• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

bende ilk seansıma 6 nisan da gittim . 2.seansım 18 mayıs. Ilk seanstan sonra 8 gün geçti ama sadece 3 4 kıl dökülmüştür. Dökülmeler ne zaman olacak heyecanla bekliyorum .benim gittiğim yerde de kontrol seansı yok ,daha doğrusu bir sonraki randevuyu oluşturuyorlar çıktıktan sonra bende hiç sormadım kontrol seansı var mı diye olsa çağrırlar herhalde :37:

dökülme bende 10-15 gün arasında gerçekleşti.. Bazı bölgeler kendiliğinden döküldü bazı bölgelerde ben elimle tuttuğumda elimde kalacak şekilde dödüldü ve şuan dökülme bitti bende ... Yeni seansa kadar çıkmasını bekleyeceğim..

melesef bende mersinde bi çokyerle görüştüm bir kısmı kontrol seansı uyguluyordu ama gittiğim özel hastane(tavsiye üzerine gidiyorum) kontrol seansı uygulamıyor malesef... Ilk seansımı 29 martta gitim ve ikinci seans için 16 mayısa gün verdiler takribi 45 günlük bir periyot... Ikinci seansa gittikten sonra tecrübelerimi yine yazacağım

bende mersinde özel bir hastanede yaptırıyorum. 13 gün oldu hala yumuşak bölgedekiler dökülmedi. bu 2. seansımdı.

bende mersinde özel bir hastanede yaptırıyorum. 13 gün oldu hala yumuşak bölgedekiler dökülmedi. Bu 2. Seansımdı.
hangi hastane merak ettim ama sanırım isim zikredemiyoruz .. Ben önceden pozcuda olan ve şimdi mezitliye taşınan özel hastaneye yaptırıyorum

Son düzenleme:

melesef bende mersinde bi çokyerle görüştüm bir kısmı kontrol seansı uyguluyordu ama gittiğim özel hastane(tavsiye üzerine gidiyorum) kontrol seansı uygulamıyor malesef... Ilk seansımı 29 martta gitim ve ikinci seans için 16 mayısa gün verdiler takribi 45 günlük bir periyot... Ikinci seansa gittikten sonra tecrübelerimi yine yazacağım

ama mutlaka kontrole çağırmaları lazım kontrol etmeden nerden bilicekler bi sonraki seansta nasıl yapıcaklarını ya uyguladıkları seans la dökülme olmuyosa fayda etmiyosa

6 Nisan da ilk genetial seansımı oldum,12 gün sonra dökülmeler başladı ,şuan sadece lazerin görmediği üst kısımda 5 6 tane kıl var ,alt kısım biraz daha fazla. Tam 5 hafta oldu bugün .2. seansıma gittim , tam anlamıyla daha çıkmadığı için 2 hafta sonraya ertelediler. yani ilk seansımdan 7 hafta sonra gitmiş olacağım. bu geçen 7 hafta süreci umarım kıllarım çıkar .Sizin genetial randevu aralarınız yaklaşık kaç hafta kızlar ?:44:

6 Nisan da ilk genetial seansımı oldum,12 gün sonra dökülmeler başladı ,şuan sadece lazerin görmediği üst kısımda 5 6 tane kıl var ,alt kısım biraz daha fazla. Tam 5 hafta oldu bugün .2. seansıma gittim , tam anlamıyla daha çıkmadığı için 2 hafta sonraya ertelediler. yani ilk seansımdan 7 hafta sonra gitmiş olacağım. bu geçen 7 hafta süreci umarım kıllarım çıkar .Sizin genetial randevu aralarınız yaklaşık kaç hafta kızlar ?:44:

Seans - kontrol arası 15 gün, kontrol - seans arası da 40 gün verdi.

ilk genetial seansım üzerinden tam 39 gün geçti dökülen yerlerde çıkmadı.alt kısımlarda ara ara var. ikinci seansım bu ayın 25 i :42:

Ben 2. seansımı olmuştum geçenlerde. Benim de öyle oluyor genelde, her yerde çıkmadı. Ona göre de tarama yapıyor.

