• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

yaklaşık ne kadar sürede tüm vücut bitebilir acaba?bu gerçi vücut yapısına bağlı ama bir ortalaması var mıdır??

benim bir yakınım 4 seans gitti ve çok azaldığını hemen hemen hiç kalmadığını söyledi.

kızlar bişe sorucam. uygulama sırasında akım şiddetini onlarmı ayarlıyo yoksa siz mi yönlendiriyosunuz. size yapılırken hangi seviyede yapılıyor.ilk defa yaptıracağım. tecrübeli arkadaşlar, dikkat etmemiz gereken şeyler varsa bizi bilgilendirin lütfen (acıya oldukça dayanıklıyımdır)

merhaba bende de geçen sene başladım lazare genitl ve koltuk altı 2 ayda bir gittimm en az 7 seanslık bir anlaşma yaptık koltuk altı ve genitale toplamda 100 tl verdim ama 4 arkadaş birlikte başladığımız için grup indirimi oldu çok memnuum iyi ki gitmişim diyorum şimdi iki ayda bir kontrolum oluyor kontroller için 30 tl alıyorlar 11 martta gidicem son iki aydır hiç çıkmadı herkeze tavsiye ederim büyük rahatlık.

kızlar bişe sorucam. uygulama sırasında akım şiddetini onlarmı ayarlıyo yoksa siz mi yönlendiriyosunuz. size yapılırken hangi seviyede yapılıyor.ilk defa yaptıracağım. tecrübeli arkadaşlar, dikkat etmemiz gereken şeyler varsa bizi bilgilendirin lütfen (acıya oldukça dayanıklıyımdır)

akım şiddetini onlar ayarlıyor kıl yapına göre

2 seans oldu başlayalı ve o kadar farketti ki 2 seansta bile cdden çok büyük rahatLIK
ben internetten indirim sitelerinden 4 seanslık paket almıştım 90tl ye:9:

Ben daha yeni üyeyim .. ve anlamam böyle forum kullanmayı :)
Umarım dogru yere yazıyorumdur :)))
Lafı uzatmadan sorayım ;

Benim yaşım henüz 17 . Çevremde herkes farklı bi yöntem öneriyor ve ben şaşırdım açıkcası. ama basım belada resmen istenmeyen tuyler yuzunden. yasımın kucuk olmasının bı etkısı yan etkısı zararı olurmu acaba??
Çoğu kişi biraz daha bekle diyor .. :18::18: klasik yollarla devam etmemi öneriyor ..

Ama buda cann yahuuu :47::47:

Ben daha yeni üyeyim .. ve anlamam böyle forum kullanmayı :)
Umarım dogru yere yazıyorumdur :)))
Lafı uzatmadan sorayım ;

Benim yaşım henüz 17 . Çevremde herkes farklı bi yöntem öneriyor ve ben şaşırdım açıkcası. ama basım belada resmen istenmeyen tuyler yuzunden. yasımın kucuk olmasının bı etkısı yan etkısı zararı olurmu acaba??
Çoğu kişi biraz daha bekle diyor .. :18::18: klasik yollarla devam etmemi öneriyor ..

Ama buda cann yahuuu :47::47:

MErhabalar...

Benim gittigim yerde yasin 18 olmadan tavsiye etmiyor doktor..
Zarar vereceginden degil ama seans suresinin cok uzayacagindan bahsetti..
Lazerin faydasini gorebilirsin de ama 18 in altinda iken hormonlar nedeniyle gelisim hala devam ediyormus( herkes icin ayni degil tabi, sen de gayet guzel sonuc da olabilir) bu nedenle benim gittigim emrkez 18 den sonra lazeri tavsiye ediyor..

MErhabalar...

Benim gittigim yerde yasin 18 olmadan tavsiye etmiyor doktor..
Zarar vereceginden degil ama seans suresinin cok uzayacagindan bahsetti..
Lazerin faydasini gorebilirsin de ama 18 in altinda iken hormonlar nedeniyle gelisim hala devam ediyormus( herkes icin ayni degil tabi, sen de gayet guzel sonuc da olabilir) bu nedenle benim gittigim emrkez 18 den sonra lazeri tavsiye ediyor..

