arkadaslar merhaba,
lazer epilasyona baslamak istiyorum (tum vucut) ama nereye gidecegimi ve nasil arastiracagimi hic bilmiyorum. her yerde farkli farkli seyler yaziyor. kullanilan makineler ve yerler hakkinda hic fikrim yok.
lutfen gittiginiz ve memnun kaldiginiz yerler varsa bana yardimci olur musunuz? istanbul avrupa yakasindayim. cok cok kafam karisik ve artik bu sene baslamak istiyorum.
Önümüzdeki salı ben de başlıyorum lazer epilasyona. Genital+bikini+koltukaltı 6 seans + 6 ara seansla 270 TL kampanyalı aldım ben de beykozda bir merkezde. Çok heycanlıyım :)
Önümüzdeki salı ben de başlıyorum lazer epilasyona. Genital+bikini+koltukaltı 6 seans + 6 ara seansla 270 TL kampanyalı aldım ben de beykozda bir merkezde. Çok heycanlıyım :)
Kızlaaar benim bi sorum var ben 18 yaşındayım yalnız hızlı kilo vermekten çok afedersiniz vajinamda biraz sarkma var ve ağdaya bile gidemiyorum rahatsız olduğum için bu yüzdende lazere gitmekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım jiletle almaktan hem kararma oldu hemde her yerim yara içinde
canım çekinmene gerek yok jilet mahveder lazer hem etkili hemde karra ma yapmıyor
yakın zamanda lazere gidecek olan arkadaşlar dr.a expigment kremi kullanmanın bir faydası olabilir mi diye sorabilirler mi?mantıken ten rengi çok açık ve kıl rengi koyu renk olmalı,lazerin kılı seçebilmesi için. pratik olarak da exigment ten rengini açıyorsa faydası olur diye düşünüyorum.ben ancak 1-2 ay sonra göreceğim dr. u.unutmasam bende sormak istiyorum.
kızlar selam,
bende başlamak istiyorum ama istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz bi yer varmı memnun olan falan ?
canım ayrıca sende utanma hiç çoğu kişide o şekilde oluyor zaten bende senın gıbı zar zor başlamıştım ağdaya ama memnunum ağdacımdan istanbuldaysan utancını yenmek için bi iki kere gidebilirsin çok rahatlatır seni elide hafiftir
canım ayrıca sende utanma hiç çoğu kişide o şekilde oluyor zaten bende senın gıbı zar zor başlamıştım ağdaya ama memnunum ağdacımdan istanbuldaysan utancını yenmek için bi iki kere gidebilirsin çok rahatlatır seni elide hafiftir
hangi semttesiniz?
benimki daha çok utanma sanırım fazla çekiniyorum canımm
Selam. Şişli'de Bioestetik Güzellik Merkezi hakkında bilgisi olan var mı? İnternette hiçbir yerde yorum yapılmamış. Ben lazer epilasyon için gidebileceğim bir yer arıyordum. Avrupa yakasında. Bioestetik hakkında bilginiz var mı? Yada önerebileceğiniz bir yer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?