• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Merhaba arkadaşlar aslında bu hem görüşlerimi anlatmak hem de fikir sormak için bir mesaj :)

Ben AS Estetik diye bir yere gittim bir kere lazer epilasyona genital ve koltuk altı için seans başına o zaman fiyat 65 TL idi. genital koltuk altı ve bikini 65 TL. Yer inanılmaz temiz çalışanlar çok iyi kullanılan cihaz da benim cilt tipime uygun bir cihaz. (tek cihazları var) sanırım esmerlere kullanılmıyor bu cihaz.

Neyse gittim ve hemen hemen 10 gün içinde tümü döküldü yaklaşık 1 ay kadar hiç çıkmadı fakat ben ikinci seansa gidemedim zamanım olmadığından o şekilde bıraktım. Geçenlerde tekrar gitmek için aradım ve Pendikte yeni şube açılmış ben de pendikte yaşıyorum ve şube açılışına özel genital koltuk altı ve bikini 45 TL seansı bunu paket olarak alınca da seans başı 30 ya da 35e geliyordu sanırım.

Çok çook uygun bence hatta fazla uygun geldi :) 8 seans uygulama 240 250 TL civarı.

Benim gördüğüm kadarıyla çok iyi bi yerdi fakat aranızda hakkında bir şey bilen var mı? Merak ediyorum normal mi bu fiyatlar?

Genital için lazer epilasyona gidiyorum ve batıklarımın olduğunu nemlendirici ve batık kremi kullanmam gerektiğini söylediler yoksa iz kalırmış. Ama iki krem 190 lira oluyor ve bence biraz pahalı, bu kremlere gerçekten gerek var mı? Başka nemlendirici kullaniyim dedim o nemlendiriciler de kıl kökünü besler dediler kızlar yardım edin batık izi mi kalıcak hep?? :25:

Benim gittiğim güzellik merkezinin yazdığı kremi dün aldım.. Fiyatı 3,5 tl..
Oturduğum yerdeki en çok tercih edilen güzellik merkezi olduğunu ve bu kremi lazer epilasyona giren herkese yazdıklarınıda belirteyim :)

Benim gittiğim güzellik merkezinin yazdığı kremi dün aldım.. Fiyatı 3,5 tl..
Oturduğum yerdeki en çok tercih edilen güzellik merkezi olduğunu ve bu kremi lazer epilasyona giren herkese yazdıklarınıda belirteyim :)

Teşekkür ederim peki ben bu kremin adını öğrenebilir miyim? Ve ne amaçlarla kullanıldığını? Bi de nereden alabilirim ki acaba? :3:

arkadaşlar merhaba,,,
ben de 2 seans laser yatırdım ist da bi yerde
çok memnun kaldım tüylerimin yarıdan fazlası gitti hamile olduğujm için ara verdim fakat doğum sorası devam edicem..
bunun içinde genital,koltukaltı,yarım bacak var,,,
bıyık bölgeme de iğneli yaptrıdım çok memnun kaldım
zaten çok fazla tüylü bi yapım yok sadece genital bölgedekiler nispeten kalın..
diğer bölgelerimdeki tüylerim ince,,,
ben laserin kalın tüylerde daah başarılı oludğunu duydum,,,
o yüzden sadce genitale laser yaptrısam
diğer ince tüylü bölgelere de iğneli yaptrısam diyorum ama
bu laserin daha ince tüyleri gören çeşidi var mı yyoksa laser mi yaptrımalıyım
ne dersiniz hangisi daha kesin sonuç verir

iyi bir lazer uygulamasında tüyler 2 aya yakın çıkmaz sonra çıkmaya başlar eğer kıllarınız ayda bir çıkıp her ay lazere gidiyorsanız muhtemelen kullanılan alet çok uygun değildir kkaldıki her ay lazer yaptırmak çok ta mantıklı değil

Selam kızlar,

Yakında lazere başlamayı planlıyorum. Genital bölge ve koltuk altı için. Ama ağrısı için çok endişeleniyorum.

Neler önerirsiniz? Gözümü o kadar korkuttular ki :( Ayağım geri gidiyor..

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :)

Selam kızlar,

Yakında lazere başlamayı planlıyorum. Genital bölge ve koltuk altı için. Ama ağrısı için çok endişeleniyorum.

Neler önerirsiniz? Gözümü o kadar korkuttular ki :( Ayağım geri gidiyor..

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :)

Sakın alex tercih etme çok acılı ama diode dediler acızız dediler inanmadım ama çok iyi acı az ve buz gibi başlık var

slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....

