Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben de çok tedirgindim. araştırdım biraz. çok yeni bir yöntem değil lazer, 40 yıllık geçmişi var. ayrıca doktorla konuştum kendisi de yaptırdığını söyledi. başka bir arkadaşım kadın doğum uzmanına sorduğunda zararsız olduğunu söylemiş. aynı doktor yıkama jellerinin ise kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söylemiş. benim içim rahatladı ve başladım.

zor ama epilasyonun sonucu bu zorluğa değer :)

iğneliyi arastırırken arkadasım bana teyzem yaptırdı koltukaltını ama 35 yasından önce yapan kısı önermemıs genclerdekı damarlarda catlama olabılıyomus ıgnelıde teyzesı 40 yasında yaptırmıs 10 yıldır tek tuy bıle cıkmamıs koltukaltında bu yuzden ıgnelıden vazgectım ben.

o yaştan sonra zaten kıl sayısı azalıyor eğer ağda gibi kökünden alma yöntemleri kullanıldıysa. asıl gençken kurtulmak lazım kıllardan ama sağlık da önemli tabii.
iğneli lazerden daha eski ve daha etkili bir yöntem ve daha korkutucu...

ben uzun süredir lazer yaptırıyorum, koltuk altıma başlayalı neredeyse 2 yıl olmuştur... 2 yılda bitmedi mi demeyin, hiç bir zaman o tüyler bitmiyor, şimdi yılda 3 kez falan gidip atış yaptırıyorum sadece, büyük bir kısmı döküldü, tüy gibi çıkıyor zaten... kendim cımbızla falan da çekebilirim çıkanları ama 30 tl ye yapıyorlar artık, yılda 3 kere için uğraşmayayım diyorum
genitale gelince 4. seansım, dökülme var ama çok değil, yer yer çıkmıyor, ama çok inceldi, ben seans aralarını da uzattığımda bitecek gibi durmuyor yani hiç öyle kesin bitecek diyen yerlere güvenmeyin... ordaki bayan bile bana lazer, geçici süreli bir uygulamadır dedi, hani 2 ay çıkmıyor, buna şükretmelisin demişti alexandrite yaptırın kesinlikle...
bir de ben genitale krem sürüp gidiyorum, belki o dökülme süresini uzatıyordur pahalı bir krem, ismini duymuşsunuzdur, diğer türlü dayanamıyorum malesef...

ayrıca ben bekarım çok araştırdım, zararı var mı yumurtalıklara diye... o kadar derine inmiyor ışınlar diyerek hep açıklama yaptı doktorlar... ama şunu diyim, kardeşim hamile kaldığında keşke bende zamanında lazer yaptırsaymışım dedi, çook büyük rahatlık

kesinlikle saglık daha önemli.damarım catladıktan sonra bır dunya damar sorunlarıyla ugrastıktan sonra varıslerım cıktıktan sonra kılsız kalmayı napim ben .kadınların sorunu malesef bu yapcak bısey yok.bende genıtalı yaptırıyorum ust kısım bıttı cıkanlarda cılız cılız 8. seansı yaptırdım toplasan 10 tuy bile yok ustte ama iç kısım.parca parca dökulmeler nerdeyse yarısından cogu eskısı gıbı cıkıyo.dayanamıyorum cok acıyo krem surdum gıttım ben bıgun o uyusturuculardan onlarıda fazla tavsıye etmıyoruz lazer ısınıyla o kremler karıstıgında yumurtalıklara zarar verebılır cunku kremle derıne ınebılıyo ısın dedı kadın.dayanabıldıgın kadar dayan dedı.artık napim 2 seans daha gıdıcem bıtmezse alıcam eldıvenle sürücem lımon suyu yada bıoder her ay yaparım yapcak baska bısey yok.

