• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Arkadaşlar merhaba, burada okuduğum yorumlar ve araştırmalarım sayesinde dün genital bölgeme lazer epilasyon yaptırdım.merak edenlere hemen yazmak istedim.inanın çok acımıyor siz anlayana kadar bitiyor zaten biraz derin nefes alıp kendinizi sakinleştirmeniz şartıyla tabi.ağdayla vakit kaybetmeyin özellikle sıcak ağdayla.çünkü karartıyor bu da lazer epilasyonda sonuç için biraz daha beklemenize neden olabilir.alex. Lazer uygulaması kullanıldı 100 tl göbek de dahil.emla krem sürdüm 45 dakika önce sanırım uyuştu batıklarımı çıkartırken hiçi acı hissetmedim çünkü.

kızlar ben de genital bölgeme lazer yaptırıyorum.

benim 8-9 seans oldu. çokta ilerleme kaydettim fakat hamile kalmak için kullandığım klomenler ve çatlatma iğneleri tüylenmeyi arttırdı..

benim sorum;

bu lazerin yumurtalıklara etkisi falan var mı? doktora sormadım.

lazer yaptırdığım yere sorsam olumsuz etkisi yok diyecek

ben lazer epilasyona gitmek istiyorum doğum yapmadan gitmenin bir riski war mı?artık kurtulmak istiyorum tüylerden ama hamileyken vucütta tüylenmeler artıyormuş şimdi gitsem sonra hamile kalsam( hamileyken kıl tüyle ilgilemek istemiyorum ) boşuna mı gitmiş olurum?

elazığ da giden war mı warsa özelden mesaj atabilir mi acaba bana nereye gittiğini?

1 sene gittim, her ay gittiğim için hep pürüssüzdü, 2 ay ara verdim şimdi çıktı yine eskisi gibi. hem de her çeşit makinayı denedim. bi zararını görmedim ama faydası da sadece seyrekleştiriyor, bi de öyle kalın çıkmıyor

Merhaba Arkadaslar,
Ben bugun lazere basladim. Soprano diode XLi cihaz kullanilan bir merkeze gittim. Paketlere aldanmamak gerektigini dusunuyorum. Bu yuzden seans basi ucret oduyorum. Acikcasi biraz korkmustum ama korkulmamasi gerektigini anladim. Sadece ozel bolge ic kisimlari ve ayak bileklerim (kemik noktalar) acidi. Baslangic olarak 10kj ile basladik. Seans seans cildimin ve tuylerimin ve tabii ki benim:) verdigim tepkilere gore duzey 20kj ye varana kadar arttirilacakmis. Ozel bolge icin emla kullaniyorum. Dun aksam jiletledim, temizleyemedigim kisimlari da uzman temizledi. Seans sonrasi 2 hafta dokunmamam gerekiyormus. Bakalim.. Gelismeleri bildirecegim :)))

1 sene gittim, her ay gittiğim için hep pürüssüzdü, 2 ay ara verdim şimdi çıktı yine eskisi gibi. hem de her çeşit makinayı denedim. bi zararını görmedim ama faydası da sadece seyrekleştiriyor, bi de öyle kalın çıkmıyor

Bu nerdeyse 12 seans gitmişsiniz demektir. Makinenizin adı neydi? Ben de lazer yaptırıyorum, haftaya 5. seansıma gidicem. Bundan önceki seans yapılalı 2 ay olacak nerdeyse, ama hala çıkmadılar. ıpl lazere falan gitmediniz inş, ıpl de her ay seansa gidiliyordu, 12 ay devam geleceksiniz dediler bana. peki garanti veriyor musunuz dedim?
neyse ki dürüst davrandılar ve hayır dediler, aman arkadaşlar iyi araştırın.

Bu nerdeyse 12 seans gitmişsiniz demektir. Makinenizin adı neydi? Ben de lazer yaptırıyorum, haftaya 5. seansıma gidicem. Bundan önceki seans yapılalı 2 ay olacak nerdeyse, ama hala çıkmadılar. ıpl lazere falan gitmediniz inş, ıpl de her ay seansa gidiliyordu, 12 ay devam geleceksiniz dediler bana. peki garanti veriyor musunuz dedim?

ya diode yaptıracaksınız ya alex bunlar bile kezin çözüm değil incelince doğru iğneliye:) mecbur:):46:

ütülemeye gittim bi 6 ay dalan, sonra da başka bi şeye gittim onda da mesela kılların ütüne tutuyo çık yapıyo aleti acayip bi yanma oluyo. makinelerin adlarını bilmiyorum. bulunduğum bölgede sadece bunlar var, mecburum :( siz neye gidiyorsunuz ?

