bende 150 ye yaptırıyorum canım.bence merkez iyi ise çok deil
bence de çok değil. normal bir fiyat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 150 ye yaptırıyorum canım.bence merkez iyi ise çok deil
kızlar bu emla nedir anlamadım. anlaşılacagı üzere pek bi fransızım bu lazere karşı. uzun araştırma sonucunda tam kararımı vermiş yapırcaktım ki bukez de burda alex vs vs ile karşılaştım makineden bile farkediyo bu melet inanamadım dogrusu
biraz daha motiveye ihtiyacım var. haaa bide kayseri'de bu işi kaliteli tam anlamıyla dogru yapan bi iki isime ihtiyacım var. süpersiniz kızlar sizden acaaaip şeyler ögreniyorum
Emla bi krem.. Eger aciya dayanamazsan seanstan 40-45 dakika once bolgeye suruyorsun ve uyusturuyor. Ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim var.. Netten bi kac yorum okumustum kullanmayin 5 dakika aciya dayanin diye.. Ki Alex. e gidiyorum emla kullanacak kadar bir aci hissetmedim..
Ama kolalti icin diod a gidiyorum ki genitalde de ona gitsem kesin ihtiyac duyardim belki o bile yetmezdi..:))
Karar verdiysen kesinlikle gitmelisin rahatligina kesin deger ve kiyafet secerken acaba bunu giyebilir miyim diye dusunmuyorum..
Yazin da hadi yarin denize ya da havuza gidiyoruz dedikelrinde hazirlanmam gerekmeyecek...:)
İlk seansımın üstünden tam 1 hafta geçti. Tüylerde daha dökülme olmadı onları bekliyorum merakla:) merkeze gelince gerçekten temiz bir yer. ben oraya giden bikaç kişiylede konuştum onlarda memnun. Canın yanıyo ama sonuçları umarım güzel olur. Bu yerin ticaret amacı güderek insanları sömürdüklerini düşünmüyorum. Çünkü ben kollarım için çok ısrar etttim sonuçta bundan para kazancaklar kesinlikle kabul etmediler ince görmez hiç gerek yok dediler.. öyle yani ben tavsiye ediyorum biran önce sende kıllarından kurtul cnm:)
merhaba bende kayserıdeyım ve gıtmek ıstıyorum suan 2 arkadasım farkı ıkı merkeze gıdyor ıkısıde cok memnun o yuzden bende arastırma safhasındayım.bırde kampanya yapıyorlardı son zamnalarda yapmamıslar kampanyayı beklesek ıyı olur dıye dusunuyorum eger kesın karar verırsen ozelden msj atarsan sevınırım
bende bugün telefonla bilgi aldım izmitte bikaç yerden hepsi 100 tl nin üstünde bana gittiğin yeri söyleyebirmisin umarım memnun kalır ve sonuç alırsın teşekkürler
işlem sırasında acı duyuyorsanız,soğutucu spreyde kullanabilirsiniz emla gibi bekleme derdide yok.
hiçbir acıda hissetmiyorsunuz.
msj sayım 100 olmadıgı için üyelere msj gönderemiyomuşum yenice ögrenmiş bulundum :)
evet kesin kararlıyım,yaptırcam ama nerde hangi makinede vs vs bilemiyorum. şayet senin de kararın kesinse ve aynen bn gibi araştırma içindeysen hayrlısıyla en iyisini bulalımda gidelim olmamı
ben konyadaxxxxxxxx güzellik merkezi diye bilinen yeni adıyla xxxxxx özel polikliniğe gidiyorum... 2 yıl olacak neredeyse genital ve kol altına gidyrm..
genital ilk 3 seans 150 verdim.. kolaltınaysa 60.. şimdiyse kolatımda 5-10 tane var onlar için 20 tl veriyrm, genital ise baya azaldı ve yumuşadı kıllar, 100 tl veriyorum.. sanırım 6 seans oldular..
ama 1 mart'a kadar ücretsiz genital lazer yapıyorlarmış, bugün genital için hiç para ödemedim :))
ben lazer yaptırıyorum ama tamamen kurtulayım diye bir çabam yok, ne de olsa 3 ayda ancak çıkıyorlar.. 3 ay tertemiz gezmek bile diğer uygulamalar ile kıyaslayınca (epilator ya da ağda ,jilet) çok iyi bir şey.. 3 ayda 1 giderim ömür boyu giderim mantığındayım, ama elbet bir gün bitecekler.. ister 15 seansta ister 25....
lazer epilasyonda da acı söz konusu mu acaba??? özellikle genital bölgede