• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

arkadaşlar peki adapazarı merkezde lazer epilasyon yapan güvenilir bi yer varmı bildiğiniz? hastane veya merkez farketmez.. kime güvenicem bilmiyorum yaa :17:

merhaba
ben de izmirde genital ve bikini bölgesi 120 ye yaptırıyorum koltukaltı 50 tl
bugün 7. seansıma gittim normalde alex yaptırıyorum ama geçen seansımda diod yaptılar bugün aleç yaptılar bi dahakine yine diod yapalım dediler. incelmiş tüylerim ve ince tüyleride daha çok görürmüş diod hem bu şekilde bi diod bi alex daha etkili oluyor dedi.
ama anlamadığım burda okuduklarım diod un ince tüylerde etkisinin olmadığı. bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.. ben açık tenliyim ama kıllarım normal siyah renginde
diodla ilgili bildigim daha derinlere iniyor.. ve evet biraz daha ağrılı oluyor ama dayanamayacak gibi diil
ben 2 ayda bir gidiyorum inceldi azaldı ama henüz istedgm gibi değil.

ince tüylerde mesela yüzde diod yapıyorız dediler fakat bıyıklarımı yaptırmıştım sadece bir iki siyahı gördü ama ben hepsinin gitmesini istiyorum ne yaptırmam gerekir ya da gitmeyecekse ben iple almaya devam ederim daha iyi çünkü bıyıklar ince dde olsa rahatsız edici :32:

işlem sırasında acı duyuyorsanız,soğutucu spreyde kullanabilirsiniz emla gibi bekleme derdide yok.
hiçbir acıda hissetmiyorsunuz.

kızlar bu emla nedir anlamadım. anlaşılacagı üzere pek bi fransızım bu lazere karşı. uzun araştırma sonucunda tam kararımı vermiş yapırcaktım ki bukez de burda alex vs vs ile karşılaştım makineden bile farkediyo bu melet inanamadım dogrusu :53:
biraz daha motiveye ihtiyacım var. haaa bide kayseri'de bu işi kaliteli tam anlamıyla dogru yapan bi iki isime ihtiyacım var. süpersiniz kızlar sizden acaaaip şeyler ögreniyorum :54::77:

merhaba bende kayserıdeyım ve gıtmek ıstıyorum suan 2 arkadasım farkı ıkı merkeze gıdyor ıkısıde cok memnun o yuzden bende arastırma safhasındayım.bırde kampanya yapıyorlardı son zamnalarda yapmamıslar kampanyayı beklesek ıyı olur dıye dusunuyorum eger kesın karar verırsen ozelden msj atarsan sevınırım

Emla bi krem.. Eger aciya dayanamazsan seanstan 40-45 dakika once bolgeye suruyorsun ve uyusturuyor. Ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim var.. Netten bi kac yorum okumustum kullanmayin 5 dakika aciya dayanin diye.. Ki Alex. e gidiyorum emla kullanacak kadar bir aci hissetmedim..
Ama kolalti icin diod a gidiyorum ki genitalde de ona gitsem kesin ihtiyac duyardim belki o bile yetmezdi..:))

Karar verdiysen kesinlikle gitmelisin rahatligina kesin deger ve kiyafet secerken acaba bunu giyebilir miyim diye dusunmuyorum..
Yazin da hadi yarin denize ya da havuza gidiyoruz dedikelrinde hazirlanmam gerekmeyecek...:)

Evet..Emlanın çok etkisini görüyorum...Bir tavsiyede Emlayı 45 dakika öncesinden sürdükden sonra, bildiğimiz şeffaf jelatin ile o bölgeyi sar. Bu sıcak kalmasını sağlıyor..Böylelikle uyuşturma etkisi artıyor...

İlk seansımın üstünden tam 1 hafta geçti. Tüylerde daha dökülme olmadı onları bekliyorum merakla:) merkeze gelince gerçekten temiz bir yer. ben oraya giden bikaç kişiylede konuştum onlarda memnun. Canın yanıyo ama sonuçları umarım güzel olur. Bu yerin ticaret amacı güderek insanları sömürdüklerini düşünmüyorum. Çünkü ben kollarım için çok ısrar etttim sonuçta bundan para kazancaklar kesinlikle kabul etmediler ince görmez hiç gerek yok dediler.. öyle yani ben tavsiye ediyorum biran önce sende kıllarından kurtul cnm:) :7:

Kimi vücutlarda seansdan 4 hafta sonra bile dökülebiliyor. Dikkat edin..Eğer yakılan kıllar geçen günlerde uzamıyor, sabit kalıyorsa kesinlikle bir zaman sonra dökülecek demektir.

