aslında küçük bir şehirdeyiz ve güzellik merkezlerinden başka lazer yaptırabileceğim bir yer yok
Bİr çok yerde İPL'in kesin sonuç olmadığını öğrendim ama 2-3 sene idare etse beni yeter. Kendimi büyük şehire atınca yüz için iğneli falan düşünüyorum
benim 20 seansa kadar görünüyor ama istediğim zaman bırakabiliyorum tabi.ipl hiç başlamasaydın keşke ama madem 2-3 sene idare etse yeter diyosun
zaten 1 yıldan fazla sürüyor bitmesi gerçi kıl yapısına göre de değişir ama
kaç seanslık paket,hangi bölgeler var ve ne kadara anlaştın acaba :26:
benim 20 seansa kadar görünüyor ama istediğim zaman bırakabiliyorum tabi.
ekstra paket yani yüz-sırt-bel-göbek-bacak-genital-tüm kol-tüm bacak-koltuk altı 2000 lira onu da 5 taksit halinde ödüyorum.
hormon sorunu olmamasına rağmen baya tüylüyüm yani o yüzden 2-3 sene yeterli gerçekten
2 seansta bir sonuç beklenemez zaten:26:ben 2 seans gitmiştim istediğim sonucu vermedi bıraktım pişmanım
Bende yaptırmayı düşünüyorum bütün vücut 400 e falan geliyor. Ama bir kuaför salonunda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum tabiki. Arkadaşım orada yaptırdı ve daha ilk seansta gözle görülür sonuçlar aldı. Ama genital bölge için çok acıyor diyor. Gerçekten o kadar çok acıyor mu ? Ve hamilelikten sonra tekrar tüy çıkıyormuş doğru mu ?
Bende 7. seanstayım makınanın adı kuantum memnunum sımdılık bakalım ...
bende yaptırmak istiyorum ama genital bölgede lazer sorun olmaz mı kısırlaştırabilir çocuk sorunu yaşarsın dediler :18:
canım bende tüm vücut olarak düşünüyorum ve yazın başından beri nette araştırma yapıyorum. bazısı sadece deri yüzeyi olduğu için zararsız diyo bazıları da belli olmaz diyo. bende çok arada kaldım açıkçası :44:
işte kesin bi şekilde aydınlatılsak ne güzel olur şöyle ki ben orası hariç her yeri yaptırıcam belki biraz daha ileriki zamanlarda da genital bölgeyi yaptırırım yeni şeyler bunlar kim bilir ne problemler yaratıyor yapan yaptırdı bi 3-4 yıl sonra sorunu olan olursa medyada duyulur zaten en çok da genital bölge yapılması taraftarıydım oysakipeki iğneli de bi sorun olur mu sonuçta o ışınla ilgili değil:)
iğneli hakkında hiçbir fikrim yokaslında onu da iyice araştırmak lazım. allahımmm güzellik bu kadar zor mu yaa
işte kesin bi şekilde aydınlatılsak ne güzel olur şöyle ki ben orası hariç her yeri yaptırıcam belki biraz daha ileriki zamanlarda da genital bölgeyi yaptırırım yeni şeyler bunlar kim bilir ne problemler yaratıyor yapan yaptırdı bi 3-4 yıl sonra sorunu olan olursa medyada duyulur zaten en çok da genital bölge yapılması taraftarıydım oysakipeki iğneli de bi sorun olur mu sonuçta o ışınla ilgili değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?