- 5 Ekim 2009
- 150
- 0
- 96
yaklaşık ne kadar sürede tüm vücut bitebilir acaba?bu gerçi vücut yapısına bağlı ama bir ortalaması var mıdır??
benim bir yakınım 4 seans gitti ve çok azaldığını hemen hemen hiç kalmadığını söyledi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaklaşık ne kadar sürede tüm vücut bitebilir acaba?bu gerçi vücut yapısına bağlı ama bir ortalaması var mıdır??
kızlar bişe sorucam. uygulama sırasında akım şiddetini onlarmı ayarlıyo yoksa siz mi yönlendiriyosunuz. size yapılırken hangi seviyede yapılıyor.ilk defa yaptıracağım. tecrübeli arkadaşlar, dikkat etmemiz gereken şeyler varsa bizi bilgilendirin lütfen (acıya oldukça dayanıklıyımdır)
Ben daha yeni üyeyim .. ve anlamam böyle forum kullanmayı :)
Umarım dogru yere yazıyorumdur :)))
Lafı uzatmadan sorayım ;
Benim yaşım henüz 17 . Çevremde herkes farklı bi yöntem öneriyor ve ben şaşırdım açıkcası. ama basım belada resmen istenmeyen tuyler yuzunden. yasımın kucuk olmasının bı etkısı yan etkısı zararı olurmu acaba??
Çoğu kişi biraz daha bekle diyor .. :18::18: klasik yollarla devam etmemi öneriyor ..
Ama buda cann yahuuu
MErhabalar...
Benim gittigim yerde yasin 18 olmadan tavsiye etmiyor doktor..
Zarar vereceginden degil ama seans suresinin cok uzayacagindan bahsetti..
Lazerin faydasini gorebilirsin de ama 18 in altinda iken hormonlar nedeniyle gelisim hala devam ediyormus( herkes icin ayni degil tabi, sen de gayet guzel sonuc da olabilir) bu nedenle benim gittigim emrkez 18 den sonra lazeri tavsiye ediyor..
lazer epilasyonda da acı söz konusu mu acaba??? özellikle genital bölgede
Merhaba arkadaşlar, ben de lazer epilasyon düşünüyorum ama benim endişem bu süre içerisinde ağda yaptırıp yaptıramıyacağım. Belki saçma bi soru ama Arkadaşımın düğünü var 2 ay sonra, Bu süerçte koltukaltı vs. bölgelerde epilasyon yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..
Lazer epilasyondan sonra sadece jilet sürebilirsin. Zaten öyle jiletlik bir durum da olmuyor. ben ilk seansı yaptırdıktan sonra ikinci seansım yaklaşırken tatile çıkmıştım. Birkaç tane tüy çıkmıştı onu da jiletle almıştım. Normal epilasyon gibi tiy çıkmıyor lazerde. Bir an önce başla bence.