merhaba bende kayserıdeyım ve gıtmek ıstıyorum suan 2 arkadasım farkı ıkı merkeze gıdyor ıkısıde cok memnun o yuzden bende arastırma safhasındayım.bırde kampanya yapıyorlardı son zamnalarda yapmamıslar kampanyayı beklesek ıyı olur dıye dusunuyorum eger kesın karar verırsen ozelden msj atarsan sevınırım

msj sayım 100 olmadıgı için üyelere msj gönderemiyomuşum yenice ögrenmiş bulundum :)
evet kesin kararlıyım,yaptırcam ama nerde hangi makinede vs vs bilemiyorum. şayet senin de kararın kesinse ve aynen bn gibi araştırma içindeysen hayrlısıyla en iyisini bulalımda gidelim olmamı

bende bugün telefonla bilgi aldım izmitte bikaç yerden hepsi 100 tl nin üstünde bana gittiğin yeri söyleyebirmisin umarım memnun kalır ve sonuç alırsın teşekkürler

gittiğim yer izmit merkezde yürüyüş yolu hizasında cosmo stor un hemen üst katı adıxxxxxxx tavsiye ederim :):nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
işlem sırasında acı duyuyorsanız,soğutucu spreyde kullanabilirsiniz emla gibi bekleme derdide yok.
hiçbir acıda hissetmiyorsunuz.

merhaba :) bu sogutucu sprey dediğin şey nedir acaba agrıdan korkuyorum eczanede nerde bulabilirim ismi markası nedir ? sırf acıdan korktuğum için genitale hala gidemedim :((

msj sayım 100 olmadıgı için üyelere msj gönderemiyomuşum yenice ögrenmiş bulundum :)
evet kesin kararlıyım,yaptırcam ama nerde hangi makinede vs vs bilemiyorum. şayet senin de kararın kesinse ve aynen bn gibi araştırma içindeysen hayrlısıyla en iyisini bulalımda gidelim olmamı

ben ıkı arkadasın sonuclarını beklıyorum gercı bırısı gayet memnun yazın cok raht ettım dedı bir görüşeyım onla sana gıttıgı yerı bıldırırım

ben konyadaxxxxxxxx güzellik merkezi diye bilinen yeni adıyla xxxxxx özel polikliniğe gidiyorum... 2 yıl olacak neredeyse genital ve kol altına gidyrm..

genital ilk 3 seans 150 verdim.. kolaltınaysa 60.. şimdiyse kolatımda 5-10 tane var onlar için 20 tl veriyrm, genital ise baya azaldı ve yumuşadı kıllar, 100 tl veriyorum.. sanırım 6 seans oldular..

ama 1 mart'a kadar ücretsiz genital lazer yapıyorlarmış, bugün genital için hiç para ödemedim :))

ben lazer yaptırıyorum ama tamamen kurtulayım diye bir çabam yok, ne de olsa 3 ayda ancak çıkıyorlar.. 3 ay tertemiz gezmek bile diğer uygulamalar ile kıyaslayınca (epilator ya da ağda ,jilet) çok iyi bir şey.. 3 ayda 1 giderim ömür boyu giderim mantığındayım, ama elbet bir gün bitecekler.. ister 15 seansta ister 25....

merhaba ben de konyadayım memnun kaldıysanız yer adını gönderirmisiniz

Ben de tüm vücut 10 seans 1400 tl ödedim. (kredi kartı 10 taksit).firma el değiştirdi falan biraz sıkıntılı geçiyor ama inşallah tüysüz bir hayatım olacak. benim ilk senas itibariyle tüylerim dökülmeye başladı ama sonradan çıktılar. bu normalmiş. özellikle 5,6 senasta bir kere daha yoğunlaşır sonra gerçek dökülme olurmuş dediler. hayırlısı bakalım.:78:

Arkadaşlar facebook da dolaşırken sağ tarfında reklamlar oluyor ya öyle bir reklamla karşılaştım. 89 tl ye bir bölgeye lazer epilasyon kampanyası. Ben genital bölgeye düşünüyorum. Bu kampanyayı yapan da şişli medikal ve estetik merkezi. Ya doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum ama ben kredi kartımla satın aldım hatta olmadı bir de arkadaşıma aldım. Umarım dolandırıcılık falan değildir. öyle olsa da iş işten geçti artık...sitenin adı da fırsat avcıları. İsim vermek yanlış ama bilmiyorum tedirgin oldum.

lazer epilasyonda da acı söz konusu mu acaba??? özellikle genital bölgede

Ten rengine göre acı değişiyor diye biliyorum beyaz tenli bir arkadaşım hiç acı olmadığını söylemişti. Ama koyu tende acı oluyor diye biliyorum.

walla canlarım ben koltuk altı ve bikini 150ye yptrdım.bitti bnm şimdi bacaklarımı yaptrıyorum şimdi 3.seans olcak inşaallah kesinlkle tavsıye edıyorum yaptrın .çok rahat oluo o da 300 tum bacak.ben konyada xxxxxxxxx mrkezınde yptrıyrum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende cumartesi gidiyorum genital için .cihaz soğutmalı alexandrite.kampanyalı 50 tl genital (izmit)

yaklaşık ne kadar sürede tüm vücut bitebilir acaba?bu gerçi vücut yapısına bağlı ama bir ortalaması var mıdır??

Back