Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

iyi geceler bayanlar

iki gün önce bir lazer merkezi ile görüşmeye gittim İzmir 'de . hem forumda hem de arkadaşlarımdan duydum merkezi gittim görüştüm . şuan Eylül sonuna kadar sürecek bir kampanyaları varmış her bölge yarı fiyatına . gittiğimde kadın öncelikli olarak hangi bölgeyi istiyorsam en azından o bölge için kampanyadan yararlanmamı istedi. bende genitali seçtim .400 lira 5 seans+5 kontrol olmak üzere. kıl yapısı genetik faktörlerin vs vs etkisiyle 10 seansta en kötü %70 en iyi %95'e kadar başarı sağlıyoruz dedi. %95 e kadar olan başarıyı ilk 10 seansta kazanırsak eğer dedi devamını önermiyoruz dedi benim konuştuğum doktor. nedeni de %5 lik kısım hem vajinal kayganlığa yardımcı olur hemde herhangi bir mikrop ve enfeksiyon gibi riskleri önlemeye yardımcı olur dedi. %100 lük bir sonuç isterseniz eğer mikrop ve enfeksiyon kapma riskiniz daha da fazlalaşabilir dedi. bana akla yakın açıklamalar gibi geldi. sizce nasıl ? sizlerde nasıldı? bilgilerinizi paylaşır mısınız ? ona göre merkezden randevu alacağım . şimdiden teşekkürler

ya kızlar cok acıdı genital diodda.siz ne kullandınız genitalde acı için emla krem alsam fayda edermi:26::26::26:

Zaten genital bölgede dudak kısmına attırmamanız daha sağlıklı ve genellikle güzellik merkezleri o bölgeye atış yapmıyorlar. Bende estetisyenim ve müşterilerim bu konudan biraz şikayetçi çünkü genital lazere gelen kişiler genelde genitalin dudak kısmından tamamen kurtulmak istiyorlar ama malesef hem sağlık açısından kötü hemde vücudumuz buna izin vermiyor yani vücudumuzun genitalin dudak kısmındaki kıllara ihtiyacı olduğu için kıllar kendisini tekrar ediyor. :)

ben yaşadığım muhitte ismi duyulmuş bir yerde yaptırdım halada yaptırıyorum koltuk altı ve bikini bölgesi bitene kadar 50 tl idi güzel bir kampanya yakalamıştım şuan belki haa devam ediyorsa bilemiyorum ama genital için lazer çok iyi bir tercih

ben yaşadığım muhitte ismi duyulmuş bir yerde yaptırdım halada yaptırıyorum koltuk altı ve bikini bölgesi bitene kadar 50 tl idi güzel bir kampanya yakalamıştım şuan belki hala devam ediyorsa bilemiyorum ama genital için lazer çok iyi bir tercih

bende 10 aydır devam ediyorum lazere..bacaklarımda cok az kaldı..dedigin gibi genitalde hala var..gec bitiyor..:)

Panzehir cok dikkatlice okudum yazinizi ve sunu merak ediyorum 15 ila 21 gun arasinda dikulmeler meydana gelir demissiniz neye gore acaba bu rakam vede dokulmeleri gozle gorebiliyormuyuz acaba simdiden tesekur ederim sekerim iyi gunler..

arkadaşlar genital epilasyon denince bile bende bir irkilme oluyor..lazersırasında inanılmaz canım yanıyor..cehennem ateşini hayal etmeme neden oluyor her seferinde..öyleki yeter tamam yarıda kalsın diyorum bazı seanslarda..bu kadar ağrılı olması normal mi

acaba kaç seans gittin vede ne gibi değişiklikler gördün ilk gittiğinden beri nekadar dökülme oldu ilk seansın çok önemli benim için diod lazer mi yoksa diğerlerinden mi oldun şimdiden teşekür ederim iyi günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…