Arkadaslar size epilasyonla ilgili hic bilmediginiz biseyler aciklamaliyim. Cok ucuza epilasyon yaptiran yerlere gidip defalarca giden ve sonuc alamayanlar vardir mutlaka. Ama pahali epilasyonlarda kesin sonuc hep oluyo. Ben mesela epilasyonu cok pahaliya yaptirdim ama butun vucudum kaymak gibi bikini bolgesi de dahil tam anlamiyla kesin sonuc.
Bunun sebebini acikliycam. Daha once guzellik salonu acmaya niyetlendim o makinelerden ucuz olanlarinin lazer vurusu o kadar gucsuz ki ama cok kaliteli kesin sonuc veren makineler cok pahali. O kadar pahali ki Porche Cayanne marka arabayla ayni fiyataydi makinenin en kalitelisi yuh dersiniz yani o kadar pahali.
E madem bi epilasyon makinesine bir isveren bu kadar para veriyosa e heralde seansina 20 lira da almayacak biraz mantikli olalim lutfen. Herseyin ucuzuna kacmak ucuz ve kalitesiz sonuc almaya yol acar. Biraz paraya kiyip kesin sonuc veren bi yerde yaptirmak lazim.
Televizyondaki unluler nasil gicir gicir parliyolar cunku onlar epilasyonun seansi 50 lira olan yer aramiyolar. Gidip adam gibi makinesi olan yerde yaptiriyolar. Ayrica o makinelerde vurus sayisi bellidir kartusu var makinenin mesela her 20 bin vurusta kartus degistirilir. Yani ucuza yapsa mekan kazanamaz. Gidin adam gibi bi yerde yaptirin adam gibi sonuc ancak o zaman alirsiniz.