• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kızlar günaydın, size bundan sonra böyle şeylerle geleceğim. Hastanede lazer epilasyon konusunda ne düşünüyorsunuz? Beyaz tenliyim ve tüylerim simsiyah. Lazer uygun sizin için diyorlar.

hiç öyle bi krem tavsiyesinde bulunulmadi bi tane losyon aldm yine guzellik salonunun satmis oldugu ama o sadece tahris olmasimi engelleyen bir kremmis
Ben de 1hafta önce başladım lazere. Genitalde acıyı azaltmak için emla kremi önerdiler. Eczacı işlemden 5dk önce sürmemin yeterli olacağını söyle fakat lazercim 45dk önce sürmemi söyledi. Forumlarda hep en az 1buçuk saat önce sürün ancak etki eder diye yazı okumuştum öyle yaptım bende ama gittiğimde canım yandı yinede. Lazercide fazla durdurduğumu etkisinin geçmiş olduğunu söyledi. 2hafta sonra diğer seansım var bakalım ona giderken 45dk bekleteceğim. Sonucu yazarım yine.

Ben de 1hafta önce başladım lazere. Genitalde acıyı azaltmak için emla kremi önerdiler. Eczacı işlemden 5dk önce sürmemin yeterli olacağını söyle fakat lazercim 45dk önce sürmemi söyledi. Forumlarda hep en az 1buçuk saat önce sürün ancak etki eder diye yazı okumuştum öyle yaptım bende ama gittiğimde canım yandı yinede. Lazercide fazla durdurduğumu etkisinin geçmiş olduğunu söyledi. 2hafta sonra diğer seansım var bakalım ona giderken 45dk bekleteceğim. Sonucu yazarım yine.

Merhaba
Lazerden 40 dk önce kremi uygulayıp bölgenin hava almayacak şekilde kapatılması,uygulama esnasında açılması daha faydalı olacaktır (strec film ile mesela sarabilirsiniz).Ayrıca,şunu belirtmeliyim ki genital bölgeye yapılan uygulama ile diğer bölgelere yapılan uygulama farklıdır.Genital bölgede acı hissetmenizin nedeni hem deri inceliği,hem de kıl köklerinin yoğun olmasından kaynaklanır.Epilasyon zamanlarınızı relgli dönemlerinizin sonrasına denk getirirseniz uygulamadan daha verimli sonuçlar alırsınız...

Bir kaç sene önce ipl uygulamasına gitmiştim ama tabii lazerle aynı etkiyi yaratmıyor. Bu ara lazere başlamayı düşünüyorum ancak sorularım var. Mesela pcos yüzünden lazer etki etmeyebilir mi? Ayrıca İstanbulda -özellikle Kadıköy civarı- önerebileceğiniz yerler var mı? Mesajla yardım ederseniz çok sevinirim :KK54:

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam KOMPLE VUCUT bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim

Sonuna gelmek üzereyim genital bölgede üst taraflar bitti cok azalmam var clnc medilifa gidiyorum düşünenlere öneririm ayrıca seans öncesi buz kompresi yapmak müthiş derecede acıyı azaltıyor.

Evde lazer remington 6750 genital bölge için uygun değil mi, bikini başlığı var ama aynı şey değilmiş galiba, bilen birileri var mı?

Kızlar lazer epilasyonu bende yaptırdım memnun olan var olmayan var ama ben memnun kaldım ya:21: şanslı olanlardanım sanırım ümidinizi kaybetmeyin düzgün yerde yapılınca sorun çıkmaz çıksa dahi kendinize şikayet edicek birilerini bulursunuz karşınızda ben antalyada yaptırdım
1 sene gecmis aradan ama umarim cevap verebilirsiniz nerede yaptirdiniz bende antalyadayim

Yeni
Ben ankarada lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti :halay:

Merhaba,
Bugün ilk lazer seansıma gittim. Aslında tüm vücuttu. Görevlilerin söylediği gibi gitmeden bi gün önce yani dün jilet yapıp bugün gittim. Bacağıma baktı kız, işaret parmağı kadar biyeri kacırmısım gözden, bacaklarınızda tüy var bacaklarınızı bugün yapamayız, 20 gün sonra kontrol seansına geldiğinizde bacaklarınızı yaparız dedi. Bende bu minik yer içinmi yapamıyoruz burası gözümden kacmıs dedim. Üstten baktıgımda bacaklarınızda tüy görüyorum dedi. Bende dün jilet yaptım, bugünde buaya geldim bi günde nası tüy cıkabilirki dedim. Ayrıca gelmeden daha erken nası yapabilirimki jilet dedim. Yanınızda jilet getirceksiniz dedi! Genital, çene, 2 yarım kol (bunları sopranoyla yaptı) bel cukuru, dudak üstünü yaklasık 15 dk da yaptı. 20 dk desen diil yani. Şimdi sorularım şöyle:
1) bukadar yerin bukadar kısa sürede yapılıp bitirilmesi normalmi?
2) bacaklarım için yaptığı yorum da sacma değilmi? Bacağımdaki minicik unutulmus bölgeyi istese kendide alıp yapabilirdi. Burdada baştan savılmışım değil mi?
3)bu ilk deneyimim oldugu için bilmiyorum hiç. Bir atış bir kıl kökü için mi? Yoksa birden fazla kıl kökü için mi?
4) çok afedersiniz az önce wc de genital yaptıgı yerleri inceledim. Elimi değdirdiğim bazı yerler agda sonrası gibi pürüzsüz, bazı yerlerde kıl köklerini hissedebiliyorum . Bildiğiniz jilet sonrası gibi yani ağda sonrası gibi değil. Bu durumda kız baştan savma yapmış, rastgele göstermelik bir iki atış mı yapmış oluyor?

