Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu
ten rengine göre acı değişir diyenler olmuş anlayamadım acı ile ne ilgisi var açıklayabilirmi bilenler acaba?bir de ağdadan daha fazla acıyo işte çok acı hissedilio diyenler olmuş..yani her seanstamı çok acı oluyor yoksa ilkmi?daha sonra kalanlar oluyormuş ee onlar??
kızlar ben de lazer ile bikini bölgesi ile karnımı yaktırmak istiyorum ama herhangibir zararı olur mu:::özellikle de karnımı yaktırsam ilerde sorun olur mu acaba
kızlar nasıl çırılçıplak yaptırıyorsunuz ya anlamıyorum ben çok korkarım heralde acıya da dayanamam
yanlış anlamayın merak ediyorum :) biri beni ikna etsin[/QUOTE
ilk seansta biraz utanıyorsun ama sonra alışıyorsun, zaten işlemi yapan bayan tecrübeli biri olduğu için seni huzursuz eden bir ortam olmuyo kesinlikle...ben ağrı eşiğim düşük olduğu için genital bölgeye emla krem kullanıyorum ve alexsandrete lazer yaptırıyorum, yine de acı oluyo ama her ay ağdayla uğraşmaktansa bu acıya katlanmayı tercih ederim...büyük rahatlık, başlamadan önce ben de senin gibi çok kararsızdım, arkadaşımın beni ikna etmesiyle karar verdim, şimdiki aklım olsa bunca yıl ağdaymış, jiletmiş, tüy dökücü kremmiş bunlarla uğraşıcağıma keşke çok daha önceden başlasaydım diyorum...o yüzden bence hiç tereddüt etme,temizlik gibisi yok...
Kızlar bu genitalde tüm bölgeyemi yapılıyor, yani ağda gibi altı üstü, önü arkası her yere uyguluyorlar demi lazeri. Yoksa genital die gidip sadece üst kısımları yapıp bırakmıyorlar demi?
ben ıkı arkadasın sonuclarını beklıyorum gercı bırısı gayet memnun yazın cok raht ettım dedı bir görüşeyım onla sana gıttıgı yerı bıldırırım
İnanç konusunda yorum yapamam, ama ben bacak, koltuk altı ve genital bölgedeki kıllarımın bir faydasını görmedim
Aksine her zaman sağlıksız ve pis oldukları için temizlenme ihtiyacı duymuyormuyuz? Madem faydası var neden temizleniyoruz?
peki, bu bölgeye yaptırdıktan sonra hissizlik veya ciltte tahriş gibi sorunları olan oldu mu?
kızlar bişey sorucam mesela genital bölge 100 tl 150 tl falan yazmışsınız ya,bu sadece 1 seans ücretimi yoksa orda ki tüyler bitene kadar mı anlaşılan fiyat????
kızlar bişey sorucam mesela genital bölge 100 tl 150 tl falan yazmışsınız ya,bu sadece 1 seans ücretimi yoksa orda ki tüyler bitene kadar mı anlaşılan fiyat????