Doğuma Hazırlık Genital bölge temizliği?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Slmrv

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
14
5
27
35 haftalık hamileyim artık ben temizleyemiyorum eşimde pek yardımcı olmak istemiyo hareketleri o yönde siz nasıl temizlediniz jillet sivilce yapıyo birde çok çabuk uzamasını istemiyorum

35 haftalık hamileyim artık ben temizleyemiyorum eşimde pek yardımcı olmak istemiyo hareketleri o yönde siz nasıl temizlediniz jillet sivilce yapıyo birde çok çabuk uzamasını istemiyorum
Agda tavsiye ederim ben doktoruma danistim ve yaptirabilirsin dedi. Kuafore gittim ve cok rahat ettim tavsiye ederim.

Jilet tüy köklerini kalınlaştırmıyor mu zaten hamileyken daha çok canı acıyor insanın okadar jilet yapip üstüne nasıl ağda yaptıracak 1 kere jiletle alınca bile tekrar ağda yapmak ölüm gibi :KK12:

Direk kuaföre git ağda yapsın hem hemen çıkmaz hem rahat edersin

dün ayna yardımıyla ağda yaptım canım ben.. çokta zorlanmadım yarım saatte bitti işim.. jilet vurma bence ağda en iyisi..

Benim lazerliydi aslında, ama birinci hamileliğinde geri çıktı genital ve koltuk altı.. Şükür ki bacaklara bisey olmadı, galiba hormonların etkisiyle oluyor ama tabi güçsüz, benim de doğuma bir iki hafta var yok gittim agdaciya tertemiz ,doğumda bir de onu stres yapamam,kendim zaten jiletle bile halledemiyorum göremeden yarim yamalak oluyordu.. tek sorunum genital bölgede kararma oldu sanki bana ait değil :) birinci gebeligimde olmamıştı, doktoruma sordum geçecek lohusalık da gecince biter dedi

X