ya kızlar cok acıdı genital diodda.siz ne kullandınız genitalde acı için emla krem alsam fayda edermi:26::26::26:
iyi geceler bayanlar
iki gün önce bir lazer merkezi ile görüşmeye gittim İzmir 'de . hem forumda hem de arkadaşlarımdan duydum merkezi gittim görüştüm . şuan Eylül sonuna kadar sürecek bir kampanyaları varmış her bölge yarı fiyatına . gittiğimde kadın öncelikli olarak hangi bölgeyi istiyorsam en azından o bölge için kampanyadan yararlanmamı istedi. bende genitali seçtim .400 lira 5 seans+5 kontrol olmak üzere. kıl yapısı genetik faktörlerin vs vs etkisiyle 10 seansta en kötü %70 en iyi %95'e kadar başarı sağlıyoruz dedi. %95 e kadar olan başarıyı ilk 10 seansta kazanırsak eğer dedi devamını önermiyoruz dedi benim konuştuğum doktor. nedeni de %5 lik kısım hem vajinal kayganlığa yardımcı olur hemde herhangi bir mikrop ve enfeksiyon gibi riskleri önlemeye yardımcı olur dedi. %100 lük bir sonuç isterseniz eğer mikrop ve enfeksiyon kapma riskiniz daha da fazlalaşabilir dedi. bana akla yakın açıklamalar gibi geldi. sizce nasıl ? sizlerde nasıldı? bilgilerinizi paylaşır mısınız ? ona göre merkezden randevu alacağım . şimdiden teşekkürler
mina merhaba cnm ankarada ÖZKAYA TIP MERKEZİNDE başlayacağım seans başına ücret alınıyormuş 300 tl seans, yarım bacak, bikini, kol altı. 4-8 arası dedi senin fiyat iyi sen nerde gidiyorsun
arkadaşlar ben de genital, koltuk altı birlikte başladım epilasyona 2008 yılında. o kadar rahat ki anlatamam. imkanı olan varsa mutlaka yaptırsın. sürekli acele acele bir işler kovalarken, bir şeylere yetişirken ciddi zaman kazancı. koltuk altım ohh missss, kolumu gönül rahatlığı ile kaldırırken, gönül rahatlığı ile askılı, salaş yarım kollar giyebiliyorum.
ama bir sorunum var genital bölgede seyrek de olsa üst kısımlarda hala çıkıyor. bir türlü bitmedi yaaa. o kadar çok para döktüm ki. hep bu son diye gittim. ama illa ki dayanamadım çıkanları aldırdım. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?
bende 10 aydır devam ediyorum lazere..bacaklarımda cok az kaldı..dedigin gibi genitalde hala var..gec bitiyor..:)
bende 10 aydır devam ediyorum lazere..bacaklarımda cok az kaldı..dedigin gibi genitalde hala var..gec bitiyor..:)
Ankara'da nereye gidiyorsun Fiyatları hakkında bilgi verir misin?
ben de anormallik var diye düşünmüştüm :) demekki genital genel olarak böyle neyse içim rahatladı :)
Genel olarak öyle..cogu kişide geç bittigini söyluyor..cogu kişide yarım bırakıyor..
o kadar pürüsüz oluyor ki ben asla yarım bırakmam :)) 6-7 ayda bir gidiyorum zaten olsun o kadar :))
Bende bırakmayı dusunmuyorum..bitene kadar devam..:)
15 gün içinde dökülme olur sonuçta ilk seans olduğu için geç dökülebilir..fakat 15. ve 21. gün aralarında herhangi bi gün rutuş yapılacaktır..ondan sonra kesin sonuç alırsın ama ilk seansta hızlı bi şekilde gelişmesini bekleme derim ben..
arkadaşlar genital epilasyon denince bile bende bir irkilme oluyor..lazersırasında inanılmaz canım yanıyor..cehennem ateşini hayal etmeme neden oluyor her seferinde..öyleki yeter tamam yarıda kalsın diyorum bazı seanslarda..bu kadar ağrılı olması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?