Arkadaşlar ben birinden genital bölgeye lazer yaptırılınca çocuk olma olasılığını düşürüyormuş diye duydum eşim bundan korktuğu için yaptırmamı istemiyor bu konu hakkında fikriniz var mı?
Bildiğim kadarıyla lazer derinin sadece birkaç milimetre altına iniyor, bizim ürememize etki etmesi için ise daha derine kadar nüfuz etmesi lazım. Bu yüzden tehlikesi yok diye biliyorum ancak bu konuda ciddi endişeleriniz varsa bir jinekoloğa danışamanızda fayda var, içinizin rahatlaması açısından. :)
Bildiğim kadarıyla lazer derinin sadece birkaç milimetre altına iniyor, bizim ürememize etki etmesi için ise daha derine kadar nüfuz etmesi lazım. Bu yüzden tehlikesi yok diye biliyorum ancak bu konuda ciddi endişeleriniz varsa bir jinekoloğa danışamanızda fayda var, içinizin rahatlaması açısından. :)
Ben de aynı şekilde ışınların derinin bir tabakasından sonra
yansıdığını okumuştum. Hatta ışın boyları. Ve kalınlıkları seçiliyor kişide yarattığı etkiye göre. Bildiğim kadarıyla henüz kanıtlanmış bu anlamda olumsuz etksi yok. Ama ihtimali dahi sizi rahatsız ediyorsa haygays ın dediği gibi doktorlarla görüşmelisiniz bence de
daha önce kol altı için gittiğim özel hastaneye bugün ilk defa genital için gittim. ne olur ne olmaz diye gitmeden 1 saat önce emla sürdüm hiçbirşey hissetmedim.şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum..çok büyük rahatlık. hastaneden de çok memnunum..merak edenler özelden sorabilirler.. uygulama nd yag lazerle yapıldı. genital için 150, kol altı için 40 tl ödedim :)
benim bu konuda kafam karıştıran arkadaşımın gittiği cilt doktorunun bunu söylemiş olması oldu zaten ama jinekoloğa danışmak mantıklı olur bu konuda
Arkadaşlar ben birinden genital bölgeye lazer yaptırılınca çocuk olma olasılığını düşürüyormuş diye duydum eşim bundan korktuğu için yaptırmamı istemiyor bu konu hakkında fikriniz var mı?
merhaba, ben de böyle olduğunu düşünüyorum ta ki geçen sene jinekoloğuma sorana kadar. canım ben 3 sene önce çikolata kisti ameliyatı oldum sol yumurtalığımdaydı.. o yüzden sordum doktoruma her şeyi, dedi ki böyle bir şey mümkün değil, lazer ışını deriyle ve deri altındaki kıl kökleriyle alakalı rahim vs.ye etki etmesi imkansız dedi.
kızlar lazere gittim ilk seansımdı deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. özellikle de benim gibi kafası karışık olanlarınız varsa diye belirtiyim dedim.
bir gaza geldim ve emla kremsiz yada başka bir uyuşturucu krem olmadan attım kendimi doktora. acısı nasıl diye sorarsanız aman hiç acımadı canım diyemem, zor bir süreç ama kaçmadım da belki biteceğini bildiğimden. uzun süre jiletle aldığınız bir yeri makinayla aldığınızı düşünün acı tam olarak o. toplamda koltuk altı genital 20-30 dk. doktorum ilk 15 gün içerisinde kontrole gelebilirsn dedi. 1.5 ay sonra da tekrar gidicem. deneyimlerim bunlarda. sormak istediğiniz varsa cevaplarım :)
Merhaba sakıncası yoksa merkezin ismini ve fiyatı öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
ben düzce de gittim sanırım sizin için faydalı olamam o konuda ama. k. altı 50 genital 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?