Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bir acı olamaz resmen hopladım genital ilk seansta :))hatta duydum ki tekme atan bile olmuş geçen hafta alex 2011 model makina.ama bu uyuşma ne zaman geçecek iç tarafta korkuyorum .geçmezse birdaha ki seansa sadece üst yaptırıcam
ya ilk kez genital epilasyon yaptırdım dün ama sanki iç tarafta uyuşma var.acaba hissizlik yapar mı bu kadın olmak ne zor yaaa.deneyimli arkadaşlar cvp ltfen
izmirde lazere gidenler lütfen nerde yaptırıyor, bilgi verebilir misiniz?
Ben de yüzüm bacaklarım koltuk altı kollarım heryerime yaptırıyorum lazerı ama bır genıtale baslayamadım cunku korkuyorum canım cok tatlıdır benım ondan korkuyorum bıde cekınıyoum acmaya bacaklarıma bıle yaptırrıken canım cıkıyo utanctan başlamam lazım cunku agda yapamadıgım ıcın tuy dokucu kullanıyorum oda batık yapıp ıltıhaba sebep oluyor.Hayırlısıyla onumuzdekı ay baslıcam ıns benım gıttıgım yer IPL cıhazı kullanıyor memnunum baya
Ben de yüzüm bacaklarım koltuk altı kollarım heryerime yaptırıyorum lazerı ama bır genıtale baslayamadım cunku korkuyorum canım cok tatlıdır benım ondan korkuyorum bıde cekınıyoum acmaya bacaklarıma bıle yaptırrıken canım cıkıyo utanctan başlamam lazım cunku agda yapamadıgım ıcın tuy dokucu kullanıyorum oda batık yapıp ıltıhaba sebep oluyor.Hayırlısıyla onumuzdekı ay baslıcam ıns benım gıttıgım yer IPL cıhazı kullanıyor memnunum baya
bende yaptırıyorum 150 tl ama burda daha önce yaptıran arkadaşımın seasları bittikten sonra kılların tekrar çıktığını söyledi.sadece incelme olmuş benimde bu yüzden kafam karıştı daha önce yaptırıpta yüzde yüz çözüm bulan oldumu?bilgilerinizi bekliyorum