Arkadaşlar ben Beylikdüzünde bi yere gidiyorum yeni açılmış çok temiz steril bi ortam çalışanları çok titiz ve dikkatli bu ağustosun sonuna kadar komple lazer 800 tl çok uygun bi kampanya bence
arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu
1 sene gittim, her ay gittiğim için hep pürüssüzdü, 2 ay ara verdim şimdi çıktı yine eskisi gibi. hem de her çeşit makinayı denedim. bi zararını görmedim ama faydası da sadece seyrekleştiriyor, bi de öyle kalın çıkmıyor
Bu nerdeyse 12 seans gitmişsiniz demektir. Makinenizin adı neydi? Ben de lazer yaptırıyorum, haftaya 5. seansıma gidicem. Bundan önceki seans yapılalı 2 ay olacak nerdeyse, ama hala çıkmadılar. ıpl lazere falan gitmediniz inş, ıpl de her ay seansa gidiliyordu, 12 ay devam geleceksiniz dediler bana. peki garanti veriyor musunuz dedim?
neyse ki dürüst davrandılar ve hayır dediler, aman arkadaşlar iyi araştırın.
ben 100 tl ye yaptırıyorum ankarada ısterssen oranın adresını verım cıhazları alexandrıte
Bu nerdeyse 12 seans gitmişsiniz demektir. Makinenizin adı neydi? Ben de lazer yaptırıyorum, haftaya 5. seansıma gidicem. Bundan önceki seans yapılalı 2 ay olacak nerdeyse, ama hala çıkmadılar. ıpl lazere falan gitmediniz inş, ıpl de her ay seansa gidiliyordu, 12 ay devam geleceksiniz dediler bana. peki garanti veriyor musunuz dedim?
neyse ki dürüst davrandılar ve hayır dediler, aman arkadaşlar iyi araştırın.
ütülemeye gittim bi 6 ay dalan, sonra da başka bi şeye gittim onda da mesela kılların ütüne tutuyo çık yapıyo aleti acayip bi yanma oluyo. makinelerin adlarını bilmiyorum. bulunduğum bölgede sadece bunlar var, mecburumsiz neye gidiyorsunuz ?
2 makine kullanıyorlar, Alex. ve diot ama bana hangisini yapıyorlar inanın sormadım. Nedense oraya gidince, soğuk terler dökmekten, heyecandan bişey sormak aklıma gelmiyor. Dur bu gidişimde sorayım, inş unutmazsam.
Diğer lazer türlerini avantajı varmış gibi anlatıyorlar, ama tam anlamıyla bunlarla kurtulanı duymadım daha. Ama başka seçeneğim yok diyosan, sende haklısın ne yapacaksın.
ya diode yaptıracaksınız ya alex bunlar bile kezin çözüm değil incelince doğru iğneliye:) mecbur:)
daha önce kol altı için gittiğim özel hastaneye bugün ilk defa genital için gittim. ne olur ne olmaz diye gitmeden 1 saat önce emla sürdüm hiçbirşey hissetmedim.şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum..çok büyük rahatlık. hastaneden de çok memnunum..merak edenler özelden sorabilirler.. uygulama nd yag lazerle yapıldı. genital için 150, kol altı için 40 tl ödedim :)
merhaba, gittiğiniz yeri mesaj atabilir misiniz acaba? Benim mesaj hakkım olmadığından buradan yazmak durumunda kaldım
daha önce kol altı için gittiğim özel hastaneye bugün ilk defa genital için gittim. ne olur ne olmaz diye gitmeden 1 saat önce emla sürdüm hiçbirşey hissetmedim.şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum..çok büyük rahatlık. hastaneden de çok memnunum..merak edenler özelden sorabilirler.. uygulama nd yag lazerle yapıldı. genital için 150, kol altı için 40 tl ödedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?