• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kızlar ben de lazer ile bikini bölgesi ile karnımı yaktırmak istiyorum ama herhangibir zararı olur mu:::özellikle de karnımı yaktırsam ilerde sorun olur mu acaba

bıkını genıtale dahıl deıl mı ayrı ayrı mı alıolar ? ben genıtale baslıcam bı yere sordum 110 dedı bırı 120 dedı. bırı tıp merkezı dıgerı normal kurulus kararsız kaldım.

ten rengine göre acı değişir diyenler olmuş anlayamadım acı ile ne ilgisi var açıklayabilirmi bilenler acaba?bir de ağdadan daha fazla acıyo işte çok acı hissedilio diyenler olmuş..yani her seanstamı çok acı oluyor yoksa ilkmi?daha sonra kalanlar oluyormuş ee onlar??

Ten rengi koyu olanlara isin derecesi daha arttirarak veriliyor ki tuyleri gorsun.. ama acik renkli oldugunda tuyler de koyu renk ise isinin derecesi daha dusuk oluyor. Aci da isinin derecesi ile dogru orantili oldugundan tenrengine gore degismesi boyle oluyor.
Ben acik tenliyim agdaya gore daha az aci duydum ama alexandrite ile. Bir de diod var o kesinlikle agdadan cok daha fazla aci veriyor.
Ilk seans da killar en yogun oldugu icin daha fazla aci hissediyorsun ama azaldikca atis sayisi azaldigindan aci da azaliyor.
Lazer sonrasinda ayva tuyu dedikleri sekilde kalanlar oluyor onlari istersen igne ile halledebilirsin ama zaten bir iki tane oluyor rahatsiz etmiyor cok rahatsiz ederse de cimbizla bile alabilirsin iki saniyede..

slm kızlar.bende genital bölgeme lazer yaptırmak istiyorum. gidipte memnun olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.avrupa yakasında oturyorum..

kızlar nasıl çırılçıplak yaptırıyorsunuz ya anlamıyorum ben çok korkarım heralde acıya da dayanamam
yanlış anlamayın merak ediyorum :) biri beni ikna etsin

Kızlar bu genitalde tüm bölgeyemi yapılıyor, yani ağda gibi altı üstü, önü arkası her yere uyguluyorlar demi lazeri. Yoksa genital die gidip sadece üst kısımları yapıp bırakmıyorlar demi?

kızlar ben de lazer ile bikini bölgesi ile karnımı yaktırmak istiyorum ama herhangibir zararı olur mu:::özellikle de karnımı yaktırsam ilerde sorun olur mu acaba

ben genital, bikini bölgesi, göbek ve koltukaltı yaptırıyorum. Güvenli bir yerde yaptırırsan hiç bi zararı yok bence, ben gayet memnunum...ilerde de bir zararı olacağını düşünmüyorum. Ben kadın hastalıkları doktoruna lazer epilasyon yaptırmamın ilerde yumurtalıklara bir zararı olma ihtimali olur mu diye sormuştum, hiç bir zararı yok yaptırabilirsin dedi...

kızlar nasıl çırılçıplak yaptırıyorsunuz ya anlamıyorum ben çok korkarım heralde acıya da dayanamam
yanlış anlamayın merak ediyorum :) biri beni ikna etsin[/QUOTE

ilk seansta biraz utanıyorsun ama sonra alışıyorsun, zaten işlemi yapan bayan tecrübeli biri olduğu için seni huzursuz eden bir ortam olmuyo kesinlikle...ben ağrı eşiğim düşük olduğu için genital bölgeye emla krem kullanıyorum ve alexsandrete lazer yaptırıyorum, yine de acı oluyo ama her ay ağdayla uğraşmaktansa bu acıya katlanmayı tercih ederim...büyük rahatlık, başlamadan önce ben de senin gibi çok kararsızdım, arkadaşımın beni ikna etmesiyle karar verdim, şimdiki aklım olsa bunca yıl ağdaymış, jiletmiş, tüy dökücü kremmiş bunlarla uğraşıcağıma keşke çok daha önceden başlasaydım diyorum...o yüzden bence hiç tereddüt etme,temizlik gibisi yok...

İnanç konusunda yorum yapamam, ama ben bacak, koltuk altı ve genital bölgedeki kıllarımın bir faydasını görmedim :19:

Aksine her zaman sağlıksız ve pis oldukları için temizlenme ihtiyacı duymuyormuyuz? Madem faydası var neden temizleniyoruz?

İnanç konusunda yorum yapamam, ama ben bacak, koltuk altı ve genital bölgedeki kıllarımın bir faydasını görmedim :19:

Aksine her zaman sağlıksız ve pis oldukları için temizlenme ihtiyacı duymuyormuyuz? Madem faydası var neden temizleniyoruz?

ilk olarak inanç konusuna girmemiş sonra neden temizliyoruz madem demişsin anlayamadım..yani temizlemek zorundayız almak zorundayız tabikde..buradaki tk fark almak zorundasın aldırmak değil..
inanç konusunda bende gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum..bi ara düşündüm bende ve vageçtim bu nedenle..yani gösterilmeyen yerleri sen sırf rahatlık için açıosun snuçta orda..gitme nedenin sanki hastalıkmı yada benzeri hayır rahatlık..
herkesin kendisine kalmış ben sadece bunu söylemek istedim,tepki almak değil bu arada:60:

Kızlar ben Ankarada hijyenik ve gercekten tüyleri bitirecek bir yer ariyorum . Gittigi yerden Memnun kalan birileri varsa bana da adini Ozel msj atabilr mi. Lutfeeennn Nollurrrrrrrr:16:

kızlar bişey sorucam mesela genital bölge 100 tl 150 tl falan yazmışsınız ya,bu sadece 1 seans ücretimi yoksa orda ki tüyler bitene kadar mı anlaşılan fiyat????

Back