haftaya başlıyorum bende.gidenlere bi sorum olacaktı,seans arasında çıkan tüyleri yine jiletle alabiliyoruz dimi?
önceden gitmişliğim var ama seneler oldu hatırlayamıyorum. alamıyorsak 2 ay o tüylerle mi gezeceğiz :26:

haftaya başlıyorum bende.gidenlere bi sorum olacaktı,seans arasında çıkan tüyleri yine jiletle alabiliyoruz dimi?
önceden gitmişliğim var ama seneler oldu hatırlayamıyorum. alamıyorsak 2 ay o tüylerle mi gezeceğiz :26:

ben dördüncü seansıma başlıcam şimdi ilk seanstan itibaren hiç jilet vurmama gerek kalmadı o kdr az çıktıki estetisyende jilet vurmadan gel dedi görünce eğer çok uzamadysa jilet vurmana gerek yok zaten ayda bi seansa gttim seanstan 15 gün snrada kontrole çağırıyo gene lazer yapıyo çıkmıyo fazla o yzden

ben dördüncü seansıma başlıcam şimdi ilk seanstan itibaren hiç jilet vurmama gerek kalmadı o kdr az çıktıki estetisyende jilet vurmadan gel dedi görünce eğer çok uzamadysa jilet vurmana gerek yok zaten ayda bi seansa gttim seanstan 15 gün snrada kontrole çağırıyo gene lazer yapıyo çıkmıyo fazla o yzden

kontrol olacak mı sormamıştım kontrol olursa sorun değilde diğer türlü çıkarsa azda olsa şort falan giyicem sorun olur diye korktum.
teşekkür ederim cevap verdiğin için,umarım benimde dediğiniz gibi olur:16:

İlk genetial seansımı 6 Nisan'da olmuştum ,
bugün 7.hafta ve ikinci seansımı oldum ,
hatta üstlerde pek yoktu yapan kız daha ilk seanstan oralardaki bazı kıllar yok olmuş görünüyor dedi ,
çıkan alt kısımlara yaptı ,ama popoyu önemsemedi gibi geldi 10 dk bitti zaten.Ayrıca 16 derece civarı uyguladı işlemi.
3.seansımı da 30 Hazirana verdi ,her seansımı yazıyorum ,bilgi amaçlı
:42:

Genitalde benim gibi en düşük derecede bile inanılmaz acı çekip yarıda bırakanlar var mı:D
Uyuşturucu krem mi kullanmalıyım devam etmemeli miyim bilemedim

Genitalde benim gibi en düşük derecede bile inanılmaz acı çekip yarıda bırakanlar var mı:D
Uyuşturucu krem mi kullanmalıyım devam etmemeli miyim bilemedim

alex le mi yaptırıyosun bu kaçıncı seansın canm

paket olarak mı anlaştın yoksa seans olarak mı :26:

alex le mi yaptırıyosun bu kaçıncı seansın canm

paket olarak mı anlaştın yoksa seans olarak mı :26:
e-light ipl ile başladım ilk seansımdı diğer bölgelerde 20'ye kadar çıktığını söyledi ama genitalde en düşüğe bile dayanamadım. paket olarak anlaşmıştım, extra paket tüm vücut

e-light ipl ile başladım ilk seansımdı diğer bölgelerde 20'ye kadar çıktığını söyledi ama genitalde en düşüğe bile dayanamadım. paket olarak anlaşmıştım, extra paket tüm vücut

eğer ödeme yapmadıysan yada iade ediyorlarsa iade iste ama hiç sanmıyorum

öyle bir imkanın yoksa EMLA krem sür uygulamaya gitmeden yarım saat 45 dk. önce

uyuşur sen de hissetmezsin paketin de yanmamış olur

eğer iade söz konusu olursa sana ütüleme lazeri tavsiye ederim :31:

eğer ödeme yapmadıysan yada iade ediyorlarsa iade iste ama hiç sanmıyorum

öyle bir imkanın yoksa EMLA krem sür uygulamaya gitmeden yarım saat 45 dk. önce

uyuşur sen de hissetmezsin paketin de yanmamış olur

eğer iade söz konusu olursa sana ütüleme lazeri tavsiye ederim :31:
aslında küçük bir şehirdeyiz ve güzellik merkezlerinden başka lazer yaptırabileceğim bir yer yok:50:
Bİr çok yerde İPL'in kesin sonuç olmadığını öğrendim ama 2-3 sene idare etse beni yeter. Kendimi büyük şehire atınca yüz için iğneli falan düşünüyorum:50:

Back