• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Önümüzdeki salı ben de başlıyorum lazer epilasyona. Genital+bikini+koltukaltı 6 seans + 6 ara seansla 270 TL kampanyalı aldım ben de beykozda bir merkezde. Çok heycanlıyım :)

Merhaba Ankarada lazer yaptıran arkadaşlar bana yaptırdığınız yerleri mesaj atar misiniz lütfen bir an önce bende başlamak istiyorum ama bilmediğim bi yere gitmek istemiyorum :(

arkadaslar merhaba,

lazer epilasyona baslamak istiyorum (tum vucut) ama nereye gidecegimi ve nasil arastiracagimi hic bilmiyorum. her yerde farkli farkli seyler yaziyor. kullanilan makineler ve yerler hakkinda hic fikrim yok.

lutfen gittiginiz ve memnun kaldiginiz yerler varsa bana yardimci olur musunuz? istanbul avrupa yakasindayim. cok cok kafam karisik ve artik bu sene baslamak istiyorum.

Merhaba,
Ben anadolu yakasında oturuyorum. Dün lazere başladım burada ve karşıda şubesi olan bir firma. Benimle irtibata geçin size bilgilerini vereyim ve ayrıca indirim kazanın. Gerçekten ben çok memnunum zaten baya iyi bir yer. Araştırırsınız sizde. Ben esmer tenli olmama rağmen kullandıkları makinayı araştırdım şuanda en iyi lazer makinasıymış ve fiyatı da gerçekten diğer saçma yerlere göre çok iyi geldi bana. Sizde bir görüşürsünüz.

Önümüzdeki salı ben de başlıyorum lazer epilasyona. Genital+bikini+koltukaltı 6 seans + 6 ara seansla 270 TL kampanyalı aldım ben de beykozda bir merkezde. Çok heycanlıyım :)

Esracım merhaba,

Ya birşey diyeceğim bak bu fiyat çok şüpheli bence burayi iyice bir araştır boşuna paranı ve cildini ziyan etme. 270TL 6 Seans ve Ara seans için çok garip bir fiyat. Normalde bu yaptıracağın yerlerin 1 seans toplam ücreti bile bu olamaz. Lütfen araştır sonra hüsran yaşama.

Ben aynı paket için seans başı 400 TL ödüyorum. İyice araştır istersen, sen bilirsin ama böyle bir paketin bu kadar uygun olması imkansız gibi bir şey..

Kızlaaar benim bi sorum var ben 18 yaşındayım yalnız hızlı kilo vermekten çok afedersiniz vajinamda biraz sarkma var ve ağdaya bile gidemiyorum rahatsız olduğum için bu yüzdende lazere gitmekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım jiletle almaktan hem kararma oldu hemde her yerim yara içinde :(

Kızlaaar benim bi sorum var ben 18 yaşındayım yalnız hızlı kilo vermekten çok afedersiniz vajinamda biraz sarkma var ve ağdaya bile gidemiyorum rahatsız olduğum için bu yüzdende lazere gitmekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım jiletle almaktan hem kararma oldu hemde her yerim yara içinde :(

canım çekinmene gerek yok jilet mahveder lazer hem etkili hemde karra ma yapmıyor

yakın zamanda lazere gidecek olan arkadaşlar dr.a expigment kremi kullanmanın bir faydası olabilir mi diye sorabilirler mi?mantıken ten rengi çok açık ve kıl rengi koyu renk olmalı,lazerin kılı seçebilmesi için. pratik olarak da exigment ten rengini açıyorsa faydası olur diye düşünüyorum.ben ancak 1-2 ay sonra göreceğim dr. u.unutmasam bende sormak istiyorum.

canım ben expigment %4 kullandım pek etkisini görmedim açıkçası herkesin cildi farklı tabiiki ben esmerim ama bi faydasını görmedimm

ilk başlarda bende çok çekinmiştim ama sonradan alıştım cnm.kız genital bölgeme lazer uygularken bende içimden acaba kendikiyle karşılaştırıyor mudur benimki şöyle bu kızınki böyle falan diye düşünmüşlüğüm vardır :52::52:

kızlar selam,

bende başlamak istiyorum ama istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz bi yer varmı memnun olan falan ?

canım ayrıca sende utanma hiç çoğu kişide o şekilde oluyor zaten bende senın gıbı zar zor başlamıştım ağdaya ama memnunum ağdacımdan istanbuldaysan utancını yenmek için bi iki kere gidebilirsin çok rahatlatır seni elide hafiftir

kızlar selam,

bende başlamak istiyorum ama istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz bi yer varmı memnun olan falan ?

canım ayrıca sende utanma hiç çoğu kişide o şekilde oluyor zaten bende senın gıbı zar zor başlamıştım ağdaya ama memnunum ağdacımdan istanbuldaysan utancını yenmek için bi iki kere gidebilirsin çok rahatlatır seni elide hafiftir

hangi semttesiniz?

Genital için hiç ütüleme yapan varmı arkadaşlar acıyor mu :-)

canım benim ben ağdaya bile gitmiyorum, çok çekiniyorum. Jilet, tüy dökücü krem falan :((

Selam. Şişli'de Bioestetik Güzellik Merkezi hakkında bilgisi olan var mı? İnternette hiçbir yerde yorum yapılmamış. Ben lazer epilasyon için gidebileceğim bir yer arıyordum. Avrupa yakasında. Bioestetik hakkında bilginiz var mı? Yada önerebileceğiniz bir yer?

asla kullanma derim çünkü gerçekten daha kötü yapıyo.ağda en iyisi hem geç çıkartıyo hem de diğerlerinden daha temiz oluyorsun

benimki daha çok utanma sanırım fazla çekiniyorum canımm :(

bende öyleydim zar zor gittim kuaförüme 2 yıl olcak halen ona gidiyorum halen de çekiniyorum o da ayrı :) gayrettepeye yakınsan öneririm inanılmaz rahatlatıyor ve sohbet falan bi anda bitiveriyor elide hafif

Selam. Şişli'de Bioestetik Güzellik Merkezi hakkında bilgisi olan var mı? İnternette hiçbir yerde yorum yapılmamış. Ben lazer epilasyon için gidebileceğim bir yer arıyordum. Avrupa yakasında. Bioestetik hakkında bilginiz var mı? Yada önerebileceğiniz bir yer?

evet bende oraya bakıyorum hatta biraz önce konuştum alex ütüleme dedi ama çok da bilgim yok alex ütüleme sistemi var mı acaba? 6 ila 12 seans arası biter kıl köküne bağlı falan dedi gitsem mi düşünüyorum fiyatları da uygun diğer yerlere göre

Back