yıldır kuafrde ağda yaptırıyırum çççoooook rahat valla hiç acımıyoda bitiveriyo hemen temizliği vazgeçilemez yani :)))
merhaba ben vajinal bölge için lazer epilasyon düşünüyorum ;ama çeşitli söylentiler oluyo zararlı oldugu konusunda ;bilgisi olan var mıııı
genetal bölgem çok hassas ağda yapmaya çalışınca kanıyor jiletde hem çabuk çıkarıyor hem tahriş ediyor önerebileceğiniz bişeyler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?