Özelden gittiğin merkezin adını atarmısın lutfen tel nosunu falan

arkadaşlar merhaba,,,
ben de 2 seans laser yatırdım ist da bi yerde
çok memnun kaldım tüylerimin yarıdan fazlası gitti hamile olduğujm için ara verdim fakat doğum sorası devam edicem..
bunun içinde genital,koltukaltı,yarım bacak var,,,
bıyık bölgeme de iğneli yaptrıdım çok memnun kaldım
zaten çok fazla tüylü bi yapım yok sadece genital bölgedekiler nispeten kalın..
diğer bölgelerimdeki tüylerim ince,,,
ben laserin kalın tüylerde daah başarılı oludğunu duydum,,,
o yüzden sadce genitale laser yaptrısam
diğer ince tüylü bölgelere de iğneli yaptrısam diyorum ama
bu laserin daha ince tüyleri gören çeşidi var mı yyoksa laser mi yaptrımalıyım
ne dersiniz hangisi daha kesin sonuç verir
canım lazer uygulanırken kıl kalınlığına göre uygun olan secenekle yapıyolar zaten sen farketmemişsindir muhtemelen.ben koltukaltı ve bacaklarını tamamen bitirmiş biri olarak gönül rahatlığıyla lazeri tavsiye ederim diyebiliyorum. bacaklarım felaketti özellikle ama tertemiz oldu şimdi çok rahatım bacaklarımın üst kısmında çok ince tüylü olan yerler vardı onlarda bitti. ben ozamanlar utandığım için genitali yaptırmadım ama şimdi çok pişmanım yeni evliyim ağda yapmak işkence tam anlamıyla. lazere başlasam rahim ve yumurtalıklara zarar verir diye korkuyorum. sen hamileymişsn bi zararını gördn mü? lazerden sonra 1 yıl bebek düşünmeyin diye duymustm

merhaba canım,
ben laseri öyle bi yaptırıyorum ki mecburiyetten..normalde ist.da yaşamıyoruz şu anda..ist a gittikçe laser yaptırdığım bi yer var hep orda yaptırıyorum.ben 2 seans gittim ama seanslar arası bayağı zaman var.ona rağmen laserle kaybolan tüyşlerim çıkmadı.hamilkte de hormonlar değişiyr çıkıyor diye bi söylenti var ama bende hamilelikte de çıkmadı..az kaldı doğum yapayım bebeğimi biraz büyüteyim devam edicem ben de..keşke genitale de yaptrırsaymışsın..bak ben genital yarım bacak koltuk altına yaptırdım tüyleirmin yarıdan fazlası gitti.sadece 2 seanst.alexadiite cihazı kullanıyporlardı..ben iğneliyi de düşünebilirim özellikle koltukaltı için.bacak için de daha inca tüyleri gören laser suprano muydu neydi işte onu yaptrmayı düşbym

Bende koltuk altı için lazere gidiyorum ilş başta alex ile tüyleri inceltiyorlar % 70 - 80 e kadar bitiyor sonrasında giode ile ince olanları yapıyorlar . Lazer için iki aletinde kllanılması şartmış aksi halde kesin sonuç olmazmış ..
Lazer uygulaması toplamda 3 dakika falan sürüyor atış bittiğinde acıda bitiyor ..

canım lazer uygulanırken kıl kalınlığına göre uygun olan secenekle yapıyolar zaten sen farketmemişsindir muhtemelen.ben koltukaltı ve bacaklarını tamamen bitirmiş biri olarak gönül rahatlığıyla lazeri tavsiye ederim diyebiliyorum. bacaklarım felaketti özellikle ama tertemiz oldu şimdi çok rahatım bacaklarımın üst kısmında çok ince tüylü olan yerler vardı onlarda bitti. ben ozamanlar utandığım için genitali yaptırmadım ama şimdi çok pişmanım yeni evliyim ağda yapmak işkence tam anlamıyla. lazere başlasam rahim ve yumurtalıklara zarar verir diye korkuyorum. sen hamileymişsn bi zararını gördn mü? lazerden sonra 1 yıl bebek düşünmeyin diye duymustm

alıntı yapmayı u nutmuşum arkadaşım..cevabım yukarda...

bence zararlı değildir herhalde. çünkü şuan tüy azaltıcı ağdalar var ve lazerden daha etkili Bıoder' in ağdası gibi.. takip ediyorum da bayağı kullanıcısı ve memnun olanı var

arkadaşlar ben de genital, koltuk altı birlikte başladım epilasyona 2008 yılında. o kadar rahat ki anlatamam. imkanı olan varsa mutlaka yaptırsın. sürekli acele acele bir işler kovalarken, bir şeylere yetişirken ciddi zaman kazancı. koltuk altım ohh missss, kolumu gönül rahatlığı ile kaldırırken, gönül rahatlığı ile askılı, salaş yarım kollar giyebiliyorum.
ama bir sorunum var genital bölgede seyrek de olsa üst kısımlarda hala çıkıyor. bir türlü bitmedi yaaa. o kadar çok para döktüm ki. hep bu son diye gittim. ama illa ki dayanamadım çıkanları aldırdım. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?

Back