ütülemeye gittim bi 6 ay dalan, sonra da başka bi şeye gittim onda da mesela kılların ütüne tutuyo çık yapıyo aleti acayip bi yanma oluyo. makinelerin adlarını bilmiyorum. bulunduğum bölgede sadece bunlar var, mecburum :( siz neye gidiyorsunuz ?

2 makine kullanıyorlar, Alex. ve diot ama bana hangisini yapıyorlar inanın sormadım. Nedense oraya gidince, soğuk terler dökmekten, heyecandan bişey sormak aklıma gelmiyor. Dur bu gidişimde sorayım, inş unutmazsam. :17:
Diğer lazer türlerini avantajı varmış gibi anlatıyorlar, ama tam anlamıyla bunlarla kurtulanı duymadım daha. Ama başka seçeneğim yok diyosan, sende haklısın ne yapacaksın.

2 makine kullanıyorlar, Alex. ve diot ama bana hangisini yapıyorlar inanın sormadım. Nedense oraya gidince, soğuk terler dökmekten, heyecandan bişey sormak aklıma gelmiyor. Dur bu gidişimde sorayım, inş unutmazsam. :17:
Diğer lazer türlerini avantajı varmış gibi anlatıyorlar, ama tam anlamıyla bunlarla kurtulanı duymadım daha. Ama başka seçeneğim yok diyosan, sende haklısın ne yapacaksın.

ya makina adından ziyade çeşidini sordum ben, ütüleme dedi böyle üzerinde gezdiriyo. pek yanma olmuyo. direri de nokta atışları yapıyo çok acıtıyo :)
iki ay ara verdim evlendiğimden dolayı, orman oldum yaa :( bi de parası cabası :(

ya diode yaptıracaksınız ya alex bunlar bile kezin çözüm değil incelince doğru iğneliye:) mecbur:):46:

Bencede... Ben şuan 5. seansa gidicem. 2 ay sonra daha net bilgi veririm ama ben lazerden daha çok memnunum. İğneliye kardeşlerim koltuk altı için gidiyor. Nerdeyse 1 sene oldu ama hala bitmedi, seanslar çok uzun sürüyor, lazerde 5 dk, iğneli de 30 dk. Şimdilik lazerin üzerine tanımıyorum. 3 ay sonra kesin bilgi olarak bitip bitmediğini yazarım.

daha önce kol altı için gittiğim özel hastaneye bugün ilk defa genital için gittim. ne olur ne olmaz diye gitmeden 1 saat önce emla sürdüm hiçbirşey hissetmedim.şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum..çok büyük rahatlık. hastaneden de çok memnunum..merak edenler özelden sorabilirler.. uygulama nd yag lazerle yapıldı. genital için 150, kol altı için 40 tl ödedim :)

daha önce kol altı için gittiğim özel hastaneye bugün ilk defa genital için gittim. ne olur ne olmaz diye gitmeden 1 saat önce emla sürdüm hiçbirşey hissetmedim.şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum..çok büyük rahatlık. hastaneden de çok memnunum..merak edenler özelden sorabilirler.. uygulama nd yag lazerle yapıldı. genital için 150, kol altı için 40 tl ödedim :)

merhaba, gittiğiniz yeri mesaj atabilir misiniz acaba? Benim mesaj hakkım olmadığından buradan yazmak durumunda kaldım

Merhaba gittiğinizin yerin ismini ben de öğrenebilir miyim acaba? Bir de neden nd yag tercih ettiniz, alexandrite ile uygulama yapılıyor mu? Şimdiden çok teşekkürler. :)

Arkadaşlar ben birinden genital bölgeye lazer yaptırılınca çocuk olma olasılığını düşürüyormuş diye duydum eşim bundan korktuğu için yaptırmamı istemiyor bu konu hakkında fikriniz var mı?

Back