• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

aslında küçük bir şehirdeyiz ve güzellik merkezlerinden başka lazer yaptırabileceğim bir yer yok:50:
Bİr çok yerde İPL'in kesin sonuç olmadığını öğrendim ama 2-3 sene idare etse beni yeter. Kendimi büyük şehire atınca yüz için iğneli falan düşünüyorum:50:

ipl hiç başlamasaydın keşke ama madem 2-3 sene idare etse yeter diyosun

zaten 1 yıldan fazla sürüyor bitmesi gerçi kıl yapısına göre de değişir ama

kaç seanslık paket,hangi bölgeler var ve ne kadara anlaştın acaba :26:

ipl hiç başlamasaydın keşke ama madem 2-3 sene idare etse yeter diyosun

zaten 1 yıldan fazla sürüyor bitmesi gerçi kıl yapısına göre de değişir ama

kaç seanslık paket,hangi bölgeler var ve ne kadara anlaştın acaba :26:
benim 20 seansa kadar görünüyor ama istediğim zaman bırakabiliyorum tabi.
ekstra paket yani yüz-sırt-bel-göbek-bacak-genital-tüm kol-tüm bacak-koltuk altı 2000 lira onu da 5 taksit halinde ödüyorum.
hormon sorunu olmamasına rağmen baya tüylüyüm yani o yüzden 2-3 sene yeterli gerçekten

benim 20 seansa kadar görünüyor ama istediğim zaman bırakabiliyorum tabi.
ekstra paket yani yüz-sırt-bel-göbek-bacak-genital-tüm kol-tüm bacak-koltuk altı 2000 lira onu da 5 taksit halinde ödüyorum.
hormon sorunu olmamasına rağmen baya tüylüyüm yani o yüzden 2-3 sene yeterli gerçekten

hımm fiyarı uygunmuş

inşallah istediğiniz sonucu alırsınız

dediğim gibi emle sürerek gidebilirsiniz seanslara:34:

bende 2 seans yaptırdım üst bölgede hala tüylerim çıkmadı. 2 ay oldu üstelik alt için pztesi gidicem. bırakmak sorun değilki bırakmayın. sonuçta bünyeye tüye göre sonuç alıyosunuz ama alıyosunuz sonuçta. uzun vadeli bir işlem uzun soluklu sonuçları da hepimiz bunu bilip başlıyoruz zaten. koltuk altıma 3 seans gittim ben 2 ay oldu çok azı çıktı çıkanlarda çok ince. 2-3 ay arayla giderim heralde bitene kadar.

Bende yaptırmayı düşünüyorum bütün vücut 400 e falan geliyor. Ama bir kuaför salonunda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum tabiki. Arkadaşım orada yaptırdı ve daha ilk seansta gözle görülür sonuçlar aldı. Ama genital bölge için çok acıyor diyor. Gerçekten o kadar çok acıyor mu ? Ve hamilelikten sonra tekrar tüy çıkıyormuş doğru mu ? :(

Bende yaptırmayı düşünüyorum bütün vücut 400 e falan geliyor. Ama bir kuaför salonunda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum tabiki. Arkadaşım orada yaptırdı ve daha ilk seansta gözle görülür sonuçlar aldı. Ama genital bölge için çok acıyor diyor. Gerçekten o kadar çok acıyor mu ? Ve hamilelikten sonra tekrar tüy çıkıyormuş doğru mu ? :(

Kesinlikle kuaförde yaptırma canım bence. hastanelerde falan daha iyi doktor var neticede. önce bitiyor gibi yapıyorlar sonra tekrar çıkıyo.

