• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ya ilk kez genital epilasyon yaptırdım dün ama sanki iç tarafta uyuşma var.acaba hissizlik yapar mı bu kadın olmak ne zor yaaa.deneyimli arkadaşlar cvp ltfen

böyle bir acı olamaz resmen hopladım genital ilk seansta :))hatta duydum ki tekme atan bile olmuş geçen hafta alex 2011 model makina.ama bu uyuşma ne zaman geçecek iç tarafta korkuyorum .geçmezse birdaha ki seansa sadece üst yaptırıcam :17:

böyle bir acı olamaz resmen hopladım genital ilk seansta :))hatta duydum ki tekme atan bile olmuş geçen hafta alex 2011 model makina.ama bu uyuşma ne zaman geçecek iç tarafta korkuyorum .geçmezse birdaha ki seansa sadece üst yaptırıcam :17:

canım bende yaptırıorum 2 hafta sonra son seansım war bende senin bahsettiğin gibi bişey hiç olmadı acaba aletlerden kaynaklanan bi fark mı var_? ben çok memnunum bitti sayılır çok mutluyum:66::66::66::66:

ya ilk kez genital epilasyon yaptırdım dün ama sanki iç tarafta uyuşma var.acaba hissizlik yapar mı bu kadın olmak ne zor yaaa.deneyimli arkadaşlar cvp ltfen

bende ilk seansımı 2 hafta önce yaptırdım ama hiç uyuşma falan olmadı.biraz kızarıklık oldu 3-4 saat sonra oda geçti

Son düzenleme:
Ben mi aciya dayanikliyim yoksa baskalarinin mi cani cok tatli ben anlayamadim..
Belki makinasina gore de degisiodur..

Ben ilk seansima ve kontrol seansima gittim.. Ne zipladim ne tekme attim ne de kipirdadim ki normal isin duzeyinin biraz da ustune ciktik..

Doktor isin seviyesini daha hassas noktalari bilerek ona gore ayarliyo benim gittigim yerde...
mesela ust kisimlara daha yuksek verirken alt tarafa daha dusuruyor canim yanmasin diye..

Cok caniniz yanarsa bence isin seviyesini biraz dusurmesini isteyin..
Bende hic uyusukluk filan da olmadi ic taraflarda da.. Onu da doktorunuza sormanizda fayda var bence..

Bir de halen aciya dayanamazsaniz Emla krem kullanabilirsiniz.. Ben kullanmiyorum ama doktor bi sakincasi yok istersen kullanabilirsin demisti...

bana uyguladıkları cihazda ARION yazıyodu.sölediklerine göre büyük özel hastanelerde de bu cihaz kullanılıyomuş(alexandrite)hava soğutmalıydı.söledikleri ne derece doğru bilmiyorum.içersi o kadar soğuktuki eve gelene kadar sürekli hapşırdım.ve bikaç gün nezle oldum sonrasında.

kızlar ankarada genıtalıne yapdırıp sonuç alan var ise adresını özelıme atabılır mı bende başlamak ıstıyorum

Merhaba bende izmir torbalıda yaptırıyorum 4 seans tüm vücut 1600 tl kredi kartına taksitle şuana kadar 2 , seansımı yaptırdım çok memnunum şimdilik ama gerçekten genital ve kemiğe yakın bölgelerde ağrı çok oluyor .Ben çok mızmız değilimdir ama genitalde bazen istemsiz zıplıyorum bile :18:ama kişiden kişiye görede değişir durum ben yaptırıyorum ve memnunum yaptırmak isteyenlerede tavsiye ederim:16:

Ben de yüzüm bacaklarım koltuk altı kollarım heryerime yaptırıyorum lazerı ama bır genıtale baslayamadım cunku korkuyorum canım cok tatlıdır benım ondan korkuyorum bıde cekınıyoum:77: acmaya bacaklarıma bıle yaptırrıken canım cıkıyo utanctan :17: başlamam lazım cunku agda yapamadıgım ıcın tuy dokucu kullanıyorum oda batık yapıp ıltıhaba sebep oluyor.Hayırlısıyla onumuzdekı ay baslıcam ıns benım gıttıgım yer IPL cıhazı kullanıyor memnunum baya:36:

Ben de yüzüm bacaklarım koltuk altı kollarım heryerime yaptırıyorum lazerı ama bır genıtale baslayamadım cunku korkuyorum canım cok tatlıdır benım ondan korkuyorum bıde cekınıyoum:77: acmaya bacaklarıma bıle yaptırrıken canım cıkıyo utanctan :17: başlamam lazım cunku agda yapamadıgım ıcın tuy dokucu kullanıyorum oda batık yapıp ıltıhaba sebep oluyor.Hayırlısıyla onumuzdekı ay baslıcam ıns benım gıttıgım yer IPL cıhazı kullanıyor memnunum baya:36:

Bende ilk seansıma utana sıkıla gitmiştim 2.sinde alıştım merak etme acıdan utanma hissi falnada kalmıyor:52:

İnşallah sonra pişman olmazsın heryerde bas bas bagırıyorlar IPL bir lazer değildir diye halamın gelini IPL yaptırdı tam bir sene bitti dedi ben bie inanamadım sonra 4 aya kalmadan hepsi tek tek geri çıktı inşallah başına böyle bişi gelmez üzülürüm :( emegin ugraşın boşuna gitmesin tabiki birde paran madem gidiyorsun iiyice araştır ve öyle devam et alex veya nd yağ lazere git ben 4yıl araştırdıktan sonra gittim ten ve kıl tipine göre lazer seçmelisin sadece tavsiyede bulunmak istedim sakın yanlış anlama tatlım kılsız günlere....

ben de yaklaşık 2 senedir lazer yaptıryorum. dökülmeler geç oldu. özellikle de genitalde. ilk başlarda dayanamayacağım kadar acı duyuyodum zıplıyodum resmen. ama sonrakilerde öyle olmadı yine acı vardı ama dayanılmayacak gibi değildi. sorduğumda da alıştın ondan demişlerdi. ayarı olduğunu ben bilmiyordum. şu an bitirdiler lazer uygulamayı. koltuk altımda 10-15 tane kıl var ve ayva tüyleri. lazer görmez iğneliyle halledebilirsin dediler. böyle kalsa bile razıyım. ama genital için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bayağı tüy var. ve çoğalacak gibi duruyo. inş çoğalmaz. gittiğim yerde isim yapmış iyi bir yer güvenilir diye gittim. kıllar azalmaktan ziyade inceldi. ark. tavsiyesi ile gitmiştim. o bitti demişti. şu an ki durumunu bilmiyorum. tamamen kurtulma ümidim bitti çoğalmasa die bekliyorum. sonuçta ileride ne olacağını bilmiyoruz bile.

ben de yaptırmak istiyordum ve 150 lira diye duydum ilk başlarda çok utanıyordum fakat yazılanları okuyunca bile biraz rahatlama geldi yaptırıp kurtulmak istiyorum direk acı falan olmaz inşallaah dayanamam yoksaa :79:

Son düzenleme:
bende yaptırıyorum 150 tl ama burda daha önce yaptıran arkadaşımın seasları bittikten sonra kılların tekrar çıktığını söyledi.sadece incelme olmuş benimde bu yüzden kafam karıştı daha önce yaptırıpta yüzde yüz çözüm bulan oldumu?bilgilerinizi bekliyorum

bende bi hastanede yaptırdım koltukaltım 4 seans yok denilecek kadar azaldı çok memnunum genital bölgede 3. seansa gitdim orasıda azaldı sayılır. çok memnunum yani. :16:

Back