- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
Genital için lazer epilasyona gidiyorum ve batıklarımın olduğunu nemlendirici ve batık kremi kullanmam gerektiğini söylediler yoksa iz kalırmış. Ama iki krem 190 lira oluyor ve bence biraz pahalı, bu kremlere gerçekten gerek var mı? Başka nemlendirici kullaniyim dedim o nemlendiriciler de kıl kökünü besler dediler kızlar yardım edin batık izi mi kalıcak hep??
Benim gittiğim güzellik merkezinin yazdığı kremi dün aldım.. Fiyatı 3,5 tl..
Oturduğum yerdeki en çok tercih edilen güzellik merkezi olduğunu ve bu kremi lazer epilasyona giren herkese yazdıklarınıda belirteyim :)
Teşekkür ederim peki ben bu kremin adını öğrenebilir miyim? Ve ne amaçlarla kullanıldığını? Bi de nereden alabilirim ki acaba?
prednol-a diye geçio tatlım.. 3,5 tl..
Selam kızlar,
Yakında lazere başlamayı planlıyorum. Genital bölge ve koltuk altı için. Ama ağrısı için çok endişeleniyorum.
Neler önerirsiniz? Gözümü o kadar korkuttular kiAyağım geri gidiyor..
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :)
bende 150 ye yaptırıyorum canım.bence merkez iyi ise çok deil
slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
canım lazer uygulanırken kıl kalınlığına göre uygun olan secenekle yapıyolar zaten sen farketmemişsindir muhtemelen.ben koltukaltı ve bacaklarını tamamen bitirmiş biri olarak gönül rahatlığıyla lazeri tavsiye ederim diyebiliyorum. bacaklarım felaketti özellikle ama tertemiz oldu şimdi çok rahatım bacaklarımın üst kısmında çok ince tüylü olan yerler vardı onlarda bitti. ben ozamanlar utandığım için genitali yaptırmadım ama şimdi çok pişmanım yeni evliyim ağda yapmak işkence tam anlamıyla. lazere başlasam rahim ve yumurtalıklara zarar verir diye korkuyorum. sen hamileymişsn bi zararını gördn mü? lazerden sonra 1 yıl bebek düşünmeyin diye duymustmarkadaşlar merhaba,,,
ben de 2 seans laser yatırdım ist da bi yerde
çok memnun kaldım tüylerimin yarıdan fazlası gitti hamile olduğujm için ara verdim fakat doğum sorası devam edicem..
bunun içinde genital,koltukaltı,yarım bacak var,,,
bıyık bölgeme de iğneli yaptrıdım çok memnun kaldım
zaten çok fazla tüylü bi yapım yok sadece genital bölgedekiler nispeten kalın..
diğer bölgelerimdeki tüylerim ince,,,
ben laserin kalın tüylerde daah başarılı oludğunu duydum,,,
o yüzden sadce genitale laser yaptrısam
diğer ince tüylü bölgelere de iğneli yaptrısam diyorum ama
bu laserin daha ince tüyleri gören çeşidi var mı yyoksa laser mi yaptrımalıyım
ne dersiniz hangisi daha kesin sonuç verir
canım lazer uygulanırken kıl kalınlığına göre uygun olan secenekle yapıyolar zaten sen farketmemişsindir muhtemelen.ben koltukaltı ve bacaklarını tamamen bitirmiş biri olarak gönül rahatlığıyla lazeri tavsiye ederim diyebiliyorum. bacaklarım felaketti özellikle ama tertemiz oldu şimdi çok rahatım bacaklarımın üst kısmında çok ince tüylü olan yerler vardı onlarda bitti. ben ozamanlar utandığım için genitali yaptırmadım ama şimdi çok pişmanım yeni evliyim ağda yapmak işkence tam anlamıyla. lazere başlasam rahim ve yumurtalıklara zarar verir diye korkuyorum. sen hamileymişsn bi zararını gördn mü? lazerden sonra 1 yıl bebek düşünmeyin diye duymustm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?