Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Bildiğim kadarıyla lazer derinin sadece birkaç milimetre altına iniyor, bizim ürememize etki etmesi için ise daha derine kadar nüfuz etmesi lazım. Bu yüzden tehlikesi yok diye biliyorum ancak bu konuda ciddi endişeleriniz varsa bir jinekoloğa danışamanızda fayda var, içinizin rahatlaması açısından. :)

Ben de aynı şekilde ışınların derinin bir tabakasından sonra
yansıdığını okumuştum. Hatta ışın boyları. Ve kalınlıkları seçiliyor kişide yarattığı etkiye göre. Bildiğim kadarıyla henüz kanıtlanmış bu anlamda olumsuz etksi yok. Ama ihtimali dahi sizi rahatsız ediyorsa haygays ın dediği gibi doktorlarla görüşmelisiniz bence de

evet haklısınız bu konuyu bi jinekoloğa danışmak mantıklı olacaktır.

benim bu konuda kafam karıştıran arkadaşımın gittiği cilt doktorunun bunu söylemiş olması oldu zaten ama jinekoloğa danışmak mantıklı olur bu konuda

Mesajınız için çok teşekkürler, iyi günler.

benim bu konuda kafam karıştıran arkadaşımın gittiği cilt doktorunun bunu söylemiş olması oldu zaten ama jinekoloğa danışmak mantıklı olur bu konuda

kızlar benim rahim duvarında endometrial polip im var , göğüslerimde de çikolata kistleri var. çok soru işaretim vardı etkiler mi diye.sürekli kontrole gidiyorum..jinekoloğa son gidişimde uzun uzun konuştum lazer konusunu ve kaç yıldır yapıldığını bu süreçte hiçbir kanıtlanmış etkisinin bulunmadığını belirtti. bunun üzerine genital ve kolaltı lazer yaptırdım.yine de kendi doktorunuza sorun en iyi açıklamayı yapacaktır. :)

Ben bunu doktorla görüştüm, arkadaşın dediği gibi sadece üst kısma etki ediyor. Uzun uzun anlattı. Yine de kendinizin doktorla görüşmesi uygun olur.

arkadaslar gıttgımız yerın cıhazının ne oldugunu nasıl anlayacagız onların soylemıne gore mı yoksa ustunde yazar mı ben gıttım kol ıcın doıd lazer utuleme vs dedıler ama ozellıkle dıkkat ettım cıhazın ustunde bısıy yazmıyordu bununla ılgılı dogru soyledıklerını nerden bılebılırım???

merhaba, ben de böyle olduğunu düşünüyorum ta ki geçen sene jinekoloğuma sorana kadar. canım ben 3 sene önce çikolata kisti ameliyatı oldum sol yumurtalığımdaydı.. o yüzden sordum doktoruma her şeyi, dedi ki böyle bir şey mümkün değil, lazer ışını deriyle ve deri altındaki kıl kökleriyle alakalı rahim vs.ye etki etmesi imkansız dedi.

Geçmiş olsun canım Allah bi daha göstermesin. Bunu duymak içimi rahatlattı çok teşekkürler :)

vücudun heryerine çok rahat bir şekilde lazer uygulanıyor, sorun etmeyin bunu. doktor söylemişti, lazer sadece derinin içine 1,2 mm kadar girer kıl köküne kadar. öyle çok kuvvetli lazerler değil örneğin rahimlere kadara gidip zarar verici değil demişti.

kızlar lazere gittim ilk seansımdı deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. özellikle de benim gibi kafası karışık olanlarınız varsa diye belirtiyim dedim.

bir gaza geldim ve emla kremsiz yada başka bir uyuşturucu krem olmadan attım kendimi doktora. acısı nasıl diye sorarsanız aman hiç acımadı canım diyemem, zor bir süreç ama kaçmadım da belki biteceğini bildiğimden. uzun süre jiletle aldığınız bir yeri makinayla aldığınızı düşünün acı tam olarak o. toplamda koltuk altı genital 20-30 dk. doktorum ilk 15 gün içerisinde kontrole gelebilirsn dedi. 1.5 ay sonra da tekrar gidicem. deneyimlerim bunlarda. sormak istediğiniz varsa cevaplarım :)

Merhaba sakıncası yoksa merkezin ismini ve fiyatı öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

arkadaslar merhaba,

lazer epilasyona baslamak istiyorum (tum vucut) ama nereye gidecegimi ve nasil arastiracagimi hic bilmiyorum. her yerde farkli farkli seyler yaziyor. kullanilan makineler ve yerler hakkinda hic fikrim yok.

lutfen gittiginiz ve memnun kaldiginiz yerler varsa bana yardimci olur musunuz? istanbul avrupa yakasindayim. cok cok kafam karisik ve artik bu sene baslamak istiyorum.

bende başlamak istiyorum ama böyle düzgün bir yer arıyorum. bide çenemde de çok fazla tüy var ama orası için en iyisi iğneli epilasyon diyorlar . bilmiyorum kafam karıştı

kocaeli İzmitte oturuyorum. 21 Kasım günü İzmit te Özel ELM Epi lazer Kliniğine lazer epilasyon için gittim. Daha önceleri de gitmiiştim. Her hangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Bana epilasyon yapan kız ayrılmış başka bir kız yaptı. Bacaklarıma yaparken kılları (çok seyrek vardı sürekli yaptırdığımdan azalmıştı.) alayım mı yoksa yaparken ki his rahatsız etmezse kalsın dedi. Bende rahatsız olmam dedim. Bacaklarıma yaptı. Çok acı hıssettim. Kıllar yanıp bacağa yapışmış. O nedenle canım yanmış şimdi bacaklarda kıl şeklinde izler var. kırmızı kırmızı. Bu çok sorun teşkil etmiyor ama asıl rezalet kollarıma yapılırken yaşandı.

Kollarımda anormal acı hissettim. Bana hassas gününüze yakınsa ondan dır deendi. Ben bir tuhaflık var dedim. Ancak malesef dinlemei bir sorun yok dedi. devam etti. 1 saat sonra iş yerimde kollarım para para kızardı. Acıma yanmöa arttı. Aradım bişey yok geçer dendi.
ertesi gün acı çok olunca cilt doktoruna gittim. Yandığını söyledi. bir sürü krem verdi. 4 ayda cilt yeniler kendini geçer dedi. Geçmez<se peeling yaparız dedi. 2 gün üste bişey değdikçe kollarım acıdı. Acı geçti lekeler koyulaştı. şimdi gören sedef mi oldun noldun diyor. perişan haldeyim. Resmen kızın bilgisizliği, ihmali , umursamazlığı ile kollarımın ikiside yandı.
Elm Epi lazer Kliniği izmit de sürekli bir dermotolog yok. hatta doktora hiç rastlamadım. O nedenle oraya gidenler tekrar düşünsün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…