Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

selamun aleyküm arkadaşlar yeni üye oldum lazer epilasyon yapıp memnun kalan varmı ayrıca sağlık olarak bir sıkıntı teşkil ediyormu bilgilerinizi paylaşırmısınız benimle hemde herkese merhaba demek istedim

merhaba arkadaslar,

komple lazer epilasyon yaptirmak istiyorum da avrupa yakasinda yaptirip da memnun kaldiginiz yerler var mi?

Nihayet kararımı verdim ,genital bölgeye haftaya başlıyorum.
Bıyık ve koltuk altına geçen ay başlamıştım.
Genital için 6+1 seans 600 tl, özel bir klinik burası.Normalde 750 tl miş yılbaşı paketinden dolayı kampanyalıymış.
Umarım sıkıntısız hallederim.

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

Slm gerçek lazer epilasyon cihazları nd:yag, diod ve alexandrayt cihazı FDA onayı olan gerçek lazer epilasyondur. Nd:yag= Hem lazer tedavilerinde hem de vasküler tedavilerinde de kullanılıyor. Alexandrat= Beyaz ten siyah kıllarda çok iyi sonuç veriyor, ince kıllarda özelliklerde yüz bölgesinde tavsiye edilmez. Diod= öncelikle ince kıllar ve diğer tim kıl tipine uygun, tüm ten rengine uygun ve 4 mevsim kullanılan cihazdır. Gittiniz lazerle ilgili her neresi olursa olsun dökülmelerden çok ilk önce cihaza dikkat edin. Kıllar dökülüyor olabilir ilk zamanlarda ama sonrası sıkıntı yaşanıyor. Lütfen cihazlara dikkat edin.

özel okmeydanı hast ile görüştüm bacak üst genital koltukaltı ve tüm kol 1500 istediler sizce normal mi ? ve özel okmeydanına giden var mı ? lütfenn yardımmm

daha önce paketler alıp defalarca kaçmama rağmen bu seferde alexsandrete olanın paketinden aldım.
haftaya pazartesi akşam gidip başlıyorum inşallah. Genital bikini kol altı. Kızlar anestezi kremide aldım ben umarım işe yarar. Ağdadan 1 yıldır köşe bucak kaçıyodum umarım sabrederim.

merhaba arkadaşlar ben özel bölgeye lazer yaptırıyorum ama lazeri yapan kız düşük dozda çalışıyor 5.seansım bitti üst kısımlarda azalma war ama aşağı kısımlarda yok.bana soğutucu al demişti canımın yanmaması için aldım şimdide yaparken hem düşük dozda yapıyor hem de sprey kullandığım için burası hiç bitmez diyor.gerçekten öyle mi bilgisi olan war mı? bir de yüksek dozda spreyle yapsa daha etkili olmaz mı? kız beni geçiştirmek istiyor olabilir mi? sonuçta dünyanın parasını werdim olumlu bir sonuç almak istiyorum.

Genital bolge lazer yaptirip killardan kurtulan var mi? Ben uc seans gittim ust kisimlarda azalma oldu ama asagilar ve islam dokulu bolgede en ufak bir degisim yok hala kalin ve cok afedersiniz.:26:

Genital bolge lazer yaptirip killardan kurtulan var mi? Ben uc seans gittim ust kisimlarda azalma oldu ama asagilar ve islam dokulu bolgede en ufak bir degisim yok hala kalin ve cok afedersiniz.:26:

Mrhba kizlar sonunda bakirkoyde bi yer buldum basladim gecen hafta genital bolgem cok acidi sadece bu seanstan bi sey anlamadim ben bi hafta oldu degiaiklik yok hala

ben 10 seans falan gittim %80 lerde azalma var ancak sürekli ince tuy gibi geliyor yeni kıllar..bende agda yapcağıma lazere gidiyorum 40 tl ye filan 6 ay gidiyor :) genital bitmiyor arkadaş umudunuzu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…