merhaba arkadaşlar,ben 6 ay önce İstanbulun meşhur kliniklerinden olan biyere genital lazer yaptırdım ve şuanda küçük küçük beyaz lekeler kaldı.Lekeler geçmiyor yapan doktor controtubex diye leke ilacı verdi ama oda işe yaramadı.Siz siz olun çok dikkatli olun hatta bana kalırsanız genital bölgesine yaptırmayın.:2:

o zaman lazer daha iyi gibi gözüküyor bu durumda :44:

bende iğneliden vazgeçtim sanırım lazer yaptırıcam inşallah güzel olur:)

o lekelerden bendede var kucuk kucuk beyaz sekılde zamanla kendılıgınden gecer dye dusunmustum gecmıcekmı sımdı.ne kadar kullandın o ılacı sen o ılac bıtımınde lekeler gectıgınde tekrar tuy cıkarsa bide.ama lekeler gecsınde artık tuy halledılır nasılsa.bnde lekeler cok dıkkatlı bakınca bellı oluyo fazlada degıl bıkaç tane aralıklı sekılde ust kısımda var ıc kısımda yok kı zaten ıc kısıma acıyo dıye pek yaptıramadım ben genelde uste yaptırmıstım.

Özel hastane de lazer epilasyon yaptırmak için ilk görüşme de randevu mu almak gerekiyor. Ve epilasyon ücreti dışında bir de her seans için randevu ücreti alınıyor mu ? Biri cevaplarsa çok sevincem.

Ben diod lazer yaptiriyorum genitale. Sanirim 6 yada 7 seansi bitirdm 1 seansim kaldi. Ust kisim ve altlar bacak taraflari tamamen bitti. Yanaklarda azalma incelme var, bende yanaklarin rengi cok koyu ve tuylerde inceldigi icin artik etki etmiyo gibi. Ama cok memnunum bukadarida yeter bana. Acisina gelince dayanilabilir bi aci. Ama son seansta felaketti. Ben iki ameliyat gecirdim boyle aci cekmedim hayatimda. Agdayla almanin milyon kati aci verdi. Hatta kendimi cok cektigim icin atislar havada kalmis kabuk bagladi hep. Gecti sora bisi kalmadi tabi. O an lanet olsun degmez bu aciya diosun ama sonralari rahatligini gorunce iyiki cekmisim degdi diosun.
Tehlikesine gelince bende cok korktum korkuyorumda yumurtlaiklara zarar verir die. Ama baslamadan once bi cok doktora danistim, hicbir zarari yok dediler. İnsallah olmaz..

Selam Arkadaslar

Lazer Epilasyon konusunda bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Ben 4 yil Lazer epilasyon Tedavisi gördüm daha önce yüzümden 6 ay sonra basa döndüm . Simdi ise Yüz kollar bacaklar olmak üzere bircok yerde sorunlarim var bana Tedavi oldugunuz ve memnun kaldiginiz merkezleri mesaj olarak yollarsaniz cok sevinirim . Evliyim 1 Oglum var ve cok mutsuzum

Mesajlarinizi heyecanla bekliyorum

Genital için lazer epilasyona gidiyorum ve batıklarımın olduğunu nemlendirici ve batık kremi kullanmam gerektiğini söylediler yoksa iz kalırmış. Ama iki krem 190 lira oluyor ve bence biraz pahalı, bu kremlere gerçekten gerek var mı? Başka nemlendirici kullaniyim dedim o nemlendiriciler de kıl kökünü besler dediler kızlar yardım edin batık izi mi kalıcak hep??

arkadaşlar bende bahçelievler nexus lazer epilasyona gidiyorum. gayet memnunum sadece randevu alırken nerdeyse bir ay önceden randevu almanız gerekiyor o kadar

arkadaşlar bende bahçelievler nexus lazer epilasyona gidiyorum. gayet memnunum sadece randevu alırken nerdeyse bir ay önceden randevu almanız gerekiyor o kadar

Merhaba ben koltuk altı için gittim 35 tl bir seansı ilk seansta başladı rahatlığı genital bölgeyede istiyorum 100 tl miş bu arada oda ve 3. seanstan sonra %10 indirim uygulamaya başlıyorlarmış ama gebe olma ihtimalim var zararı olur mu acaba

Arkadaşlar ben Beylikdüzünde bi yere gidiyorum yeni açılmış çok temiz steril bi ortam çalışanları çok titiz ve dikkatli bu ağustosun sonuna kadar komple lazer 800 tl çok uygun bi kampanya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…