genital bölgedeki tüyleri nasıl temizlemeli...

aygun2008

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
358
kızlar genital bölgeyi neyle temizliyoruz, hangisi sağlıklı paylaşabilirmisiniz?ben jiletle yapıyorum fakat bu aralar batma ve kaşıntı yapıyor..neyle yapacağımı şaşırdım tüy dökücü krem nasıl acaba?:sinifsinif: makasla kısaltma sağlıklı diyolar.ama oda tam bi temizlik olmaz sanırım...

En gÜzelı agda canım ılk basta belkı canım acır ama zamanla alısırsın jılet tavsıye etmıyorum ben hep agda kulanan bırısı olarak dogum sonrası jılet kulandım mecburen ne o ole ıkı gunde cıkıor cıkması bısey degıl bacak bacak ustune atıgında batıyor kasınıyor sen gıt bı kuafore guzelce yaptır agdanı 1 2 ayda bır aldırırsın bak gor hemde koklerın zayıflar

merhaba cnm ben ağdadan çok korkan biriydim ve çoğu kez sir denedim yarıda bıraktım fakat inat ettim ve sirle aldım şuan o kadar mutlu ve huzurluyum ki anlatamam keşke daha önceden yapsaydım içim çok rahat denemeni tavsiye ederim

peki bu sir vajinaya zarar vermezmi?mantar veya vajinit gibi..

zararı olduğunu hiç duymadım cnm ağdada zorlanacağımı düşündüm sir bana daha kolay geldi sir makinası aldım küçük küçük sürdüm büyük sürdüğğünde çıkarması zor oluo valla sonunda bende yaptım yani ben yaptıysam rahatlıkla herkes yapabilir

dediğin gibi bacak bacak üstüne atamıyorum.kuaföre gitme olayınada sıcak bakmıyorum doğrusu başkalarına gösteremem o bölgeyi doktora bile zor açıyorum valla...ağdayı kendim yapsam mantar filan yapmaz dem.?

teşekkür ederim canım peki bu sirin bi markası varmı?o bölgeye uygun olanı varmıki?bende mantar problemi varda?

benim gittiğim kadın doğum uzmanı ağdanın o bölgenin doğal yapısına zarar verdiğini söyledi.özellikle sir ağdayı kesinlikle önermemişti bende o zamana kadar ağda yaparken bu söz üzerine bıraktım ve jilet kullanmaya başladım. vajina bölgesine özellikle çok az jilet yapıyorum hassas bir bölge olduğu için. görüntüsü ve rahatlığı tabi ki ağda gibi değil ancak vajina sağlığı bence çok önemli.

istersen jinekoloji muayende dr konuşup onun önerdiği bir yöntem kullanabilirsin

dr eldiveni ile alıyorum. az çıkıyor fazla acıda hissetmiyorum.birkere ağda denemiştim yapıştı kaldı çıkarana kadar canım çıktı.

hamam otu diye bisey var kızlar aktarlar bıde eczaneler satıoo tüy dökücü
çamur gibi sürüyosun dökülüyo tek kötü yanı iğrenç kokuyo
ama ben memnunum denemek isteyenlere tavsiye

bende 7.8 senedir sır ağdaya gidiyorum valla çok rahat oluyor çok temiz oluyor herkese tavsiye ederim böyle birşeyi bende bir aralar eldivenle yapmayı denedim olmadı kremlede çok kötü oluyordu en sonunda kuaföre gitmeye başladım ogün bugündürde giderim her ay çok temiz oluyor herkese tavsiyem bence sır ağda gitcen yaptırcan

Bikini bölgesinin alt iç tarafları için SAKIZ kullanabilirsiniz arkadaşlar,

Çok basit acısız pratik ve uzun vadede kesinlikle bitiriyo tüyleri,

ıspatı var yani ablam on yıldır kullanıyo,

Şu an üç beş tane çıkıyo bikini bölgesinde,

Baktım gördüm vallahi üç beş taneydi üsstte,deneyin,

Ben üç yıldır kullanıyorum acaip azalttı,yemin ederim işe yarıyo,

Sakızın yarısını alın çiğneyin,

Elinize alın ikişer üçer çekin,eldivenle alıyo gibi aynen,

ılkinde acıyo biraz,ama sonra alışıp vazgeçemiceksiniz iğne batması gibi azıcık acıyo,

Ve bir ayda anca alınacak uzunluğa geliyo,hem de inceliyo tüyleriniz,

Kesinlikle tavsiye ederim...

Sağlıklı günler hepinize...

çok enteresan..mutlaka deneyeceğim...sempatiksalakcinni

Arkadaşım gerçekten ciddi ciddi dene bunu ve pes etme,

Önce kol altında bir ay dene istersen,

Bir ayda anca çıkıyo ve farkı gerçekten göreceksin,

Kendim de yaptığım için çok eminim,

Ucuz masrafsız acısız ve evde kendin yapabiliyosun,

Ben bu sitede herkese bunu öneriyorum,anlatmaya çalışıyorum bu gibi konularda yardımcı olursam ne mutlu bana,

Evlenmeden önce ablam söyledi bana,

Tuttu beni kol altımı hiç üşenmeden tiksinmeden aldı sakızla,

O günden beri ben devam ediyorum,

üç yıl oldu nerdeyse çok çok azaldı ve inceldi tüylerim,

Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum...

Emla kreminisür, üstünü strecle kapa 1 saat bekle sonra biraz kes ardından sesu el agdası al ısıt orayı güzelce al. aldıktan sonra soğuk suyla yıka ve eğer mümkünse genital bölge temizleme mendilleriyle iyice sil. Bu kadar. Emla kremi uyusturduğu için acı da hissetmiyorsun. makasla kestiğin için sir ağdayı daha az kullanmış oluyorsun ve sir olduğu için uzun süre çıkmıyor. mendille de temiz oluyor.. KUAFÖRLERE BOŞUNA PARA YEDİRMEYİN. İsterseniz ağda makinasını siz 40 liraya bulun... bukadar..

ben cinsel bölgemi genç kızlığa ilk adım attığım günden itibaren prof kadın doğum doktorunun tavsiyesi üzerine ayrıca okulda verilen cinsel eğitim sonucunda makasla kırpıarak temizliyorum.
bana söylenen en sağlıklı temizlik bu cinsel bölgeye ait kıl kesme makası edinmek o makası temiz tutmak ve kıllar uzadıkça kırpmak nedeni şöyle açıklanmıştı prof tarafından bölge hassas olduğu için ağda gözenekleri açıyor ve gözenekleri büyütüyor böylece var olanmikropların girişine yol açıyor jiletle tahriş olabilir vede yanlışlıkla kesilebilinir ama makasla üzerinden kırpmak en sağlıklısıdır gözenekler genişlemez ve kıl yayılmaz gerçektende öyle allahtan eşimde öyle kırpılmış seviyor :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…