- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 1hafta önce başladım lazere. Genitalde acıyı azaltmak için emla kremi önerdiler. Eczacı işlemden 5dk önce sürmemin yeterli olacağını söyle fakat lazercim 45dk önce sürmemi söyledi. Forumlarda hep en az 1buçuk saat önce sürün ancak etki eder diye yazı okumuştum öyle yaptım bende ama gittiğimde canım yandı yinede. Lazercide fazla durdurduğumu etkisinin geçmiş olduğunu söyledi. 2hafta sonra diğer seansım var bakalım ona giderken 45dk bekleteceğim. Sonucu yazarım yine.hiç öyle bi krem tavsiyesinde bulunulmadi bi tane losyon aldm yine guzellik salonunun satmis oldugu ama o sadece tahris olmasimi engelleyen bir kremmis
Ben de 1hafta önce başladım lazere. Genitalde acıyı azaltmak için emla kremi önerdiler. Eczacı işlemden 5dk önce sürmemin yeterli olacağını söyle fakat lazercim 45dk önce sürmemi söyledi. Forumlarda hep en az 1buçuk saat önce sürün ancak etki eder diye yazı okumuştum öyle yaptım bende ama gittiğimde canım yandı yinede. Lazercide fazla durdurduğumu etkisinin geçmiş olduğunu söyledi. 2hafta sonra diğer seansım var bakalım ona giderken 45dk bekleteceğim. Sonucu yazarım yine.
Kaç seans acabaBende genital ve kol altına toplan 600 vericem uygun mu sizce?
12 seans ilk 6 ay 100 odeyecegim sonraki 6 ay onlardanKaç seans acaba
1 sene gecmis aradan ama umarim cevap verebilirsiniz nerede yaptirdiniz bende antalyadayimKızlar lazer epilasyonu bende yaptırdım memnun olan var olmayan var ama ben memnun kaldım ya şanslı olanlardanım sanırım ümidinizi kaybetmeyin düzgün yerde yapılınca sorun çıkmaz çıksa dahi kendinize şikayet edicek birilerini bulursunuz karşınızda ben antalyada yaptırdım
çok pahalı değil mi? ben genital+ koltuk altı paketi 5 seans koltuk altı 5 seansta bikini 200 liraBende genital ve kol altına toplan 600 vericem uygun mu sizce?
Merhaba,
Bugün ilk lazer seansıma gittim. Aslında tüm vücuttu. Görevlilerin söylediği gibi gitmeden bi gün önce yani dün jilet yapıp bugün gittim. Bacağıma baktı kız, işaret parmağı kadar biyeri kacırmısım gözden, bacaklarınızda tüy var bacaklarınızı bugün yapamayız, 20 gün sonra kontrol seansına geldiğinizde bacaklarınızı yaparız dedi. Bende bu minik yer içinmi yapamıyoruz burası gözümden kacmıs dedim. Üstten baktıgımda bacaklarınızda tüy görüyorum dedi. Bende dün jilet yaptım, bugünde buaya geldim bi günde nası tüy cıkabilirki dedim. Ayrıca gelmeden daha erken nası yapabilirimki jilet dedim. Yanınızda jilet getirceksiniz dedi! Genital, çene, 2 yarım kol (bunları sopranoyla yaptı) bel cukuru, dudak üstünü yaklasık 15 dk da yaptı. 20 dk desen diil yani. Şimdi sorularım şöyle:
1) bukadar yerin bukadar kısa sürede yapılıp bitirilmesi normalmi?
2) bacaklarım için yaptığı yorum da sacma değilmi? Bacağımdaki minicik unutulmus bölgeyi istese kendide alıp yapabilirdi. Burdada baştan savılmışım değil mi?
3)bu ilk deneyimim oldugu için bilmiyorum hiç. Bir atış bir kıl kökü için mi? Yoksa birden fazla kıl kökü için mi?
4) çok afedersiniz az önce wc de genital yaptıgı yerleri inceledim. Elimi değdirdiğim bazı yerler agda sonrası gibi pürüzsüz, bazı yerlerde kıl köklerini hissedebiliyorum . Bildiğiniz jilet sonrası gibi yani ağda sonrası gibi değil. Bu durumda kız baştan savma yapmış, rastgele göstermelik bir iki atış mı yapmış oluyor?
Dünyanın parasını verip paket aldım, inanılmaz mutsuzum şuan. Kıza ilk seansım oldugunu söylediğim için ve akşam gittiğim için başından savdı beni dimi bu anlattıklarıma göre
Yardımcı olup sorularımı cevaplayarak beni aydınlatabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkürler.
Sevgiler
3 seans yetmez ki 6 ile 8 seans diyorlar. Yasta cok onemli lazerde2 sene evvel genital bölge için 3 seans lazere gittim ama hiç azalma olmadı. başkalarından duyuyorum mesela 2-3 seansta baya bir azalma oluyormuş ama bende işe yaramadı malesef
3 seansta bile baya bi azalma olduğunu söyleyen arkadaşlarım var yaş olayını hiç duymadım daha çok kıl yapısı ile alakalı diye biliyorum ki benim kıl yapım uygun olduğu halde hiç mi hiç azalma olmadı parama daha çok üzüldüm valla3 seans yetmez ki 6 ile 8 seans diyorlar. Yasta cok onemli lazerde
35 yasini asmis ve dogum yapmis kadinlarda daha etkiliymis. Zaten kendileride soyluyorlar. %30 gibi kalir kalanlarda ayva tuyu seklinde cikar diyorlar3 seansta bile baya bi azalma olduğunu söyleyen arkadaşlarım var yaş olayını hiç duymadım daha çok kıl yapısı ile alakalı diye biliyorum ki benim kıl yapım uygun olduğu halde hiç mi hiç azalma olmadı parama daha çok üzüldüm valla