Dünyanın parasını verip paket aldım, inanılmaz mutsuzum şuan. Kıza ilk seansım oldugunu söylediğim için ve akşam gittiğim için başından savdı beni dimi bu anlattıklarıma göre :KK43:

Yardımcı olup sorularımı cevaplayarak beni aydınlatabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

Sevgiler

Son düzenleme:
Merhaba,
Bugün ilk lazer seansıma gittim. Aslında tüm vücuttu. Görevlilerin söylediği gibi gitmeden bi gün önce yani dün jilet yapıp bugün gittim. Bacağıma baktı kız, işaret parmağı kadar biyeri kacırmısım gözden, bacaklarınızda tüy var bacaklarınızı bugün yapamayız, 20 gün sonra kontrol seansına geldiğinizde bacaklarınızı yaparız dedi. Bende bu minik yer içinmi yapamıyoruz burası gözümden kacmıs dedim. Üstten baktıgımda bacaklarınızda tüy görüyorum dedi. Bende dün jilet yaptım, bugünde buaya geldim bi günde nası tüy cıkabilirki dedim. Ayrıca gelmeden daha erken nası yapabilirimki jilet dedim. Yanınızda jilet getirceksiniz dedi! Genital, çene, 2 yarım kol (bunları sopranoyla yaptı) bel cukuru, dudak üstünü yaklasık 15 dk da yaptı. 20 dk desen diil yani. Şimdi sorularım şöyle:
1) bukadar yerin bukadar kısa sürede yapılıp bitirilmesi normalmi?
2) bacaklarım için yaptığı yorum da sacma değilmi? Bacağımdaki minicik unutulmus bölgeyi istese kendide alıp yapabilirdi. Burdada baştan savılmışım değil mi?
3)bu ilk deneyimim oldugu için bilmiyorum hiç. Bir atış bir kıl kökü için mi? Yoksa birden fazla kıl kökü için mi?
4) çok afedersiniz az önce wc de genital yaptıgı yerleri inceledim. Elimi değdirdiğim bazı yerler agda sonrası gibi pürüzsüz, bazı yerlerde kıl köklerini hissedebiliyorum . Bildiğiniz jilet sonrası gibi yani ağda sonrası gibi değil. Bu durumda kız baştan savma yapmış, rastgele göstermelik bir iki atış mı yapmış oluyor?

Dünyanın parasını verip paket aldım, inanılmaz mutsuzum şuan. Kıza ilk seansım oldugunu söylediğim için ve akşam gittiğim için başından savdı beni dimi bu anlattıklarıma göre :KK43:

Yardımcı olup sorularımı cevaplayarak beni aydınlatabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

Sevgiler

Merhaba, çene bölgesine lazer yaptırdığınızı yazmışsınız. Eğer o bölgede simsiyah kıl olsa dahi lazeri tavsiye etmem. Aralarda açık renkli ve ince tüyler mutlaka vardır. onların hepsi tetiklenir. Yüz bölgesine lazer çok sakıncalı, çok mağdur var bu konuda.
15-20 dk bu bölgeler için biraz az evet. etkilenmeyen tüyler olabilir, kontrol seansında yaparlar onları ama önemli olan normal seanslar. yani nasılsa kontrole gelinecek diye müşteriye baştan savma hizmet verilmesi çok yanlış.
gittiğiniz yer neresi bilmiyorum ama onlar da zaten kısaltma makinası olması gerek. yani tamam müşterilere söylüyorlar önceden böyle yapın vs diye ama onlarda da bulunması gerekir.
atışlar hakkında bir bilgim yok maalesef.
o pürüzlü yerler işlem görmüş yerler. daha sonra dökülecek ve diğer seansa kadar çıkacaklar.
paket alımlarda maalesef müşteri çok mağdur oluyor, ben de kolum için bi yer, tüm vücut için de bir hastaneyle anlaşmıştım 1 yıl önce. paketler bitti ve tüyler geri geldi. dozlar düşük yapılıyor ve herkesin yapısı farklı. %100 bitmez zaten derken aslında %10 ancak biteceğini de ekleseler kimse lazere boş yere para vermeyecek. Üstelik bazı bölgelerde artış oluyor, eski hali bile aranabiliyor.

Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen

2 sene evvel genital bölge için 3 seans lazere gittim ama hiç azalma olmadı. başkalarından duyuyorum mesela 2-3 seansta baya bir azalma oluyormuş ama bende işe yaramadı malesef :(

3 seans yetmez ki 6 ile 8 seans diyorlar. Yasta cok onemli lazerde
3 seansta bile baya bi azalma olduğunu söyleyen arkadaşlarım var yaş olayını hiç duymadım daha çok kıl yapısı ile alakalı diye biliyorum ki benim kıl yapım uygun olduğu halde hiç mi hiç azalma olmadı parama daha çok üzüldüm valla

3 seansta bile baya bi azalma olduğunu söyleyen arkadaşlarım var yaş olayını hiç duymadım daha çok kıl yapısı ile alakalı diye biliyorum ki benim kıl yapım uygun olduğu halde hiç mi hiç azalma olmadı parama daha çok üzüldüm valla
35 yasini asmis ve dogum yapmis kadinlarda daha etkiliymis. Zaten kendileride soyluyorlar. %30 gibi kalir kalanlarda ayva tuyu seklinde cikar diyorlar

Back