• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

bende genital yaptırıyorum 3. seansıma gıdıcem dudak arasında 5 tane kıl ısrarla dökülmüyor hem kalın hem köklü anlamadım gıttı ama genel anlamda iki aydır çok rahatım :34:

arkadaşlar bende genitale 5 seans gittim ve sadece ıslak bölge denen iç kısımlarda ufak tüyler kaldı.. memnunum açıkçası..

cihaz olarak da direkt diode'la başladım. memnun kaldım yani. tabi yapan yerin de önemi var. özellikle diode lazer cilde temas ettiği için hijyenik olması çok önemli

bende düşünüyorum ama açıkcası çekiniyorum ..kızlar herhangi bir cilt reaksiyonu oluyormu ? yani kaşıntı gibi ? yada çok acıyormuuu ??:78:

Son düzenleme:
ben yaptırıyorum valla hıç bır acı yok jel döküyolar hıç bışey hıssetmıyorum . tabı ben acıya dayanıklıym oda var kışıye gore değşebılr . kaşıntı ılk gıttıgımde olmuştu ılk seanstan sonra . ama yok olmuyo artık . herhangı bı reaksyon ,alerı , kabarma yada başka bışey olmadıı. gdın kızlar buyuk rahatlık utanmaya gerek yok bunda bışı yok doktra gıdıyosunuz sonuçta oyle duşunn . ağdadan daha ıyıdır her ay o acıyı çekıp uğraşmaktansa .:80:

ben yaptırıyorum valla hıç bır acı yok jel döküyolar hıç bışey hıssetmıyorum . tabı ben acıya dayanıklıym oda var kışıye gore değşebılr . kaşıntı ılk gıttıgımde olmuştu ılk seanstan sonra . ama yok olmuyo artık . herhangı bı reaksyon ,alerı , kabarma yada başka bışey olmadıı. gdın kızlar buyuk rahatlık utanmaya gerek yok bunda bışı yok doktra gıdıyosunuz sonuçta oyle duşunn . ağdadan daha ıyıdır her ay o acıyı çekıp uğraşmaktansa .:80:

haklısın sanırım.kol altlarıma yaptırdım çok rahatım..peki bu ay hamile kalmayı düşünüyorum..hamileyken seansların bir sakıncası olurmukii:23:

haklısın sanırım.kol altlarıma yaptırdım çok rahatım..peki bu ay hamile kalmayı düşünüyorum..hamileyken seansların bir sakıncası olurmukii:23:

Hamiliyken ilk 3 ay yapılmaması gerektiğini söylüyor uzmanlar. Hatta hamile kalmadan önce lazer epilasyonun bırakılması görüşündeler. 3 ay sonra da yine doktor tavsiyesi üzerine yapılabilir ama en iyisi hamileyken hiç epilasyon yaptırmamak.

Zaten hamile kalmayı düşünüyorsan epilasyonu bırakmalısın. Çünkü doğumdan sonra hormonlar değişiyor ve yeniden tüylenme oluyor. Doğumdan sonra gidersin epilasyona.

kızlar bende yaptrmak ıstıyorum.içinizde gittiği yerden memnun kalan varsa ve bana özelden yazarsa cok sevınırım

içinizde florance nightingale de lazer epilasyona giden varmı acaba tecrübelilere sormadan gitmek istemiyorum çünkü bu işten ağzım yandı:)

biz eşimle bebek istiyoruz 3 aydır daha olmadı diye lazer epilasyona gitmeyi düşünüyordum gidemicem yani. bide zaten korkuyordum çok acı oluyormuş diye okudum. emla krem başlığının içindeki cevaplarda, lazer epilasyona gitmeden önce sürüyorlarmış emla kremi:44:

hem genital hem de alt bacak lazere basladim11 gun once dun de kontrol seansina gittim alt bacak aci pek fazlaydi bu kadar beklemiyordum acimasini ama genital pek acimadi emla falan da kullanmiyorum sordum gerek yok dedi ankarada yaptiriyorum memnun olup olmadigimi soylemek icin erken ama memnun kalirsam 3 seans sonunda netlesir tavsiye edebilirim herkese kolay gelsin

arkadaşlar ben 15 yaşındayım yazın yaptırmayı düşünüyorum kol, dudak üstü,bacak ve genital bölge. sizce yaşım küçük olduğu için yapmazzlarmı? sonuçta annem veya babamla gidicem ama genital bölgeye nasıl yapıyorlarki ben utanırım :2: :77:

genital bölgeye lazer yaptırıp da ilerde hamilelik sürecinde bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar... genelde cildiye uzmanları lazeri hep destekliyor,ama geçenlerde bir kadın doğum uzmanı bana neyine güvenip genital bölgeye lazer yaptıracaksın dedi,haliyle bende gitmekten vazgeçtim...

kızlar bişey sorucam ben 2 ay önce başladım lazer epilasyona 2. seansım gelmek üzere ama bende çıkan kıllar çok az yani genitalde toplasam 10 15 tir. bacaklarımda bi kısmı çıktı ama çıkmayan yerler çok fazla.. koltuk altı desen 5 tane falan.. gittiğim merkeze sordum o zaman hepsi çıkana kadar bekliyelim biraz daha dedi.. sizinde başınıza böyle bişey geldimi yani ilk seanstan 2 ay sonra durum böylemiydi????

kızlar bişey sorucam ben 2 ay önce başladım lazer epilasyona 2. seansım gelmek üzere ama bende çıkan kıllar çok az yani genitalde toplasam 10 15 tir. bacaklarımda bi kısmı çıktı ama çıkmayan yerler çok fazla.. koltuk altı desen 5 tane falan.. gittiğim merkeze sordum o zaman hepsi çıkana kadar bekliyelim biraz daha dedi.. sizinde başınıza böyle bişey geldimi yani ilk seanstan 2 ay sonra durum böylemiydi????

walla canm ben komple vucud basladım paket program kampanyaları vardı ılk gun dayanamam hepsıne dıye ıkıye bolduk ilk basladgmda bacak ve genıtal i yaptık yarında koltuk altı ve kollarımı yaptrcam...
benım alındıktan 4 gun sora cıkmaya basladı...guya cıkıp kendılıgınden dokucelecekmıs sora gıtcekmısım...
bakalım nolcak...
...
birde bence basladıgınzda paket olarak olarak olsun yanı bıtene kadar seans seans gec bıtıo ve pahalıya gelıyor..
benım gittigimde cıddı bı indirim vardı bacak genıtal k.altı 700 tl bıtene kadar..

mrb arkada$lar ,bnde gitmeyi dü$ünüyorum ankara etimesgutta ya$ıyorum. sadece genitale dü$ünüyorum. ankarada yaptırıp $iddetle tavsiye edenlerden msj bekliyorum lütfen yardımcı olun :16:

bi kere yaptirdim geçen sene yazin bakirköyde,,
ilk basta hiç çikmadi, bi kaç ay sonra çikmaya basladi ama eski haline göre yinede daha az çikiyor..

merhaba aranıza yenı katıldım.bende lazer epilasyonu istıyorum.fakat yıllık evlıyım 2 sene daha cocuk istemıyorum.acaba lazer epılasyon bı cocugumun olmasını engellermı?korkuyorum yaptırmaktan:91:

Back