Hanımlar bende çikolata kisti var ve bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırmak istiyorum..
Kisti olup da lazer yaptıran var mı?
Veya yaptıranı duyan?

yazın yaptırmakta bir sakınca varmı acaba ? bazı kişiler lazer seansları bittikten bir süre sonra tekrar tüy çıktığını söylüyorlar kesin çözüm mü :/

alex makıne ıle genıtalımı yaptırıyorum ve bır yılda neredeyse yüzde doksan bıttı bıtmeyen de okadar ince çıkıyorkı gorunmuyor cok memnunum :46:

Ben ocak ayında başladım. Tüm vücut anlaştım. Koltuk altında çok ince tüyler var şu anda. Bıyık ve yüz de yaptırıyorum. Yüzüme 3 defa yaptırdım en son yüze yaptıralı 3 ay oldu ve eski halinden çok iyi durumda. Bıyık bile azaldı sanki. Ayda bir gidiyorum ve son ayda bıyıklarımı evde kısaltma ihtiyacı bile duymadım. Genital biraz geç cevap veriyor. Son iki seanstır oldukça azaldı. Hatta benim bacaklardan umudum yoktu onlar bile azaldı. Şimdilik durum böyle ama bir kaç yıl sonra tekrar tüyler çıkarsa bilemiyorum.

bende yaptırmak istiyorum ama genital bölgede lazer sorun olmaz mı kısırlaştırabilir çocuk sorunu yaşarsın dediler :18:

canım bende tüm vücut olarak düşünüyorum ve yazın başından beri nette araştırma yapıyorum. bazısı sadece deri yüzeyi olduğu için zararsız diyo bazıları da belli olmaz diyo. bende çok arada kaldım açıkçası :44:

canım bende tüm vücut olarak düşünüyorum ve yazın başından beri nette araştırma yapıyorum. bazısı sadece deri yüzeyi olduğu için zararsız diyo bazıları da belli olmaz diyo. bende çok arada kaldım açıkçası :44:

işte kesin bi şekilde aydınlatılsak ne güzel olur şöyle ki ben orası hariç her yeri yaptırıcam belki biraz daha ileriki zamanlarda da genital bölgeyi yaptırırım yeni şeyler bunlar kim bilir ne problemler yaratıyor yapan yaptırdı bi 3-4 yıl sonra sorunu olan olursa medyada duyulur zaten en çok da genital bölge yapılması taraftarıydım oysaki:( peki iğneli de bi sorun olur mu sonuçta o ışınla ilgili değil:)

işte kesin bi şekilde aydınlatılsak ne güzel olur şöyle ki ben orası hariç her yeri yaptırıcam belki biraz daha ileriki zamanlarda da genital bölgeyi yaptırırım yeni şeyler bunlar kim bilir ne problemler yaratıyor yapan yaptırdı bi 3-4 yıl sonra sorunu olan olursa medyada duyulur zaten en çok da genital bölge yapılması taraftarıydım oysaki:( peki iğneli de bi sorun olur mu sonuçta o ışınla ilgili değil:)

iğneli hakkında hiçbir fikrim yok :50: aslında onu da iyice araştırmak lazım. allahımmm güzellik bu kadar zor mu yaa :52: :27:

canım ben bırakalı 2 yılı aşkın bir süre oldu. beş yıl once başlamıştım yaptırmaya. tüyler tamamen bitmiyor bunu bil ozellkle genital bölge için konuşuyorum. üstteki kalın sert olanlar bitiyor tertemiz üst taraf ama alt bitmiyor ince olduğu için. tabi kişiden kişiyede değişir ben sarışınım o nedenle daha zordu benim içim ama esmer olan arkadaşlarım ve çevremde çok yaptıran yakınlarım var kimsenin tamamen bitmedi ona gore başla. sonuç kötümü hayır çok rahatım tabiki ama neyle karşılaşacağını bil diye diyorum. kollarımdan ve kol altımdan daha memnunum.bacagı yarım bıraktım onada başlıycam yakında. birde aleksandrayt olan bir merkeze git mutlaka. diğerlerinden daha kısa sürede sonuç alırsın bide dökülme daha çabuk oluyor.

ben alexandritle uygulama yaptırıyorum çok memnunum. ilk uygulamayı iki ay geçti çoğu döküldü şimdi tek tük tüyler var.
ama tüyler hiçbir zaman tamamen bitmez bunu da aklınızda bulundurun bence. :34:

Back