Hassas bi konu olduğundan çok tereddüt ediyordum. :)
Bilgilendirme için teşekkürler :) :69::69:

mrb kızlar bende diod la genital bölgeyi yaptırdım daha 10 gün oldu yapıldığı esnada çok ağrıdı:( herkes ağrıo demişti ama ben abartıldığını düşünmüştüm hakkaten de ağrıo yani benim çok feci oldu

Son düzenleme:
lazer epilasyonda da acı söz konusu mu acaba??? özellikle genital bölgede

ben 1 ay önce başladım.ilk seans yapıldı.acı oluyor hemde çok...ağdadan daha çok acıdı.gerçekten ciğerlerimi söküyolar gibi hissettim.ama hiç sorun değil.sürekli kıllarla uğraşmaktan bunalıma giriyorum resmen.hiç değilse her seansta bu acı azalacak.sonuç nasıl olur bilmiyorum ama ilk seanstan 10 gün sonra kıllar tamamen döküldü.1 ay oldu hala kıl çıkmadı.toplam 5 seans sürecek.ayrıca alet geniş bir alana etki etiği için çok uzun sürmüyor.yani en azından acı çekme süresi kısa.mesela koltukaltı 1 dakika bile sürmüyor.ben tüm vücut gidiyorum.kılsız bir hayatı düşünmek bile çektiğim acıyı unutturmaya yetiyor.umarım tamamen biter ve hepimiz kurtuluruz.

bugün gittim genital yaptırdım çok dayanılmayacak bir acı değildi.tabii herkesin dayanıklılığı farklı olur .

merabe kizlar bende komple vucut gidiyordum ama simdi durdurdum tabiki fransada yasiyorum ben bakir koyde gidiyordum ve cok iyi sonuc goruyordum ama b ir iki problem yasadim ayakklarimda lazer yaniklari olustu ve izleride kaldi sizce gidermi daha once boyle bir seyle karsilacan oldumu acaba merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar, ben de lazer epilasyon düşünüyorum ama benim endişem bu süre içerisinde ağda yaptırıp yaptıramıyacağım. Belki saçma bi soru ama:( Arkadaşımın düğünü var 2 ay sonra, Bu süerçte koltukaltı vs. bölgelerde epilasyon yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar, ben de lazer epilasyon düşünüyorum ama benim endişem bu süre içerisinde ağda yaptırıp yaptıramıyacağım. Belki saçma bi soru ama:( Arkadaşımın düğünü var 2 ay sonra, Bu süerçte koltukaltı vs. bölgelerde epilasyon yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..

Lazer epilasyondan sonra sadece jilet sürebilirsin. Zaten öyle jiletlik bir durum da olmuyor. ben ilk seansı yaptırdıktan sonra ikinci seansım yaklaşırken tatile çıkmıştım. Birkaç tane tüy çıkmıştı onu da jiletle almıştım. Normal epilasyon gibi tiy çıkmıyor lazerde. Bir an önce başla bence.

Lazer epilasyondan sonra sadece jilet sürebilirsin. Zaten öyle jiletlik bir durum da olmuyor. ben ilk seansı yaptırdıktan sonra ikinci seansım yaklaşırken tatile çıkmıştım. Birkaç tane tüy çıkmıştı onu da jiletle almıştım. Normal epilasyon gibi tiy çıkmıyor lazerde. Bir an önce başla bence.

Canım bikini bölgesi tamamen sıfırlanmıyor diyolar doqrumu

Lazer epilasyon sadece kalın tüyleri görür. kalın tüyler bittikten sonra kalan ince tüylere de iğneli yapılması gerek. ben genitale lazer epi. yaptırcam 2 3 seans gittikten sonra da kalanlara iğneli yaptırmayı düşünüyorum.

mrb bende lazer yaptırmayı düşünüyorum ama bazı duyumlar aldım sağlık bakanlığı güzellik merkezlerinde bu uygulamayı yasaklamış diye bir bilgisi olan var mı?
birde kampanya paket yapan yerler falan var.baştan parayı verip sonradan memnun kalmamaktan korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim.tşk.

Güzellik merkezi yerine sırf lazer epilasyon yapan yerler var. Öyle yerleri tercih etmen daha mantıklı. Çoğu merkezde de bahsettiğin paket seanslardan var. Benim bir arkadaşım genital bölge için paket seanas almıştı ve çoğu boşa gitmişti. çünkü beyaz tenli olduğu için 2 seansta bitmişti sadece tüy kalmıştı onlarada iğneli yaptırdı. 2 3 tel bir şey :)

ten rengine göre acı değişir diyenler olmuş anlayamadım acı ile ne ilgisi var açıklayabilirmi bilenler acaba?bir de ağdadan daha fazla acıyo işte çok acı hissedilio diyenler olmuş..yani her seanstamı çok acı oluyor yoksa ilkmi?daha sonra kalanlar oluyormuş ee onlar??

Back